Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Peter
Director del Fútbol

2025.05.05. 22:06:18

ocsike83 írta:
2025.05.05. 14:35:48
A német nincs is nevezve a sorozatba, így esélytelen a pályára lépése holnap. :shock:
Jó reggelt magamnak.....köszi az ébresztőt.... #-o

Bennem csak annyi a kétely az első meccs alapján, hogy Tek javítani, bizonyítani akar és ez vagy nagyon jól, vagy szomorúan fog elsülni.

Az összes további dologról kb osztom azt, hogy Barcelonában az Inter kimaxolta magából a legjobbat, amit nehéz lesz megismételnie, míg mi játszottunk már nem egyszer korábban jobban, így nagyobb eséllyel lehetünk összeszedettebbek, ezáltal jobbak és ügyesebbek a visszavágóra.

Úgy gondolom, középpályán és a kapusposzton dőlhet el a párharc,
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.05. 22:00:55

Pavard felt PAIN during the training session with the group today and he LEFT the training.

He will be OUT FOR INTER-BARÇA. (Fabrizio Romano)
Kép
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.05.05. 19:44:23

bence0330 írta:
2025.05.05. 13:31:59
Az a baj, hogy állítólag Araujo sem biztos, hogy bevethető.
Araujo védőmunkájától tartok a legjobban, annyira bizonytalan. Nála csak Fati beálltása lenne kétségbe ejtőbb.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.05. 19:03:00

menczel írta:
2025.05.05. 18:42:17
Ha támadni akarunk és igenis azt kellene, valamint az biztos, hogy marad a szokásos baloldali kiürítés, akkor Inigo nem megoldás kezdésnek, nem tud fullbacket játszani.

A legjobban, aki megoldja a posztot az Fort, enyhén gyengébb védő mint Martin, de sokkal jobb támadó képességei vannak.

Akkor viszont a kezdő Fort-Inigo-Cubarsi-Eric. A felső 6 egyértelmű mindenkinek.

(Mekkora húzás lenne Rafinhát betenni balbekknek, tavaly már játszott ott , de egy Balon D'or jelölttel szerintem már nem lehet ezt megtenni. Abban az esetben, a támadók Ferran-Lewa-Yamal, na nincs lengyel, akkor Olmo-Ferran-Yamal és Fermín játszik 10-est).
Nekem Olmo semmiképp nem egyértelmű az első hatból, kb 3 meccse konstansan gyenge, igazából amióta kezdő. Ezt már többedszer csinálja meg ugyanígy a szezonban, mindig amikor stabil kezdő lesz, eltűnik. Nálam Fermín a kezdő, jobb vele a letámadás, van benne spiritusz, és most még lehet, hogy átszakadt benne a kapu előtti gát a minapi góljával.

Illetve hát hátulról elég nehéz lenne kihagyni Arát. Ez pont az a meccs, ahol a sebessége és ellenünk befújt pontrúgásoknál a fizikai ereje/magassága is óriási erény lehet, akár jobb bekként. Garcia ügyesebb, de simán megfutják, és szögleteknél sem az igazi.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
menczel
Entrenador del Barça

2025.05.05. 18:42:17

Ha támadni akarunk és igenis azt kellene, valamint az biztos, hogy marad a szokásos baloldali kiürítés, akkor Inigo nem megoldás kezdésnek, nem tud fullbacket játszani.

A legjobban, aki megoldja a posztot az Fort, enyhén gyengébb védő mint Martin, de sokkal jobb támadó képességei vannak.

Akkor viszont a kezdő Fort-Inigo-Cubarsi-Eric. A felső 6 egyértelmű mindenkinek.

(Mekkora húzás lenne Rafinhát betenni balbekknek, tavaly már játszott ott , de egy Balon D'or jelölttel szerintem már nem lehet ezt megtenni. Abban az esetben, a támadók Ferran-Lewa-Yamal, na nincs lengyel, akkor Olmo-Ferran-Yamal és Fermín játszik 10-est).
bence0330

2025.05.05. 17:37:02

soadroli írta:
2025.05.05. 14:36:29
bence0330 írta:
ilyenről nem olvastam, szerintem ott lesz. akkor nálam is Inigo lenne a balhátvéd.
Akkor jó, foglalmam sincs, hol olvastam, de most én sem találom szóval alighanem nem volt megbízható forrás. Mindjárt derűsebbnek látom a dolgokat. :)

Flick előtt komoly döntés áll, és szerintem előre nem nagyon lehet megmondani, mi sül el jobban (Martin játszatásán kívül). Tényleg elég sok verzóban fel lehetne most tenni a hátsó sort. Még négy középhátvésnél sem lenne egyértelmű, ki hol játszana. Sőt, még az sem, hogy ki, mert igazából Garciával együtt 5-en is jelentkeznek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
NewNagyatyesz
Barça B

2025.05.05. 15:21:45

Visszagondolva az első meccsre nem gondolnám, hogy az olaszok jobban kifáradtak volna. Sőt a második félidő közepén inkább mi zuhantunk meg kicsit, akkor jöttek is a kontrák, a lesgól...persze az egész mérkőzést tekintve mi voltunk a jobb csapat szerintem, de ez nem jelent semmit a holnapi visszavágóra. Yamal extra volt az első meccsen, de kicsi rá az esély, hogy hasonlóan nagy meccset hozzon holnap is. Bár a srácban rengeteg potenciál van. Kicsit a többieknek kell felnőni hozzá. Rapinha GM miatt eléggé vonalhoz van szorulva, így neki nehezebb, viszont én Olmotól várnék többet leginkább! Fermint nem kezdetném Olmo kárára, mert Ferimin képes túlpörögni Gavihoz hasonlóan, akár könnyen össze is tud szedni kát sárgát, ami miatt sem őt, sem Gavit nem kezdetném. Elől nem tudom mi lenne a jobb: Lewa vagy Ferran. Logikus lenne lefárasztani a védőket Lewával és frissen beküldeni a második félidőben Ferrent, azonban ha várhatóan mi fogjuk diktálni a tempót, akkor jobb a mozgékonyabb Ferrannal kezdeni.
A védelem kérdéses. Araujo ha tud játszani, akkor játszatnám, mert a fejjátéka aranyat érhet. A fejtörés az, hogy jobb oldalon vagy középen játszon. Én jobb oldalra szavaznék. Viszont a bal szél Bade hiányában nagyon problémás. GM nem szint, rajta elmehet a meccs. inigo lassú oda szerintem, plusz támadásban sem túl acélos. Fort meg furcsa lenne, ha most kezdene...
Ja és remléem Tek nem fog ki még egy olyan gyatra napot, mint holnap, ugyanis őt és GM-et illetve a posztját érzem gyenge láncszemnek.
Összességében viszont nagyon jó érzés hosszú idő után a bl elődöntő visszavágója miatt izgulni. Régóta várt, és furcsán jó érzés :-)
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.05. 14:36:29

bence0330 írta:
ilyenről nem olvastam, szerintem ott lesz. akkor nálam is Inigo lenne a balhátvéd.
Kép
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.05.05. 14:35:48

Peter írta:
2025.05.04. 12:42:23

Csípem a lengyel személyiségét, de éles játékban Sommerrel azt gondolom - a hosszú kihagyással együtt is - inkább TS veszi fel a versenyt.
A német nincs is nevezve a sorozatba, így esélytelen a pályára lépése holnap. :shock:
Més que un club :P
bence0330

ocsike83 írta:
2025.05.05. 13:08:47
Troym írta:
2025.05.05. 12:27:30
.....nincsenek szélsővédőink, ezen nincs mit szépíteni.
Én simán felállnék 4 középhátvéddel. Araujo - Cubarsi, Christensen - Inigo. Sokkal hatékonyabb lenne, mint a 2 töketlen fiatallal a szélen.
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.05.05. 13:08:47

Troym írta:
.....nincsenek szélsővédőink, ezen nincs mit szépíteni.
Én simán felállnék 4 középhátvéddel. Araujo - Cubarsi, Christensen - Inigo. Sokkal hatékonyabb lenne, mint a 2 töketlen fiatallal a szélen.
Més que un club :P
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.05. 12:36:08

Gianni Infantino saying he supports Inter aims to further promote the Club World Cup. For FIFA, it would be preferable for the UCL finalists to be two participating clubs (PSG and Inter). @mundodeportivo
Kép
Troym
Director del Fútbol

Szerintem idegenben Milánóban a 2 kapott gól sajnos nagyon valószínű, így 2 rúgott kelleni fog a hosszabbításhoz, 3 a továbbjutáshoz, nincsenek szélsővédőink, ezen nincs mit szépíteni.
Sinya22
Director del Fútbol

2025.05.05. 12:18:50

Az Internek minden összejött az első meccsen, amit akartak. Korai gól, második gól, a kevés rögzített helyzetet maximálisan használták ki. Azt nyilván nem szerették volna, hogy 0-2-ről visszajöjjünk, de így is volt szerencséjük bőven.

Nálunk ezzel szemben kapufák, sérülés, elcsúszott védő stb :D Én egyedül attól tartok, hogy ha megint mi kapjuk az elsőt, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz, egyrészt van most már fáradtság és vannak sérültek is, másrészt az Inter biztos tanult az első félidőből, még jobban csalni fogják az időt, és keményebbek is lesznek ha kell.

A kulcs szerintem, hogy ne kerüljünk hátrányba semmiképp egyszer se, inkább legyen 0-0 sokáig.
recrea
Llegenda del Barça

2025.05.05. 12:17:31

Nekem nem úgy tűnt az odavágón, hogy ők kifulladtak 70 perc után, mi meg nagy rohamba kezdtünk…sőt, Raphi gólja után momentumunk sem volt, max Yamal kapufa, de ott is sok hiányzott azért. Sajnos rossz döntést hozott, azt a labdát át kellett volna venni és szemet becsukva csőrrel beleverni egyet. Jól játszott, de szerintem sok hasonló meccse volt idén, a gond az, hogy szépen elhúzza a védelmet magára, de a másik oldalon nem tudunk/tudtunk mit kezdeni ezzel a lehetőséggel. Azért nem véletlen lőtt Raphi ennyi gólt, annak oka, h Yamal elhúzza a védelmet és van helye a brazilnak lőni/beindulni.

Uralni kell a közepét, ha nálunk van a labda, abból nem lőnek gólt, kb 15 kapura lövésünk biztos lesz (mivel mindig van), abból kell összekaparni a 2-3 gólt.
PR42
Jugador del Barça

2025.05.05. 12:11:42

Szerintem mi vagyunk az esélyesebbek.
Rendszeresen voltak kidolgozott helyzeteink az első meccsen. Ezt jó eséllyel meg tudjuk ismételni mivel egyéni kvalitáson és csapatszintű mozgásokból hoztuk ki ezeket a helyzeteket.

Sajnos ez az Interre is igaz.
Szöglet, magasság, erő. Ritkán volt helyzetük nyílt játékból, de volt az is.

Szerintem nekünk több esélyünk van megismételni azokat a mozgásokat és egyéni megoldásokat amikből nekünk helyzeteink voltak, mint nekik megismételni amiből nekik. Ilyen szerencsés szögletük nem lesz, mert szép volt mindkettő gól de ez lutri. Középkezdésből se fogunk gólt kapni. Mást meg alig alig tudtak felmutatni.
Kérdés hogy (mennyit) fognak-e javulni nyílt játékban hazai pályán.
kmb
Jugador del Barça

2025.05.05. 11:57:32

Szerintetek ez véletlen lenne hogy egy Real szimpatizáns fog vezetni a visszavágón,a varban meg az a holland aki szintén az Inter ellen elvette Pedri gólját és nem hívta ki a Bírót egy egyértelmű kezezésnél.
Szerintem ha nem focizzuk le az Intert akkor nem lesz esély.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... e-var.html
bence0330

2025.05.05. 11:25:22

MessiNeymarSuarez írta:
2025.05.05. 11:14:44
Igen, az Inter azért a 60-70-edik perc környékén képes elfáradni, mi meg pont akkor csúcsosodunk ki nagyon sokszor, szóval ilyen szempontból talán az Internek égetőbb megszerezni a vezetést mert lehetséges hogy egy döntetlen esetén a 70-90-edik percben vagy a hosszabbításban kijöhet a különbség.

Ha GM kezd(amire a hírek szerint nagy esély van mivel Araujo állítólag fáradtsággal küzd), úgy hogy másik oldalon még Koundé sincs akkor a jóég mentsen meg minket...

Szép volt az idei, hihetetlenül túlteljesített a csapat, de most sajnos a legrosszabbkor jött elő a nagyon szűk keret hiánya, pech...
Igen, szerintem is minél inkább halad előre a meccs, és egál van, annál jobb nekünk, szerintem hosszabbításban behúznánk. Fáradtak vagyunk, de ők fáradtabbak lehetnek, főleg, ha ezért teszünk is.

Főleg hogy a két szárnyvédőjük mennyire fontos az Inter játékában... ha tényleg nem tud Ara kezdeni, és mondjuk ott egy Garcia lesz (nem rosszat mondva róla, amúgy tényleg jó, de nem fogja felvenni a futóversenyt, akárki is kezd ott a milánóiak közül), akkor szerintem sem jutunk tovább, sajnos.

Ja, lehetett reménykedni, hogy nem így alakul, de így alakult. Nyilván így is van esélyünk bőven továbbjutni, de azért volt szakasza a szezonnak, amikor úthengerként funkcionáltunk volna egy ilyen meccsen, főleg a szünetek utáni, nyugisabb tempójú időszakban. Szürreálisan jól bírtuk/bírjuk a körülményekhez képest a dupla terhelést is, de van egy fizikai limit, amin túl ez már nem megy, és sajna azt megütöttük. Így is jók vagyunk, így is van bármire esélyünk, csak messze nem akkora, mintha egy bővebb, rotálható kerettel gazdálkodhatnánk.
tomiie6
Barça C

2025.05.05. 11:25:07

Én abban reménykedem, hogy nem kapunk megint egyből középkezdésből gólt. Látványosan játszott erre a Benfica, az Atleti és most legutóbb az Inter is. Lehet, hogy mások is, de ezek mély nyomott hagytak bennem, annyira nyilvánvaló volt, mi történik. Én nem nézem elemző szemmel a meccseket, úgyhogy csak feltételezem, hogy ilyenkor lehet egy jellemző mozgása a csapatnak, amivel támadják a labdát, és erre dolgozhattak ki egy jó támadásvezetést az ellenfelek.
Ilyenkor egyszerűbb lehet a kezdőkörből indulva megvalósítaniuk megfelelő időzítéssel, hogy a szélsők elfussanak a lescsapdát elkerülve, a középpálya szűrése pedig nyilván a két külön térfélre rendeződött csapatok felállása és a játékosok között így fennálló nagy távolságok miatt nem tud még működésbe lépni. Magyarul ész nélkül, messziről kergethetjük a labdát ilyenkor.
Valakinek rémlik, hogy ilyesmi előkerült már valamilyen elemzésben?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.05.05. 11:14:44

Feast4 írta:
2025.05.05. 10:20:38
Barcaforever írta:
2025.05.04. 20:33:28

Én beraknám a kezdőbe Lewat, most all int kell tolni és nekünk kell megszerezni a vezetést, mert az olaszok ha találnak egyet akkor kb 50 perc nettó játékidő se lesz. Halálosan pontosnak kell lenni és belőni minden lehetőséget, most tényleg.

Kedden az idegek harca lesz, mint egy párbajtőr döntő az olimpián, akik jobban ott lesznek fejben (remélem mi) azok fognak bekerülni a döntőbe.
Ha megszerzik otthon a vezetést főleg, ha nem is az elején, hanem a második félidőben tutira kiesünk. Csak akkor mehetünk tovább, ha az elején berámolunk nekik egyet és nekik ki kell jönni. Ha ez nem így lesz akkor ez egy olyan nyögvenyelős kínlódás lesz, hogy jajj.

Még egy x is jó lenne szerintem, mert lehet tévedek, de én úgy láttam, hogy a 80. perctől elfáradtak, be tudnánk darálni őket.
Igen, az Inter azért a 60-70-edik perc környékén képes elfáradni, mi meg pont akkor csúcsosodunk ki nagyon sokszor, szóval ilyen szempontból talán az Internek égetőbb megszerezni a vezetést mert lehetséges hogy egy döntetlen esetén a 70-90-edik percben vagy a hosszabbításban kijöhet a különbség.

Közben sajnos hivatalos hogy nincs Balde, nem is értem mi történt, 1 hete még ugrált a CDR győzelemnél és úgy nézett ki hogy talán már az odavágón bevethető(az előzetes várakozásokkal megegyezően), erre még mindig nem épült fel....Miközben odaát Thuram után úgy néz ki hogy Pavard és Lautaro is kb biológiát meghazudtoló ütemben gyógyul fel és bevehető.

Ha GM kezd(amire a hírek szerint nagy esély van mivel Araujo állítólag fáradtsággal küzd), úgy hogy másik oldalon még Koundé sincs akkor a jóég mentsen meg minket, nagyobb bravúr lenne továbbjutni így az Inter ellen mint a PSG ellen fullos kezdővel 3-0-ra nyerni. :roll: Teljesen értelmetlen a játszatása, az Inter is őt pécézte ki(sikeresen), cserébe előre 0 és még Raphinhát is kioltja, ennél már az is értelmesebb lenne ha 3-4-3-mat megpróbálni 3 középhátvéddal és középen +1 olyan emberrel aki segíti a támadásokat viszont ha kell vissza is ér.

Szép volt az idei, hihetetlenül túlteljesített a csapat, de most sajnos a legrosszabbkor jött elő a nagyon szűk keret hiánya, pech...Szerintem ezen el is megy sajnos a továbbjutás, nem látom hogy Baldé-Kounde hiányában, a Raphinha-Yamal párosra megkettőzött védelmet rakva ne fogjanak meg minket, ahhoz valami hihetetlen extra kellene a Pedri-Olmo-DJ-Ferran/Lewandowski sortól.
Egy jó Baldéval 60-40-re tettem volna a továbbjutást a javunkra, de ha GM bohóckodik akkor inkább 25-75-öt mondanék sajnos az odavágó tanulságából.
Ami szintén ellenünk szól hogy Yamal lejátszotta élete eddigi legjobb meccséből az egyiket az odavágón, nem elvárható egy 17 évestől hogy egy másodikat is nyomjon főleg ugyanabban a párharcban, de cáfoljanak rám a srácok.
Viszont ha valami csoda folytán tovább is megyünk, ezt a helyzetet a nyári átigazolásoknál meg kell jegyezni és minőséggel feltölteni az olyan posztokat amik létfontosságúak és szűken vagyunk.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.05.05. 11:05:45

Golt is rugott.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.05.05. 10:46:23

Én is azon vagyok, hogy vezetést nekünk kellene megszereznünk, de közben egy csomószor fordítottunk már a szezonban, fel tudtunk állni, tehát egy olasz vezetésnél se gondolnám, hogy vége.

Bármikor bármiből, teljesen váratlanul is képesek vagyunk gólt lőni.
Az biztos, hogy élesnek kell lenni, pl Yamal tök aranyos volt a két kapufájával, de jobb lett volna ha a két lehetőség közül csak egyet alakít ki, de azt be is rúgja. (nem is értem, amikor kapufára rúgnak játékosok helyzeteket, az miért érdem, de mindegy)

Szóval könyörtelenség kell elől, és hideg fejek hátul.
Az inter a hibákat könyörtelenül kihasználja, ezeket minimalizálni kell.

Nálam ez teljesen fifty-fifty párharc volt már előtte is, és most se változott ez a véleményem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Feast4
Director del Fútbol

2025.05.05. 10:20:38

Barcaforever írta:
2025.05.04. 20:33:28

Én beraknám a kezdőbe Lewat, most all int kell tolni és nekünk kell megszerezni a vezetést, mert az olaszok ha találnak egyet akkor kb 50 perc nettó játékidő se lesz. Halálosan pontosnak kell lenni és belőni minden lehetőséget, most tényleg.

Kedden az idegek harca lesz, mint egy párbajtőr döntő az olimpián, akik jobban ott lesznek fejben (remélem mi) azok fognak bekerülni a döntőbe.
Ha megszerzik otthon a vezetést főleg, ha nem is az elején, hanem a második félidőben tutira kiesünk. Csak akkor mehetünk tovább, ha az elején berámolunk nekik egyet és nekik ki kell jönni. Ha ez nem így lesz akkor ez egy olyan nyögvenyelős kínlódás lesz, hogy jajj.

Még egy x is jó lenne szerintem, mert lehet tévedek, de én úgy láttam, hogy a 80. perctől elfáradtak, be tudnánk darálni őket.
Kép
vg99
Capitá del Barça

2025.05.05. 06:00:17

Talán a legnehezebb és legfontosabb meccs jön, a sérülések és fáradtság most zavar be a legjobban, de még így is jobbak vagyunk!!
A szezon végére mindenki meggyógyul, felépül, szerintem ez is komoly eredmény idén, kevés volt szerencsére a sérülés. Mégis megmutatták a hiányposztokat.
Marha jól jönne most egy Cancelo és Rashford.
Nyáron simán ki lehetne hozni nullásra az egyenleget velük, Tah, Zinchenko, (Nico) stb.
Aztán 26ban jöhet egy kapus és egy klasszis csatár jó pénzért.
bence0330

2025.05.04. 23:30:20

Raphinha persze, hogy eltűnik kicsit, alig tud bekóborolni GM mellett középre, ahol komoly hatással van a játékra. Még ez is elég neki, hogy futószalagon hozza a gólpontokat, de nyilván így sokkal kisebb a játékra gyakorolt hatása. Rosszabbik szélélről, vonal mellől, ő ott szenved, ezt mindenki tudja, ő is szerintem.
Persze kérdés, mit jelent az, hogy eltűnik, gyakorlatilag minden meccsen ő alakítja ki a legtöbb helyzetet továbbra is, alig-alig van kivétel. De nem tud részt venni a középen zajló kényszrítőknél úgy, mint Martin előtt, nem tudunk ott overloadokat létrehozni, mint korábban.
Illetve hónapok óta ignorálja mindenki a beindulásait. De úgy teljes egészében. Számomra ez kb megmagyarázhatatlan, miért. Statisztikailag ő indul toronymagasan a legtöbbet vonalak mögé egész Európában, szerintem legalább 2 hónapja nem találtuk meg, de lehet még több is, nekem még kivétel is alig rémlik, bár az lehet, hogy volt. Meccsenként 10-20-szor simán bepróbálkozik, és rezignáltan, vagy mérgelődve sétál vissza, senkit nem érdekel a dolog. Ezt én Casadó kiesésével kötöm össze kicsit, nem mintha másnak tilos lenne, de abszolút nem szúrjuk ezt ki már rég, pedig egyik legnagyobb fegyverünk volt. Casadó azért sokszor ugratta így ki, amiből gólok lettek. Yamal az egyetlen, akit érdekel ez, csak hát a pozíciójából adódóan ritkán tudja a vonalak mögé induló brazilt kiugratni, inkább csak a kereső betekerésekkel találja meg néha.

GM ezért dupla emberhátrány gyakorlatilag. Odáig megyek, hogy ha ő kezdőként, vagy legalább fél órás csereként pályára lép holnapután, akkor kikaptunk. Nem fér bele, még spanyol kiscsapat ellen is csak alig (szerintem az év vicce az MVP címe, ugyanúgy a legrosszabb játékos volt a pályán, mint szokott, max az újonc szélső múlta alul, de még ebben sem vagyok biztos). A túloldalon Fort nyolc kört vert rá. Védekezésben mindkettő lassú kicsit, ja, de kb ugyanannyira, nálam is az döntene kettejük közt, hogy Fortban kb fixen benne lehet gólhoz, vagy legalább sok támadáshoz vezető megmozdulás.

Szimpatikus srác Martin, meg hajt, utálok ilyenekről rosszat mondani, de vannak megye kettőben is szimpatikus srácok, akik hajtanak, ez a Barcelona.

Amúgy Torres remekül pótolja Lewyt kezdőként is, gyakorlatilag mindig betalál, meghökkentően stabil, viszont az Inter ellen abszolút Lewy illik oda, Torresnek nincs helye, centerezésekkor azért sehol nincs a lengyelhez képest, védekezésben is a lengyel lehetne a plusz fegyver a pontrúgásoknál. Szóval neki itt egyértelműen jobban kijönnének a skilljei, Torresben is benne van a gól, de szerintem ő kicsit jobban eltűnik egy ilyen szituban. Nem tudom, tud-e kezdeni, de mindenképp az lenne a jobb megoldás, lyukakat keresni a védelemben a végén tényleg több értelme lehetne Torres részéről.
Válasz küldése