Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
recrea
Llegenda del Barça

2025.04.30. 20:12:51

torotam írta:
2025.04.30. 19:59:48
Örültem volna ha GM nem játszik. Ennyire töredezett, lámpalázas és befeszült játékost ritkán látni Barca mezben. Ez most kényszer, oké, de Araujo simán mehetett volna jobb szélre és Kounde a baloldalra.
De reméljük nagy hibát nem vét majd és lesz legalább egy minimális hozzáadott értéke a támadásainkhoz is.
Egy Jordi Alba mit játszana ott ebben a csapatban :roll:
torotam
Jugador d'estrella

2025.04.30. 19:59:48

Örültem volna ha GM nem játszik. Ennyire töredezett, lámpalázas és befeszült játékost ritkán látni Barca mezben. Ez most kényszer, oké, de Araujo simán mehetett volna jobb szélre és Kounde a baloldalra.
De reméljük nagy hibát nem vét majd és lesz legalább egy minimális hozzáadott értéke a támadásainkhoz is.
Visca el BARCA!
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.30. 19:50:52

Szczęsny; Kounde, Iñigo, Cubarsí, Gerard Martin; Frenkie, Pedri; Lamine Yamal, Dani Olmo, Raphinha; Ferran Torres
Kép
Peter
Director del Fútbol

2025.04.30. 14:55:41

Lucho tegnapi értékeléséből idézve, valami nagyon ehhez hasonlót szeretnék látni ma este tőlünk :

„Ez a kapus feladata, nem? Hogy segítse a csapatot, mindennap ezért dolgozik. Egy elődöntőben minden játékostól jó teljesítményre van szükség”

Aztán, hogy mi sikerülhet ebből, estére kiderül..... :D

Amúgy továbbra is tartom, hogy mindenben messze felülteljesített eddig a Flick csapat, szerintem nem fog a föld visszafelé forogni, ha esetleg nem sikerül döntőbe jutni majd.

Focizzanak a srácok egy jót és kiderül, hogy ez mire lehet elég.

Hajrá.... :D
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.30. 14:45:10

Elvileg ugyanazzal a kezdővel nyomjuk ma is mint a kupadöntőn.

SkySports szerint Thuram kezdeni fog az Internél.
Kép
gránit
Director del Fútbol

2025.04.30. 09:22:10

Szerintem elverjük az Intert. Bárkinek lövünk 3-4-5 gólt. Ha nem leszünk nagyon felelőtlenek hátul és nem húzódunk indokolatlanul előre ott, akkor ezt az akadályt venni kellene. A saját hülyeségeinkkel el tudjuk rontani, de nyers játékerőben jócskán felénk billen a mérleg nyelve.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.30. 08:39:53

Félek a mai meccstől, azért beugrik hogy az Atleti 2-szer is 0-2-re ment ellenünk ezzel a stílussal, plusz Baldé hiánya hatalmas lesz.

Tényleg, van már meccskeret? Kicsit érdekes hogy 1 nap sincs már hátra de még nem jött ki hivatalosan. Amíg nem jön, az utolsó pillanatig reménykedek hogy a Baldé eset valami mentális trükk és végül bevethető lesz.

Troym írta:
2025.04.29. 16:36:52
Ha nyerünk hazai pályán, akkor szerintem továbbjutunk, ha csak x, vagy vereség lesz holnap, akkor ők döntőznek.
Én pont ezt (is) szeretem a mostani csapatban hogy bennük van az hogy nem csak otthon tudnak jók lenni, és képesek váltani idegenben, mint pl az Atleti elleni meccsen, ahol otthon necces meccs volt, aztán a Metropolitanoban úgy le 0-1-eztük az Atletit hogy alig volt momentumuk a meccsen, ebből kiindulva nem tartanám teljesen esélytelennek hogy egy esetleges döntetlen után ne lenne esélyünk arra hogy idegenben kiharcoljuk a továbbjutást.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.04.29. 17:07:31

MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.29. 16:21:56
Ha valami, akkor emiatt lépném meg Flick helyében a meglepetést:
Olmo helyett Fermin kezdjen, daráljon 45 percig aztán a fáradtabb Inter ellen a friss Olmot hozhatnánk aki abban a pillanatban nagy segítség lehetne.
Hátránya ennek a taktikának hogy addigra meg feltehetőleg Yamal is elfárad és szürkébb lesz :lol:
Én is azon gondolkodtam a döntő alatt, nem lett volna jobb F. Lopezzel kezdeni, majd a 2. félidőben hozni Olmot. Erre volt már példa és bejött.
Mint ahogy Torres is becserélve sokkal jobb formát mutat, mint kezdőként (csak most ugye Lewa sérült). Csak ne lépjen Flick arra az ösvényre mint Pep a Citynél, aki (túlgondolva) húzott fontos meccseken akkora meglepetést (mind kezdő, mind taktikailag), hogy el is bukta azokat.
Troym
Director del Fútbol

2025.04.29. 16:36:52

Ha nyerünk hazai pályán, akkor szerintem továbbjutunk, ha csak x, vagy vereség lesz holnap, akkor ők döntőznek.
Chino
Llegenda del Barça

2025.04.29. 16:28:21

LG írta:
2025.04.29. 16:01:59
Azzal nem lehet megvádolni az Intert, hogy jó formában lennének, 3 vereség az utolsó 3 meccsen. Bő egy hete még akár triplában is reménykedhettek, azóta a Kupából csúnyán kiestek az AC ellen, és a bajnokság is elúszni látszik. Kérdés, hogy ezt ki tudják-e zárni, és a BL-ben összeszedik-e magukat.
Én abból nem igazán indulnék ki. Nagyon sok csapatnál ez például jellemzően pont fordítva van. Többek között az Intert is idevehetjük az utóbbi években.
De mi vagyunk idén az iskolapélda, hogy mennyire független a kettő. Míg a bajnokságban iszonyatos hullámvölgyben voltuk, még szenvedve sem tudtuk hozni a meccseinket, a Bl-ben jó játékkal hoztuk az eredményeket.
Ráadásul lehet, hogy pont ezek a gyenge eredmények fogják észhez téríteni őket és nem engednek meg zsinórban egy negyediket. Nekünk pedig egy újabb kupa a zsebben, magabiztos vezetés a bajnokságban, ami tudat alatt kicsit elkényelmesítheti a játékosokat.
Nem tudom, hogy ez a forma melyik csapatot hogyan befolyásolja.
Azzal sem igazán lennék boldogtalan, ha magához képest mindkét csapat egy átlagos meccset hozna, 1-2 gólos előny szerintem akkor lenne közte.
Forca Barca!!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.29. 16:21:56

Chino írta:
2025.04.29. 15:22:08

Én amit legutóbb olvastam Thurammal kapcsolatban, hogy tegnap még egyedül végezte az edzést, ma vagy holnap csatlakozhat a csapathoz.
Kezdő szerintem még nem lesz vagy ha igen biztosan nem játssza végig a meccset. Én vele kapcsolatban inkább attól félek, hogy Martineznek lesz így könnyebb dolga.
Dumfries ugyan vasárnap már kapott egy fél órát, viszont egy elég komoly, másfél hónapos izomsérülésből tér vissza, nem tudom Inzaghi meg meri-e kockáztatni a játékát.

Arra is gondolnia kell hogy egy hét múlva visszavágó, plusz a bajnokságban sem hibázhatnak, gondolom nem mondtak le még az aranyról. Nem lehet felrakni mindent és nyomni, ami a csövön kifér.
Nálunk sajnos/nem sajnos nem áll fent ez a helyzet. Egyik sérültünk sem kérdéses, hogy játszhat-e, ami viszont biztos, hogy nem lehet tartalékolni, rotálni menni kell és mindenképp előnyt szerezni. Az sem gond ha minimális, de fontos lenne, hogy egy X esetén sem feléjük dőljön a mérleg nyelve a visszavágón
Igen, én is ettől tartok, így sokkal több helyet lesz Lautaronak alkotni, ő rá nagyon kell figyelni.

bence0330 írta:
2025.04.29. 16:10:29

Ezt önmagában sajnos szerintem megoldják, nem hiszem, hogy befolyással lenne a meccsre. Inzaghi megoldja. Ha viszont nagyon fáradtak (márpedig annak tűntek!) akkor az más kérdés, akkor ha össze is kapják magukat, lehet bedarálhatjuk őket az utolsó fél órában.
Ha valami, akkor emiatt lépném meg Flick helyében a meglepetést:
Olmo helyett Fermin kezdjen, daráljon 45 percig aztán a fáradtabb Inter ellen a friss Olmot hozhatnánk aki abban a pillanatban nagy segítség lehetne.
Hátránya ennek a taktikának hogy addigra meg feltehetőleg Yamal is elfárad és szürkébb lesz :lol:
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.29. 16:10:29

LG írta:
Azzal nem lehet megvádolni az Intert, hogy jó formában lennének, 3 vereség az utolsó 3 meccsen. Bő egy hete még akár triplában is reménykedhettek, azóta a Kupából csúnyán kiestek az AC ellen, és a bajnokság is elúszni látszik. Kérdés, hogy ezt ki tudják-e zárni, és a BL-ben összeszedik-e magukat.
Ezt önmagában sajnos szerintem megoldják, nem hiszem, hogy befolyással lenne a meccsre. Inzaghi megoldja. Ha viszont nagyon fáradtak (márpedig annak tűntek!) akkor az más kérdés, akkor ha össze is kapják magukat, lehet bedaráljatjuk őket az utolsó fél órában.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
LG
Az Év fórumozója 2016

Chino
Llegenda del Barça

2025.04.29. 15:22:08

MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.29. 12:03:14
Pech, nagyon úgy néz ki hogy Baldé nem épül fel időben, miközben túloldalt pedig Thuram visszatér. Talán a legrosszabb forgatókönyv hogy nálunk az egyik legfontosabb védő hiányzik, míg náluk visszatér az akinek a hiánya feltételezhetően jelentős szerepet játszott abban hogy 3-ból 3-szor kikaptak.

Flicknek ki kell valami okosat találni, mert GM-el teljesen elhal támadásban a baloldalunk, és az emiatt szélre húzódó Raphinha is kb 30-40%-os teljesítményű lesz.

Sajnos nagyon nem néz ki ez jól, Flicknek újabb csodát kellene kitalálnia ahhoz hogy ne legyen borzasztóan nehéz ez a párharc.
Én amit legutóbb olvastam Thurammal kapcsolatban, hogy tegnap még egyedül végezte az edzést, ma vagy holnap csatlakozhat a csapathoz.
Kezdő szerintem még nem lesz vagy ha igen biztosan nem játssza végig a meccset. Én vele kapcsolatban inkább attól félek, hogy Martineznek lesz így könnyebb dolga.
Dumfries ugyan vasárnap már kapott egy fél órát, viszont egy elég komoly, másfél hónapos izomsérülésből tér vissza, nem tudom Inzaghi meg meri-e kockáztatni a játékát.

Arra is gondolnia kell hogy egy hét múlva visszavágó, plusz a bajnokságban sem hibázhatnak, gondolom nem mondtak le még az aranyról. Nem lehet felrakni mindent és nyomni, ami a csövön kifér.
Nálunk sajnos/nem sajnos nem áll fent ez a helyzet. Egyik sérültünk sem kérdéses, hogy játszhat-e, ami viszont biztos, hogy nem lehet tartalékolni, rotálni menni kell és mindenképp előnyt szerezni. Az sem gond ha minimális, de fontos lenne, hogy egy X esetén sem feléjük dőljön a mérleg nyelve a visszavágón
Forca Barca!!!!
szbsz
Capitá del Barça

2025.04.29. 15:16:57

Thuram felépült, de kezdeni szinte biztos nem fog holnap, ami pozitív hír azért a mi szempontunkból. A visszavágóra meg már nekünk is lesz Baldé és Lewa is lehet, szóval mindegy is mivan vele, nem olyan rossz ez így azért... :roll:
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.29. 14:21:27

Cseri írta:
2025.04.29. 13:24:28
MessiNeymarSuarez írta:
Pech, nagyon úgy néz ki hogy Baldé nem épül fel időben, miközben túloldalt pedig Thuram visszatér.
Ő ennyira nagy spíler lett? Nekem az maradt meg vele kapcsolatban,hogy inkább nézném röplabdásnak,mint focistának,és annyira nem volt egy gólgép sem,sőt -ahogy itt divatos-,elég középszer a srác. Bőven lehet,hogy rosszul emlékszem,és ő fog kiejetni minket.
Otthon elég jól termel, BL-ben nem. Vannak nála jobb centerek, szerintem a 75 milliós árcímkéje erős túlzás, de nagyon kellemetlen játékos. Tud villanni is, meg csípni-harapni is, akkor sem jó az ellenfélnek, hogy a pályán van, ha épp nem talál be. De Lautaro persze a jobbik centerük. :)

Viszont Taremi leszállóágra került látszólag, 2 évvel ezelőtt még halomra lőtte a gólokat, tavaly már portugáliában sem volt jó, idén meg 3 góllal áll minden sorozatban. És Arnautovic sem szint annyira. A két csere és Thuram között óriási a különbség, talán ez az, ami miatt jó lett volna, ha nem épül fel.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.29. 13:48:25

Hansi Flick announces: “Szczesny will play in Champions League, it’s decided”.

“Ter Stegen? We will see about La Liga rotations”.
Kép
Stoichkov
Jugador d'estrella

2025.04.29. 13:30:28

szerintem ezekben a honapokban pedri az abszolut donto faktor. Ha o ott van fejben es hozza a top formajat akkor megvagyunk
Cseri
Entrenador del Barça

2025.04.29. 13:24:28

MessiNeymarSuarez írta:
Pech, nagyon úgy néz ki hogy Baldé nem épül fel időben, miközben túloldalt pedig Thuram visszatér.
Ő ennyira nagy spíler lett? Nekem az maradt meg vele kapcsolatban,hogy inkább nézném röplabdásnak,mint focistának,és annyira nem volt egy gólgép sem,sőt -ahogy itt divatos-,elég középszer a srác. Bőven lehet,hogy rosszul emlékszem,és ő fog kiejetni minket.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.04.29. 12:07:25

GM védekezésben is kevés, az első sárgájáig még nyugodtabb st ember, utána...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

Pech, nagyon úgy néz ki hogy Baldé nem épül fel időben, miközben túloldalt pedig Thuram visszatér. Talán a legrosszabb forgatókönyv hogy nálunk az egyik legfontosabb védő hiányzik, míg náluk visszatér az akinek a hiánya feltételezhetően jelentős szerepet játszott abban hogy 3-ból 3-szor kikaptak.

Flicknek ki kell valami okosat találni, mert GM-el teljesen elhal támadásban a baloldalunk, és az emiatt szélre húzódó Raphinha is kb 30-40%-os teljesítményű lesz.

Sajnos nagyon nem néz ki ez jól, Flicknek újabb csodát kellene kitalálnia ahhoz hogy ne legyen borzasztóan nehéz ez a párharc.
Chino
Llegenda del Barça

2025.04.28. 16:06:14

bence0330 írta:
2025.04.28. 13:44:16
MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.28. 13:33:06
A hírek szerint Flick gondolkozik egy Inigo BHV megoldáson is, középen Araujo-Cubarsival, hogy szuperált ez a RM ellen Inigo BHV-ként? Én már feleleveníteni sem tudom egy olyan kaotikus meccs után :lol:

Én amúgy előzetesen arra tippelek hogy a magas mezőfölény mellé relatíve kevés helyzetünk lesz, ezért minden a helyzetkihasználásunkon fog múlni.
Jól. Érdekes módon pont Troym-mel beszéltük előtte, hogy életképes megoldás lehetne, én mondjuk nem gondoltam, hogy Flick meghúzza. Martint el kell felejteni, nem akarom szidni, kapar, szimpi, néha még hoz is egy közepes szintet, ha nincs rajta nyomás, meg beállhat a Valladolid ellen (bár még ott is luxus Forttal a keretben, akiben van jövő, fejlődne, Martinnak meg ez a csúcsa...), de egyszerűen megszűnik a teljes balszél vele, és ez nem fér bele, főleg nem ilyen szintű meccseken (mármint olyan jó a csapat, hogy néha még ez is belefér, de na).

Inigoval egyedül a sebesség a gond, hogy visszaér-e időben, vagy nem szabad messze felküldeni, vagy nagyon meg kell tervezni, mit csinálunk a mögötte keletkező lyukban, ami eleve a rendszer egyik sajátos gyengepontja, még akár Baldéval is. De amúgy ég és föld volt. Martinnal amúgy még csak nem is az volt a fő bajom, hogy egy rendes passzt nem tud megoldani elöl, azzal még ellennénk, ha amúgy a támadóink jók lennének épp, hanem a labdakihozataloknál ha bárki a közelében volt a fehérek közül, már teljes pánik, és még azok voltak a jobb megoldások, mikor valahogy kirakta dobásra, mert különben kb minden ellenfélhez ment. Ezen majdnem elment a kupadöntő.

Amúgy ez nálam ugyanaz, mint az RM elleni meccs, ha a 4 támadó közül mondjuk legalább 3 nagy formában focizik, akkor 4 gólt simán beverünk, ha nem, akkor lesz kb egálban a két csapat. Az a baj, hogy jelenleg van esély bőven az utóbbi forgatókönyvre.
Szerintem annyira nem is kell, hogy 3 nagy formában játsszon, ha mondjuk Raphinha kifog egy jó napot és Torres gyilkos lesz a kapu előtt, nem kell neki négy helyzet egy gólhoz, akkor is kaphatnak simán egy hármast. Kicsit félre van értve ez az Inter, már nem az a csapat, aki ha beáll védekezni képtelenség betalálni ellenük. Nem is egy teljesen kinyíló csapat, ez egyértelmű, viszont ez a tömörülés és szinte tökéletes védekezés már szerintem annyira nem jellemző és nem is hatékony. Az, hogy a csoportmeccseken több szempontból is csalóka. A támadópotenciál is sokkal nagyobb bennük.
Főleg ha LM jó napot fog ki. Én ettől jobban tartok.
Az viszont komoly hátrány, hogy otthon kezdünk, legfeljebb közelebb juthatunk a továbbjutáshoz, nem hiszem, hogy egy kétgólos előnynél többet ki tudnánk harcolni.

Inigoval nekem nem igazán az a bajom, hogy lassú és nem érne vissza védekezésben, hanem hogy alapból nem is segítené a támadásokat, Raqphinha teljesítményét ez nagyon befolyásolja. A balszélt teljesen elveszítjük, és a brazil mozgástere is sokkal kisebb lesz. Nagyon hiányzik Balde, most ütközik ki igazán látványosan, hogy mennyire kell nyáron mögé igazolni valakit.
Ami még hatalmas kérdőjel és az egyik, ha nem legkardinálisabb pont az a helyzetkihasználás. Ha ez hatékony lesz nem lehet baj, ellenkező esetben viszont nagyon megnehezítjük a saját dolgunkat. Torresnél ez iszonyatosan kiszámíthatatlan. Néha igazi gyilkos, a következő meccsén viszont mindent elszórakozik. Fogalmam sincs, hogy "jót tett" neki Lewy sérülése, amivel biztos a kezdő státusza vagy ez pont az ellenkezőjét váltja ki.

Előzetesen én esélyesebbnek érzem magunkat, de nagyon kevéssel. Kelleni fog néhány kiemelkedő egyéni teljesítmény is, nem csak csapatként kell jól működni. Külsősként nem mondanám, hogy hatalmas meglepetés, vagy a papírforma teljes borulása lenne egy Inter továbbjutás. Ennek ellenére én sokkal inkább örülök nekik mint egy esetleges Bayern párharcnak.
Forca Barca!!!!
szbsz
Capitá del Barça

2025.04.28. 15:50:23

MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.28. 13:33:06
szbsz írta:
2025.04.28. 12:39:13
Ahogy néztem az elmúlt meccseik eredményeit, Interesek kifújtak mint szél a lyukból. :D Én oda-vissza gálát várok, legalább 5 gólos továbbjutást! Most simább lesz mint a Dortmund elleni... \:D/
Azért ez a BL mindig más kávéház egy egyenes kieséses szakaszban. Ha viszont a kupa visszavágót nézzük és azt hogy odavágós 1-1 után otthon, legjobb csapattal fújták ki az orrukat 0-3-ra az már adhat reményt. Az biztos hogy pocsék formában vannak, fáradtak fizikailag és fejben is, és ha szerintünk Tebasék megérik a pénzüket akkor ő nekik sem lenne sok szép szavuk az ottani ligára, ahol nem mentek bele abba hogy a Pápa temetése miatt elhalasztott meccset ne vasárnap hanem későbbi időpontban játszhassák le. Ez nekünk nagyon jól jött a hosszabbítás miatt, nekik viszont alig 3 nap pihenőjük lesz úgy hogy még nekik kell utazniuk. Kezdem én is azt érezni hogy talán a mi kezünkben lehet a továbbjutás, de ahhoz fel kell venni a Bayern-RM-Dortmund-Benfica elleni gyilkos befejezéseket, mert sajnos abban van némi kivetnivaló az elmúlt pár meccsen. Nem engedhetünk meg olyanokat mint az odavágós Kane-kapufa, különben hasonlóan járhatunk.
Emellett aggasztó hogy elfelejtettünk szögletet levédekezni, az elmúlt 6 meccsünkön 3(!!) gólt kaptunk szögletből, ami aggasztó mivel eddig kifejezetten az erősségünk volt, és az Inter nagyon erős benne, sőt mitöbb a Bayern is 2 gólt kapott szögletből 3 perc alatt, kis túlzással ha letudják védekezni akkor továbbmennek.

Thuram a tengapi hírek alapjá nem bevethető szerdán, Pavard is nagy kérdés, Baldéval kapcsolatban az AS szerint ma döntik el hogy fitt-e.
Sok fog múlni azon hogy Baldé bevethető lesz-e. A hírek szerint Flick gondolkozik egy Inigo BHV megoldáson is, középen Araujo-Cubarsival, hogy szuperált ez a RM ellen Inigo BHV-ként? Én már feleleveníteni sem tudom egy olyan kaotikus meccs után :lol:

Én amúgy előzetesen arra tippelek hogy a magas mezőfölény mellé relatíve kevés helyzetünk lesz, ezért minden a helyzetkihasználásunkon fog múlni.
Én abból indulok ki, hogy egy hónapja, mikor a BL-ben a nyolc között játszottunk, mind a BVB, a BM és az Inter is nagyon hasonló szinten voltak: A BM szoros meccseken kiesett az Inter ellen, a BVB ikszelt az Allianzban, mi meg viszonylag simán, egy meccsen átmentünk a Dortmundon. Most az Inter visszaesett az egy hónappal ezelőtti formájához képest, szóval ha akkor is bőven magasabb szinten voltunk náluk, akkor ez most még inkább igaz lehet... Persze lehet mi is visszaestünk azóta játékban, meg fáradtunk nyilván, de a lélektani fölény szerintem most nálunk van az elmúlt meccsek végett.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.04.28. 15:04:10

Szerintem nagyon szenvedős meccs lesz és tartok is az Inter focijától. Remélem prime arcunkat mutatjuk, mert akkor esélye sem lenne az Internek.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.04.28. 13:45:34

recrea írta:
2025.04.28. 12:49:08

Kivéve, h ők -3-ban vannak, mi pedig +4-ben :wink:

Azért teljesen más kiállni 3 zacskó után meg egy Real elleni kupagyőzelem után, kicsit más a lelkülete. Én nem látom az Interben azt a nagy veszélyt (főleg, ha 2-3 kezdő sérült), mondjuk mi is le vagyunk szívva rendesen, vasárnap pár helyen fájhatott a bandának :lol:
Igen, benéztem, még abban voltam, hogy 71-71 ponttal vannak a Napolival holtversenyben, jogos. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Válasz küldése