Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ő az az ügyesen cselező szélső, akiről még év elején mentek a cikkek? Elég gyatra a névmemóriám. TM-en látom, hogy elég súlyosan megsérült.
Nehéz meccsre számítok ma is, főleg, hogy kötelező lesz pihentetni.Kovbal88 írta: ↑2025.05.03. 10:03:01Ez a mai lesz papíron az egyelten sima meccs, a már kieső Valladolid ellen. Muszáj hozni.
Viszont utána 4 olyan mérkőzés jön, amibe benne van a bukás veszélye. Szóval sorsdöntő találkozó következik. Lelkesen végig kell nyomni. Annyira nem vagyok nyugodt. De a csapatnak is tisztában kell lennie vele, hogy mekkora a tét.
Szóval ma este nyerni kell, és utána már csak nem kikapni a Realtól akkor már a serleg egyik fülét kézzel fogjuk.
Az idei bajnoki cím egy csoda lenne, viszont ezek a srácok megérdemlik. Piszok kemény egy hónap van még hátra.

Szerintem ebből a kvartettből legfeljebb Gavi fog játszani, Inigo és Raphi egyrészt a sárgák, másrészt a pihenés miatt lesz a padon/TV előtt. Az Inter előtt nem kockáztathatuk meg egy esetleges sérülést, illetve rápihenni is jó a visszavágóra. Habár Valladolid ide vagy oda egy teljes B-csapatot azért nem feltétlenül okos dolog kiállítani, bár próbálkozásra pont megfelelő. EG milyen jh-ban, Fort a baloson, Chris számára is a legoptimálisabb lehet a Valladolid ellen visszatérni és felvenni a ritmust. Elől lesz nagy kérdés. Nem csodálkoznék egy Torrese-PV-Dani R/Toni F. trión.
Gavi borítékolható, utóbbi kettőnek illene megúszni. Náluk ki van veszélyben vajon?
Azért kellene tartani a kezdőből is embereket. A Raphinha-Yamal-Pedri-Inigo kvartettnek mindenképp pihenni kell. Torresre ráfér a játék, remélem Fort is kezd valamelyik oldalon. Bizonyos szempontból még jól is jöhet a meccs, a jobbhátvéd próbálgatására kifejezetten pozitív.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.01. 17:08:48A tökutolsó, már rég kiesett, utoljára január elején nyerő Valladoid ellen teljes rotációban bízok, opcionálisan a legfáradtabbak el se utazzanak. Raphi-Yamal kettőst szinte kötelező pihentetni, létfontosságúak lesznek a BL visszavágóra hogy frissek legyenek fejben is, Pedriéket szintén.
Ha Balde-Lewandowski zöld utat kap akkor 30-40 percet kaphatnak visszarázódni a meccsbe, EG-t is hasonló időre hogy még jobban megszokja Koundé szerepét, ha viszont Araujora hárul ez akkor Araujot pihentetném és max 1 félidőt kapna.
Hasonlót küldenék fel:
TS
GM-Araujo-Christensen-Fort,
Gavi-Fermin-Pablo Torre
Előre pedig Pau mellé a Gerard Romero szerint a csapattal edző Noah Darvich, Dani Rodriguez, Jofre Torrents hármasból 2-t szélsőnek, ez nagy lehetőség lehetne nekik.
Fati még szintén opció lehet.
Szerintem ennyit kockáztatni kell, és inkább kockáztassunk hogy kipihenten fordulhassanak az Inter-RM meccsre és inkább így bukjunk pontokat mint a RM ellen hullafáradtan kikapva.
Ha az elődöntőre és a döntőre is 50 százalékot adott volna, akkor az csak 25-re jött volna ki!Barcaforever írta: ↑2025.05.01. 12:54:56Kicsit (nagyon) elszámoltad azt a 30% Bl esélyt, ha az összes támadónk piros lapot kapott volna egy culé még akkor se ad ilyen alacsony esélyt. Majd a Boixos megmutatja, hogy milyen az igazi fanatizmus, amikor nem csak 15 percenként eléneklik a Barça himnuszt. Igenis mi vagyunk az esélyesek a továbbjutásra! 2010ben az Inter 10 emberrel harcolta ki a Bl döntôt Barcelonában.bence0330 írta: ↑2025.05.01. 11:22:18Érdekes kérdés, mi lesz, szerintem két okból kifolyólag is. Egyrészt a Valladolid olyan csapat, akik ellen ha felmegyünk fullosan, akár már 30 perc után lehetne 2-0, 3-1, vagy valami ilyesmi, és végiglötyöghetnénk a meccset. Plusz a BL-re szerintem van úgy 30% esélyünk, a bajnokságra meg úgy 75-80, ha rákoncentrálunk. Akármilyen jó egy csapat, a BL mindig is lutri lesz, most meg már az elődöntő is az, a döntőben meg talán az egyetlen csapatot kapjuk, akik jobban fociznak, mint mi.
Szóval nem tudom. 1-2 poszton könnyű rotálni, középhátvédeket pl.
Olmót kötelező kirakni, sajna ugyanazt az ívet írja le, mint egész évben, sérülés után zseni, aztán beszürkül kezdőként. Őt egyre inkább egy csere/rotációs játékosnak tartom, nem szintre, hanem ennyit bír. Fort meg nyilván előrelépés rotálásnál.Ezek azok, amiket meg lehet húzni anélkül, hogy baj lenne. A két kp-st ki lehet rakni, de gyengülünk (Casado nagyon hiányzik), támadó cserének meg kb csak Fati van.
Kicsit sok játékos hiányzik már. Chrissel nem tudom, hol számol Flick, kizárólag kh-ként, vagy előrébb is, mert őt mindenképp be kéne tenni valaki helyére.
Kicsit (nagyon) elszámoltad azt a 30% Bl esélyt, ha az összes támadónk piros lapot kapott volna egy culé még akkor se ad ilyen alacsony esélyt. Majd a Boixos megmutatja, hogy milyen az igazi fanatizmus, amikor nem csak 15 percenként eléneklik a Barça himnuszt. Igenis mi vagyunk az esélyesek a továbbjutásra! 2010ben az Inter 10 emberrel harcolta ki a Bl döntôt Barcelonában.bence0330 írta: ↑2025.05.01. 11:22:18Érdekes kérdés, mi lesz, szerintem két okból kifolyólag is. Egyrészt a Valladolid olyan csapat, akik ellen ha felmegyünk fullosan, akár már 30 perc után lehetne 2-0, 3-1, vagy valami ilyesmi, és végiglötyöghetnénk a meccset. Plusz a BL-re szerintem van úgy 30% esélyünk, a bajnokságra meg úgy 75-80, ha rákoncentrálunk. Akármilyen jó egy csapat, a BL mindig is lutri lesz, most meg már az elődöntő is az, a döntőben meg talán az egyetlen csapatot kapjuk, akik jobban fociznak, mint mi.
Szóval nem tudom. 1-2 poszton könnyű rotálni, középhátvédeket pl.
Olmót kötelező kirakni, sajna ugyanazt az ívet írja le, mint egész évben, sérülés után zseni, aztán beszürkül kezdőként. Őt egyre inkább egy csere/rotációs játékosnak tartom, nem szintre, hanem ennyit bír. Fort meg nyilván előrelépés rotálásnál.Ezek azok, amiket meg lehet húzni anélkül, hogy baj lenne. A két kp-st ki lehet rakni, de gyengülünk (Casado nagyon hiányzik), támadó cserének meg kb csak Fati van.
Kicsit sok játékos hiányzik már. Chrissel nem tudom, hol számol Flick, kizárólag kh-ként, vagy előrébb is, mert őt mindenképp be kéne tenni valaki helyére.