A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ez oké, de a Mendy-Yamal és a Raphinha-Vasquez is egy akkora mismatch mint a ház. Azokon legalább ennyi fog múlni, szerintem 20-30 közötti kapuralövésig is eljuthatunk ilyen szélsőbekkek mellett.Mascherano14 írta: ↑2025.04.26. 21:23:40Szerintem is ez a döntő: GM - Rodrygo és Bellingham - Frenkie. Itt nem elég általában jobbnak lenni, hanem mindig. Főleg a nagyon alulértékelt Rodrígo a veszélyes, mert ott már nem lesz segítség, ha lelép GM mellől. Egy sárgáig biztos tartja, azért ebben jobb mint a jófiú Frenkie.
Amúgy egy Araujo JHV és Kounde BHV kombót kipróbáltam volna(mégha nem is ezen a meccsen), oké hogy Koundé jobblábas de lehet hogy még úgy is többet tudna hozzáadni a meccshez mint GM.
Sokszor próbálkoztam, 2-3 alkalommal direkt rámentem frissítgetni az x-et, és ahogy megjelent, toltam be, de akkor is esélytelen voltam.

Hell nah! Vini lehet nincs top formában, de még így is általában kettő, de inkább három védő szokta fogni (van hogy az is kevés