Teljesen jól emlékszel. Én megszoktam hogy bármennyire gyengék akkor is tovább mennek és nyernek bárki ellen.Andrsika írta: ↑2025.04.27. 11:07:24Ha jól emlékszem( sorry, ha nem) hogy te voltàl az aki azt mondta a Real kiejti az Arsenált és ők lesznek a döntőbe stb… hát… tartom egyébként, h a keretük talán borzasztóan erős, de az semmit nem jelent! Az a brigádot bomlasztani kéne, mert sok a csapat romboló játékosuk, hiába megy majd oda új edző. Nyílván igazolni is fognak, de érzésem szerint mi is fogunk és biztos vagyok benne, h Laportabak a választàs előtt lesz egy nagy igazolása. És ezzel azt akarom mondani, h biztos vagyok benne mi is erősödni fogunk játèkos keretileg (is)
Idén nem így van. Attól félek jövőre se lesz így, de adja az ég hogy most végre átmennek leszálló pályára.
Üdítő volt látni hogy végre megkapták ami jár nekik. Az Arsenal óriásit nőtt a szememben. Szerintem trófeát nyerni nem fognak, de ez is egy óriási érdem hogy eddig eljutottak. Elkezdték levetni a lúzer mentalitást, de csak akkor lesz kijelenthető hogy levedlették ha nyernek valamit pl BL vagy PL.
A Madrid jövőjéről. Sajnos szerintem nagyon jók, Güler szerintem pl nagyot ment tegnap. Ő csinálta azt amit Kroos korábban, és ami a legjobban hiányzik náluk idén.
Mi nem hiszem hogy tudunk majd igazolni, Tebasék tesznek róla.
Szerintem összerőben még most is ők a top, és valszeg még jó pár évig így lesz, de korábban is azt mondtam hogy eddig is kb minden második BL-t nyertek meg, és hogy ez valszeg marad így, esetleg javul.
Pl lehet hogy elküldik a brazilokat, hoznak egy centert és kiteszik szélre a teknőst plusz hoznak egy új modern edzőt és félek hogy akkor nagy bajban leszünk. Vini-t ha megelégelték és eladják 200m-ért akkor abból lehet építkezni.
Meglátjuk, az tuti hogy tele vannak top játékosokkal, sokat fognak tudni értékesíteni, és vonzóak lesznek feltörekvő és klasszis játékosoknak is pl. TAA, de Haaland is kiköthet náluk.