Élő közvetítések
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Engem nem érdekel nagyon a sárgaveszély, a Reál meccse lutri kicsit ígyis-úgyis, ezt be kell húzni, és akkor még bukott klasszikóval is a kezünkben van a sorsunk. Menjen csak a fullos támadósorunk, meg esetleg Gavi helyett DJ.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Kihagyta a vállnapot,mert időpontja volt a tetoválószalonba

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- davi10
- Llegenda del Barça
Mondjuk ezt a cserét én a félidőben úgyis megléptem volna. Sajnálom a srácot, de nagyon gyenge volt.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
hát ebbe hogy sérült meg a kisgyerek? na mindegy csak Yamal le ne sérüljön

-
- Entrenador del Barça
Igaza volt, hogy ennyire rotalt, a valladolid kiesett és alig lő gólt, tőlünk két gól elég kell legyen. Annyit meg a második félidőben is lövünk. Elég csúnya sérülésnek tűnik, sajnos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mascherano14 2025.05.03. 21:35:30-kor.
Na gyere Yamal!
kicsi türelem...félidő vége előtt meglesz az 1-1
- bence0330
Fati el van átkozva, ez a lövés 5 esetből 3-4-szer gól.
De ja, ezt Flick elhibázta, lehet jobban el fogunk fáradni a kaparásban, mint amit fullos kezdővel jó eséllyel 3-0 után ellazázhattunk volna.
De ja, ezt Flick elhibázta, lehet jobban el fogunk fáradni a kaparásban, mint amit fullos kezdővel jó eséllyel 3-0 után ellazázhattunk volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.05.03. 21:33:41-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Flick ugy szetrotalta,mintha 10ponttal vezetnenk a bajnoksagot..idegesito az egesz meccs.Kapusuk meg nyilvan ellenunk paradezik
-
- Entrenador del Barça
Látszik, hogy nem játszanak együtt. Pedri és a ovisok hatást kelt az egész.
Ezeken a meccseken szerintem a csoda kezdőnkkel is szívunk mindig
.

Ezzel a kezdovel fixen nem nyerunk..rossz nezni ezt a semmit
- bence0330
Szégyen-nem szégyen én lehet meghúznám a cseréket a 30. percben. Legalább két támadót.
Na, Ara belesérült?
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Csak igy foggal korommel fognak vedekezni,idot huzni…
Nagyon érdekes amúgy ez a kezdő, nekem tetszik. Tök uncsi meccs lenne, de így érdekes
.

- davi10
- Llegenda del Barça
Jó a kezdés megint, úgy néz ki kelleni fog Raphinha és/vagy Yamal.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Istenem, ilyen hülye gólt 

- bence0330
A gól maga nagy pech volt, de ha engedjük sorra szögletet lőni őket, akkor ezek benne vannak. Gondolom majd átvesszük az irányítást, de most így jártunk. Szegény Araujoról meg megint bepattant egy labda
Már ha jól láttam, hogy ő volt, lehet nem.

Wz konkretan a legrosszabb forgatokonyv ami lehetseges. Gyors hatrany.
szerencsétlenül pattant, Araujo és TS sem túl éles
Nagyszeru…