Bajnokok Ligája & Európa Liga
Bruno jó eséllyel tényleg elpazarolta a pályafutását azzal, hogy a MU-ba igazolt, és ott is ragadt. Nagyon jó játékos, de egyszer nem sikerült jó csapatot építeni köré. Mondjuk azzal nem nagyon számolhatott szerencsétlen, hogy ennyire nem lesz tényező a MU. Legalább az EL egy kis kompenzáció lehet, a Spurs ellen szerintem hatalmas favoritok, nem azért, mert annyival jobbak, de utóbbiak be vannak oltva trófea ellen. A MU-nak pedig a legrosszabb években is leesett egy-két FA Kupa.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Jó, az ilyen csapatok azért sosem "igazi" 14. és 16. helyezettek. A Tham kerete nem brutális, de 1-2 klasszis szint ott is van azért, a Unitedé meg igen, szerintem ha ők jó szezont mennének, Fernandes simán aranylabda esélyes lenne, nem is értem, mit keres ő még ott. Ezt a két csapatot nem rakták össze elég jól, és nem elég stabilak. Meg persze inkább a PL jó csapatainak a mélységét mutatja, hogy vannak elegen, akik előzzenek, ha nincsenek ott a topon.
Viszont azért sok esetben képesek nagy csapatként funkcionálni, mint pl. egy ilyen helyzetben. Azért egyik sem teljesen lefutott, főleg a Tham meccs, otthon ezt az előnyt ők simán képesek elbukni. A konferenciát is azért sanszos, hogy a CFC nyeri, persze a Betis is jó csapat.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Így, hogy az EL-ben nagyon jó eséllyel a PL-ből kerül ki a győztes, jövőre 6 angol lesz a BL-ben?
Az kemény, hogy konkrétan a 14. és a 16. helyezett árazza be a EL-t.

Az kemény, hogy konkrétan a 14. és a 16. helyezett árazza be a EL-t.
Mert nincs klasszisuk elöl, ennyi az oka. Illetve 3-4 kezdő játékos sérült náluk, amit kevés csapat bír el és így is partiban voltak a Psg-vel…mondjuk ők látszólag visszavettek.csababarca írta: ↑2025.04.29. 23:20:04Arsenal viszont jobb lenne nekünk egy esetleges döntőben, súlytalan csapat, egyedül a pontrúgásaik veszélyesek, de amúgy 25 méterig tudnak focizni, onnan kuka.
Ami a döntőben mellettünk fog szólni, h nincs náluk mindent megnyert ember, nincs rutinos játékos és szerintem egy bl győzelemhez ez fontos. Továbbra sem látom, h a megfáradt Inter kiejt minket…aztán legfeljebb revideálom magam holnap ilyenkor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Stabil ez a psg, szimpatikusak is nekem, sallangmentes foci, nincs nagy pofa, csak teljesítmény.
Arsenal viszont jobb lenne nekünk egy esetleges döntőben, súlytalan csapat, egyedül a pontrúgásaik veszélyesek, de amúgy 25 méterig tudnak focizni, onnan kuka.
Az biztos, egy esetleges psg-barca bl döntő az egy komoly fociünnep lenne,
Dembelé meg tényleg azzá vált, amit mi is beleláttunk, kellett hozzá egy profi közeg.
Az most adott nálunk is, amikor itt volt meg egy klubbüfé szinten működtünk, kár érte.
Arsenal viszont jobb lenne nekünk egy esetleges döntőben, súlytalan csapat, egyedül a pontrúgásaik veszélyesek, de amúgy 25 méterig tudnak focizni, onnan kuka.
Az biztos, egy esetleges psg-barca bl döntő az egy komoly fociünnep lenne,
Dembelé meg tényleg azzá vált, amit mi is beleláttunk, kellett hozzá egy profi közeg.
Az most adott nálunk is, amikor itt volt meg egy klubbüfé szinten működtünk, kár érte.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ha meg anno a Realt választja, akkor nagyon nagy valószínűséggel már többszörös BL győztes lehetne. Így is játszott már döntőt, de ott pont ő sült be meg Neymar, pont azok, akik hozhatták volna.
Az Arsenal feljavult, de ebben benne lehetett az is, hogy nekik kellett a gól, a PSG elégedett lehetett az eredménnyel. Érdekesebb lett volna, ha sikeürl az egyenlítés, kár azért a lesért... Így eldőlt szerintem, legalábbis nem hiszem, hogy az ágyusok innen megfordítanák idgenben, pedig nekik szurkolok ebben a párharcban.
- torotam
- Jugador d'estrella
Döntetlent megérdemelt volna az Arsenal szerintem.
Dembele azt hiszem egyszer lőtt kapura, abból gól is lett. Micsoda figura az a csávó...
Donnarumma meg ma is kitette a csápjait, mindent védett.
Nem írnám még le az Arsenalt, de valóban nagyon hiányzik nekik egy gólerős támadó. MBappe mehetett volna hozzájuk is.
Dembele azt hiszem egyszer lőtt kapura, abból gól is lett. Micsoda figura az a csávó...

Donnarumma meg ma is kitette a csápjait, mindent védett.
Nem írnám még le az Arsenalt, de valóban nagyon hiányzik nekik egy gólerős támadó. MBappe mehetett volna hozzájuk is.

Visca el BARCA!
- bence0330
Reméljük Mbappé lesz az új Ibra, aki mindig elmenekült a BL elől az utolsó pillanatban. 
Amúgy ahhoz képest, ahogy kezdődött a meccs, az Arsenal elégedett lehet a 0-1-el, mert abból bármi lehetett volna. De elég szépen megállították a rohamokat, ők voltak a jobb csapat onnantól kezdve, csak hát...
Mondjuk a végén Ramos is kihagyott egy ordító nagy helyzetet.

Amúgy ahhoz képest, ahogy kezdődött a meccs, az Arsenal elégedett lehet a 0-1-el, mert abból bármi lehetett volna. De elég szépen megállították a rohamokat, ők voltak a jobb csapat onnantól kezdve, csak hát...
Mondjuk a végén Ramos is kihagyott egy ordító nagy helyzetet.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Azert Mbappenak volt erzeke,h mikor valtson csapatot
psg ugyanaz mint az arsenal,naluk sincs meg az a gyilkos befejezo..remeljuk nalunk meglesz holnap.

- bence0330
Eddig nagyon tipikus idei meccse az Arsenalnak, egész jók, ellenfélre való tekintettel azt mondanám, kifejezetten jók az első 20 perc után, de a támadósoruk nem gólerős egyszerűen (Saka még nincs top formában, meg amúgy is egyedül van kicsit, Odegaard sem a tavalyi önmaga), és nincs centerük, valahogy nem jön össze a gól. Azért ennek a meccsnek egálnak kéne lennie.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vajon a PSG eddig bírta a komoly letámadást produkálni vagy szándékosan vettek vissza?
Eléggé jön az Arsenal, az olasz Colos megint hatalmasat védett.
Eléggé jön az Arsenal, az olasz Colos megint hatalmasat védett.
- bence0330
Les? PEdig amúgy megérdemelt lenne az egyenlítés.
Donna is a Milanos önmagát idézi, már két hatalmasat védett.
Donna is a Milanos önmagát idézi, már két hatalmasat védett.
Hajtás az kétségkìvül van,de szép jelenet nem sok. Valószínűleg az Arsenal nem ebben a párharcban lépi át a saját árnyékát. A fák úgy látszik Londonban sem nőnek az égig!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- bence0330
Ha nem is volt 50-50, de a két legjobb csapat szerintem pont 20-ban találkozott a döntőben utoljára.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.29. 21:30:48Egy döntőben, semleges helyszínen ki tudja mi történne, főleg hogy addigra mi is kipihentek lehetnénk, a sérültek visszatérhetnének. Május 18 és 31 között összesen 3 meccs lenne, 18-án bajnoki, 25-én utolsó bajnoki, majd 31-én BL döntő, az már nem egy brutál tempó.
Mindenesetre reméljük focit látunk majd a BL döntőben mert akkor az azt jelenti hogy mi jutottunk tovább és nem az Inter![]()
Nem tudom mikor volt utoljára előzetesen annyira 50-50-es döntő a 2 legerősebb csapattal, de nem mostanság![]()

Dembélénél meg sosem volt kérdés a tehetsége, de amit itt mutatott... pályán, gyengélkedőn, bárhol... ő nem érezte itt otthon és jól magát szerintem. Azért sajnálom, hogy elég gyenge stábhoz került, akik nem tudták megoldani a fizikai állapotát, profi stáb rögtön megoldotta, alighanem nálunk is így lett volna, de hát ezt előre nem lehetett látni.
Mostanra azért az Arsenal szerintem kiegyenlítette kb mezőnyben a párharcot.
Amúgy érdekelne, mitől nem volt tizi, mikor Kvarát átkarolták 16-osonbelül
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Egy döntőben, semleges helyszínen ki tudja mi történne, főleg hogy addigra mi is kipihentek lehetnénk, a sérültek visszatérhetnének. Május 18 és 31 között összesen 3 meccs lenne, 18-án bajnoki, 25-én utolsó bajnoki, majd 31-én BL döntő, az már nem egy brutál tempó.
Mindenesetre reméljük focit látunk majd a BL döntőben mert akkor az azt jelenti hogy mi jutottunk tovább és nem az Inter

Nem tudom mikor volt utoljára előzetesen annyira 50-50-es döntő a 2 legerősebb csapattal, de nem mostanság

Xavi alatt azért már bontogatta a szárnyait. Flick kezei alatt pedig még inkább megnéztem volna szívesen megnéztem volna, hogy mit tud, de ez már sosem fog kiderülni.
A PSG nagyon erős, és pihentebb is, mint a többi csapat. Annak örülök, hogy csak a döntőben találkozhatunk velük, egy meccsen TALÁN elkaphatjuk őket, 2 meccsen szerintem ők a legjobbak jelenleg.
Ez a Dembele még a végèn tényleg aranylabdát kap( azt hiszem Barto mondta még róla) eszméletlen nálunk azèrt nem volt ennyire jó. Ha bejutunk a döntőbe ez a psg fèlek bedarálna minket, nagyon egyben vannak idèn. Nagyon jó napot kell kifogjunk, ha..
-
- Entrenador del Barça
Tessék, Dembusz meg nyomott egy szépet.
Azt mondjuk elfelejti megemlíteni, hogy irdatlan szurkolótáboruk van és az egyik legjobb hangulatot csinálják Európában a saját stadionjukban. Az sem értem, hogy mit számít a klub alapításának időpontja, szerintem övék az egyik legrégebbi tábor, nem az arab idején kezdtek el meccsre járni Párizsban.szbsz írta: ↑2025.04.29. 18:14:29Útwenger beharangozó a PSG ellen: https://www.facebook.com/story.php?stor ... hu_HU&_rdr
Szinte mindenben egyetértek, a rólunk szóló részt leszámítva...![]()
Durva, h nincs sérült játékosuk, pedig itt egyesek szerint durva a francia liga.
- bence0330
Viszont pl. a Párizsnak konkrétan nincs sérültje, az Arsenalnál meg mindkét center hiányzó, akik helyett középpályás játszik.szbsz írta: ↑2025.04.29. 18:31:49Az Arsenal keretét a TM bő 200 millió euróval értékesebbenk tartja mint a PSG-ét, ami azért jelentős minőségbeli különbség szerintem.
A PSG-nek nincsenek húzóemberei csak nagyon jó játékosai, én hiányolom náluk az extra klasszis játékosokat, akik a különbséget tudják jelenteni, mint pl. Rice a Real ellen vagy akár Rafi nálunk. Dembi, Kvara, Barcola nagyon jók, de azért nem a top-top szintek, ezt gondolom te is elismered.
Igazából a francia bajnokság gyenge nagyon, az hogy ott tudnak nagyokat játszani még nem jelenti azt, hogy egy komolyabb csapat ellen is. Láttuk azért, hogy az Aston is meg tudta izzasztani őket a végén, nem a PSG-n múlott, hogy nem jutottak végül tovább!

A PSG-nek meg itt is kijön a mázlija, biztos, hogy a felkészítés is jó, de azért nekik végig lehet lötyögni a bajnokságot, szerintem emiatt sincs sérültjük, akkor pihentetnek, amikor akarnak.
Dembi idén szerintem kb Raphinha szintje, nem akkora clutch, de ami ott hiányzik, azt azért pl. 1v1-el kipótolja. De ha lenne egy igazi gólvágó, fejben erős centerük, akkor lehet, hogy tényleg még egy szinttel feljebb lennének, és kb legyőzhetetlenek lennének. Rice szerintem is a legjobb középpályás a találkozón, de Vitinha nem sokkal marad el tőle.
Igen, a Villa kiüthette volna őket, szerintem ott amúgy volt egy csúnya stílusütközés is + Emery effektus, ők bárki életét megnehezítik a mindenkori csapatával. De remélem, hogy igazad van, és nem annyira erősek, mint amennyire tűnnek néha.

- szbsz
- Capitá del Barça
Az Arsenal keretét a TM bő 200 millió euróval értékesebbenk tartja mint a PSG-ét, ami azért jelentős minőségbeli különbség szerintem.bence0330 írta: ↑2025.04.29. 18:19:12Ez igaz (20-ban amúgy). Ezt szerintem azért kioltja kicsit az, hogy LE most az edző, és az, hogy Arteta nem nyert még, meg a keretből kb senki, aki pályára is léphet.
Az Arsenal keretét milyen pontokon tartod erősebbnek? Részemről a PSG-é az egyik legjobb középpálya, és Kvarával már a támadósor is. De ha kb egált hozunk ki, akkor meg azt mondanám, hogy ők jobban össze vannak rakva elöl és középen, ráadásul Dembélé még abban a szezonban is megszórt minket, amikor kb az volt az összes gólja egész évben, most meg vadállat lett.
A védelmük meg szerintem kb egál, Gabriel kiesésével szerintem semmiképp sem erősebb az Arsenal. Ők viszont talán ott vannak jobban megszervezve, már csak a játékstílusukból is adódóan, nem annyira feltolva játszanak, mint a PSG.
A PSG-nek nincsenek húzóemberei csak nagyon jó játékosai, én hiányolom náluk az extra klasszis játékosokat, akik a különbséget tudják jelenteni, mint pl. Rice a Real ellen vagy akár Rafi nálunk. Dembi, Kvara, Barcola nagyon jók, de azért nem a top-top szintek, ezt gondolom te is elismered.
Igazából a francia bajnokság gyenge nagyon, az hogy ott tudnak nagyokat játszani még nem jelenti azt, hogy egy komolyabb csapat ellen is. Láttuk azért, hogy az Aston is meg tudta izzasztani őket a végén, nem a PSG-n múlott, hogy nem jutottak végül tovább!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én talán egy fokkal, de mintha az Arsenalt kiegyensúlyozottabnak érezném. Úgy verték oda-vissza a RM-ot hogy lényegében lefocizták őket, ráadásul a legfontosabb támadóik kidőltek és mégis sikerült felülkerekedniük rajtuk, a visszavágón sem sikerült mezőnyben a RM-nak feléjük nőni.
Ezzel szemben a PSG-t talán úgy érzem hogy remek támadósor és remek védelem, de a KP-n megfoghatóbbak és akkor a félelmetes támadósor is kiszolgáltatottabb helyzetben van. Plusz ők kétoldalúbbak voltak, a Poolt otthon lefocizták hogy utána a visszavágón a Pool focizza le őket. Az Aston Villa is gálának indult, aztán utána örültek hogy nem lett hosszabbítás.
Szerintem a PSG-ben jobban benne van az hogy bárkit le tud győzni, de rosszabb napjain pedig meg tudják szívni.
Én ma egy szűk 1 gólos Arsenal győzelmet, vagy egy 2-2-es döntetlent várok.
- bence0330
Ez igaz (20-ban amúgy). Ezt szerintem azért kioltja kicsit az, hogy LE most az edző, és az, hogy Arteta nem nyert még, meg a keretből kb senki, aki pályára is léphet.
Az Arsenal keretét milyen pontokon tartod erősebbnek? Részemről a PSG-é az egyik legjobb középpálya, és Kvarával már a támadósor is. De ha kb egált hozunk ki, akkor meg azt mondanám, hogy ők jobban össze vannak rakva elöl és középen, ráadásul Dembélé még abban a szezonban is megszórt minket, amikor kb az volt az összes gólja egész évben, most meg vadállat lett.
A védelmük meg szerintem kb egál, Gabriel kiesésével szerintem semmiképp sem erősebb az Arsenal. Ők viszont talán ott vannak jobban megszervezve, már csak a játékstílusukból is adódóan, nem annyira feltolva játszanak, mint a PSG.
- szbsz
- Capitá del Barça
Útwenger beharangozó a PSG ellen: https://www.facebook.com/story.php?stor ... hu_HU&_rdr
Szinte mindenben egyetértek, a rólunk szóló részt leszámítva...
Szinte mindenben egyetértek, a rólunk szóló részt leszámítva...

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- szbsz
- Capitá del Barça
Inkább PSG-vel döntőznék én, egyrészt Arsenal kerete erősebb, másrészt a PSG Flick ellen bukta el a döntőjét még 19-ben, ez lélektanilag hatalmas előnyt jelentene nekünk.