Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az már eldőlt matemematikailag is rég, hogy igen. Ettől még csúnya a bajnoki futásuk, de ha behúzzák az EL-t, jobban járnak, mint egy 6. hellyel EL nélkül. Innen nem kérdés, hogy ott kell all int menniük. A Tottenham-nek szintén.Barcaforever írta: ↑2025.05.04. 21:00:28Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Amorim képes-e behozni a MU-t a 17. helyre. Hogyhogy nem tüntetnek a szurkolók!?

Ezt a mondatot még értelmezni se tudom.

Ja, elnéztem, azt hittem, egálban vannak, valóban.LG írta: ↑2025.04.19. 23:49:37Nem biztos, hogy annyira rossz eredmény született a Citynek. Igaz, hogy az AV zárkózott, de a ők még Newcastle-hoz képest zárkóztak. Döntetlennel amúgy nem előzne az AV, hiszen ugyanúgy maradna az 1 pont különbség.A Citynek talán a legkönnyebbek a hátralévő meccsei. A legnagyobb ellenfelük az Aston Villa, de szerintem ha azon meccsen hoznak legalább egy x-et, akkor meglesz nekik a BL. Vereség esetén rezeghet a léc.
Kezdem azt gondolni, hogy Nottingham-et is elkiabáltam, hogy meglesz nekik. Holnap okosabbak leszünk.
Nem biztos, hogy annyira rossz eredmény született a Citynek. Igaz, hogy az AV zárkózott, de a ők még Newcastle-hoz képest zárkóztak. Döntetlennel amúgy nem előzne az AV, hiszen ugyanúgy maradna az 1 pont különbség.bence0330 írta: ↑2025.04.19. 20:01:19Ha valaki a City ellen szurkol, akkor jó forgatókönyv zajlik egyelőre a Villa-Newcastle meccsen, jelen állás szerint a Villa is felzárkózott rájuk pontban, kedden egymással játszanak, és döntetlen esetén a Villa előzne jobb egymás ellenivel.
A Forest-City-Villa-Newcastle-CFC kvintettből bármelyik 3 odaérhet még a top5-ben, vesztetteket nézve 2 ponton belül van ez az öt csapat.
Közben el is dőlt a meccs (bár az elmúlt 3 nap alapján ki tudja).
Aztán még 4 gól.

Az előző évek után kicsit csalódás, hogy hónapokkal a vége előtt eldőltek a lényegi dolgok. Az FA kupa lehet még érdekes, a City egyetlen esélye címet nyerni, és pont a Nottinghammel játszanak majd. A másik ágon az Aston Villának meg innen van kb. reális esélye kiharcolni az EL-t.bence0330 írta: ↑2025.04.02. 16:44:26A United legyőzésével a Forest gyakorlatilag majdnem biztos BL induló már, a United is szinte tuti, hogy alsóházban fejezi be a bajnokságot. Az EL-ben hasítanak, azt még persze behúzhatják kis szerencsével, de amúgy durva blama lett ez a szezon. Ráadásul közösen két olyan edzővel, akik hatalmasat mentek a korábbi csapataikkal.
A Forest meg durván váratlan dolog, hogy ennyire kitartott, és nem csak 2-3 hónapos csoda lett, többek közt a Unitedből is kidobott innen-onnnan összekukázott játékosokkal.
A City gondolom végül valahogy bemasírozik a legjobb 5 közé, de azért meg kell érte harcolni a Newcaste/Brighton duóval. Jelenleg kb ennyi izgalom maradt az idei szezonben.
Az Arsenalnál az a gond, hogy a támadók nagyobb része sérült. Hol az egyik, hol a másik. Nem tudnak egy kezdő támadó sorral kiállni. Jelenleg Saka ( első számú csatáruk), Havertz, G. Jesus sérült, Martinelli most ülhetett vissza a padra. Trossard az egyedüli kezdő. Így nehéz jó támadó futballt játszani. Ennyi sérült támadót mi sem tudnánk minőséggel pótolni.Peter írta: ↑2025.03.11. 15:59:14Az Arsenal szépen fejlődött, évről évre épült, megfelelő alapozása van a szilárd csapatjáték tekintetében, de már tavaly is látszott, hogy a szintlépéshez - minimum - gólszerzésben hiányzott egy klasszis.
.....
Arsenal esetében kirívóan látszik, hogy éppen azok a fránya fontos gólok hiányoznak abban a fontos momentumban, amikor éppen arra van szükség.
Ők - gyanítom -, nagyon tudnának értékelni egy a "labdaiselpattantőleLewát".
Hiába vágnak egy jött ment ellenében hetet, miközben máskor éppen az a fránya hiányzó egy-két találatra lenne éppen szükségük.