MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.29. 12:03:14
Pech, nagyon úgy néz ki hogy Baldé nem épül fel időben, miközben túloldalt pedig Thuram visszatér. Talán a legrosszabb forgatókönyv hogy nálunk az egyik legfontosabb védő hiányzik, míg náluk visszatér az akinek a hiánya feltételezhetően jelentős szerepet játszott abban hogy 3-ból 3-szor kikaptak.
Flicknek ki kell valami okosat találni, mert GM-el teljesen elhal támadásban a baloldalunk, és az emiatt szélre húzódó Raphinha is kb 30-40%-os teljesítményű lesz.
Sajnos nagyon nem néz ki ez jól, Flicknek újabb csodát kellene kitalálnia ahhoz hogy ne legyen borzasztóan nehéz ez a párharc.
Én amit legutóbb olvastam Thurammal kapcsolatban, hogy tegnap még egyedül végezte az edzést, ma vagy holnap csatlakozhat a csapathoz.
Kezdő szerintem még nem lesz vagy ha igen biztosan nem játssza végig a meccset. Én vele kapcsolatban inkább attól félek, hogy Martineznek lesz így könnyebb dolga.
Dumfries ugyan vasárnap már kapott egy fél órát, viszont egy elég komoly, másfél hónapos izomsérülésből tér vissza, nem tudom Inzaghi meg meri-e kockáztatni a játékát.
Arra is gondolnia kell hogy egy hét múlva visszavágó, plusz a bajnokságban sem hibázhatnak, gondolom nem mondtak le még az aranyról. Nem lehet felrakni mindent és nyomni, ami a csövön kifér.
Nálunk sajnos/nem sajnos nem áll fent ez a helyzet. Egyik sérültünk sem kérdéses, hogy játszhat-e, ami viszont biztos, hogy nem lehet tartalékolni, rotálni menni kell és mindenképp előnyt szerezni. Az sem gond ha minimális, de fontos lenne, hogy egy X esetén sem feléjük dőljön a mérleg nyelve a visszavágón