Korrekt vélemény.tibcsaninja írta: ↑2025.05.11. 13:36:04A mai El Clasico kapcsán kicsit abban reménykedem, hogy szűken megnyeritek. Bármennyire is ambivalens ez egy real drukkertől, de úgy gondolom, hogy a madridnak nem tenne jót, ha egy ilyen szezon után egy esetleges bajnoki cím elfedné a belső problémákat. (Ha pedig ma kikap a Barca, akkor erre van esély.) Középtávon sokkal többet profitálhatunk abból, ha ez a szezon elmegy, akkor normálisan le lehet vonni a következtetéseket, és kidolgozni a megoldásokat (taktika, munka, keret, hozzáállás). Ezt nehezítené egy bajnoki cím. Nekem az nem fáj, ha az összes clasico-t nyeritek és bajnokok lesztek. Ehhez gratulálni kell. Ha ma győztök, simán megérdemlitek. Idén szerintem ti túlteljesítettetek, mi alul, kijön ez néha így, nem kell nyígni. Persze, győzzön ma a jobb csapat, meg ha nyertek is, ne fussunk bele egy nagy alázásba azért, de egy 3-2-nél nem követnék el harakirit, sőt.
Egyedül az zavarna kicsit, hogy akkor nagyon elindulnának azok a hype-ok, hogy nálatok mindenki a posztján a világ legjobbja, meg innentől évekig dominálni fogjátok a klubfutbalt, meg csak a Barca játszik űrfocit, mindenki más capybara, stb. De ezekről a szurkolói és újságírói hangokról az elmúlt évtized tapasztalatai alapján úgy látom, pont nálatok fedik el a problémákat és nem segítenek. Így nagy nehezen ezt is megemészteném. Meglátjuk, várom a meccset!![]()
A hype engem is zavar...ez a mindenki a világ legjobbja a posztján teljesen elfedi a csapat és a játékosok hiányosságait.
Szerintem 1-2 olyan játékosunk van, akire ez top10 szint tényleg igaz, mindenki más azért bőven ezalatt a szint alatt van.
Engem zavarna, ha buknánk az idei bajnoki címet, mert ebben az évben tényleg túlteljesítünk, egy bajnoki kudarc szerintem most hazavágná a csapatot és jelentős erősítés úgy sem lesz.