Ki kapta? :O DD? Alapvetően azért ő is megérdemelte. Megérdemelte volna a két másik nagyunk is, Raphinha mégiscsak két gólban vállalt döntő szerepet, Pedri meg mindig zseni, de azért Yamalnak kellett volna kapnia. Nagy kár, hogy 1-2 percre rá a második szólónál nem volt szerencséje, akkor nem lett volna kérdés, de szerintem akkor kb az év legjobb félideje címet is megkaphatta volna, egész Európából. Gondolom a második félidő húzta le, akkor is virgonc volt, csak a cselei után gyakorlatilag az összes passza ellenfélhez ment, nem volt produktív. Persze ebben az Inter védekezése is nagy szerepet kapott, sokszot kellett kereső labdákat bepasszolnia/ívelnie, ott belül meg eléggé uralták a terepet.Chino írta: ↑2025.05.01. 17:48:36Nem tudom, hogy ennél kaphat-e nagyobb őrizetet. Di Marco végig ott volt 2 centire tőle és ahányszor labdát kapott egyből mentek kisegíteni, de két ember sem volt képes megállítani.
Furcsa, hogy a BL-ben kifejezetten jól termel, a bajnokságban viszont pont ebben gyenge. BL: 13/5, bajnokság 30/6.
Balde visszatérésével szerintem Raphinha is sokkal aktívabb lehet. Amikor már szándékosan nem passzolnak valakinek ott nagy a gáz.
Elég durva, hogy két gól ide vagy oda nem Yamal lett a MOM. Elfogultság nélkül is ő érdemelte. Egy Pedrinek, Raphinhának, Lewynek nem jelent annyit, de neki fontos lehetett volna, főleg a 100. meccsén. .
Néha-néha már van 1-1 olyan fellángolása, amikor ezeket a szólókat jól is fejezi be, ami előrevetíti, mi lesz belőle 2 év múlva, és az elég ijesztő, mert már most is brutál amit tol.