Pau Victor a harmadosztály gólkirályaként a felkészülési meccseken is ott folytatta, ahol az Atleticben abbahagyta, lőtte a gólokat. Ezután gyakorlatilag az egész szezonban a kispadon ült, és inkább végigjátszotta Lewandowski és Yamal a 90 perceket, minthogy Victor beállhatott volna megmozgatni az izmait.
Most előkaparták a raktárból, és én nem csodálkozom, hogy az ollózása és a fejese sem ment be, az lett volna a csoda, ha ilyen előzmények után az ő góljaival nyerünk.
Nekem tetszett Fort, sokat volt játékban, képes a kreatív játékra, a gólhelyzetét pedig egyedül teremtette meg, külső segítség nélkül.
Koundé nyilván sokkal rutinosabb, de azért minden meccsen kétszer-háromszor is elbambul, eladja a labdát, és két meccsel ezelőtt a lábáról egy felszabadítási kísérlete után a kapunk felé perdült a labda, elég nagy hiba volt, csak senki nem tette szóvá.
Én nem úgy látom, hogy Fort sehol nincs Koundétól. Ha Fort továbbra is csak epizodista lesz, akkor nem is lehet elvárni, hogy a tudásban és tapasztalatban most még meglévő különbség csökkenjen.
Ez Victorra és Fatira is igaz, ha nem játszanak, akkor hogyan közelíthetné meg a teljesítményük az állandó kezdőkét?