Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem az égvilágon nem lenne semmi baj, ha normálisan elemeznék a bírók munkáját is, sőt. És vannak is műsorok, ahol megkérdeznek korábbi játékvezetőket, stb... De amit az RM tv csinál, na az messze nem ez.gránit írta: ↑2025.04.25. 18:56:26
De ezzel mi a probléma? Egy bíró nekiáll pityeregni, láthatóan nincs abban a pszichés állapotban, hogy döntőt vezessen. Megtörik a külső körülményektől, én sem adnék neki döntőt.
Mi ebben a lejáratás, nyomásgyakorlás? Nem lehet egy klubnak véleménye? Elhiszem, hogy nyomást gyakorolnak, csak kíváncsi vagyok, mivel. Elrabolták a gyerekét, megfenyegették stb? Ha igen, akkor ez büntetendő, nem csak a Liga által. De kíváncsi vagyok ezekre, tényleg. Arra meg nem kell kiakadnia, ha kielemzik a hibáit. Vagy a bírókat nem szabad kritizálni? Ez azért fura, mert mi is szoktuk szidni a bírókat, főleg az önérzetességüket. Ha meg kiakad azon, hogy kielemzik a hibáit, akkor tényleg ne legyen játékvezető.
Ha nem vigyáznak akkor annyira belezavarodnak hogy még azzal is elkezdenek fenyegetőzni hogy a BL elődöntőre sem állnak ki a jövő héten.
Ha már a respektet nézed, először nézz utána a legendás Asencio ügyére, a rendőrség nem ismeretlen fogalom nála, maradjunk abban hogy jól választott csapatot mert különben most a labdát max a böriben rúgnáepping írta: ↑2025.04.25. 19:52:17
9:2-zhetsz reggelig, az is csak két meccs. Tavaly fordítva volt. A sok "ha"-hoz meg annyit, hogy ha Max Verstappen édesanyjának golyói lennének, ő lenne az apukája. Meg "ha" nincs a Negreira case, meg egy csomó másik ügyetek, nem lenne a béka feneke alatt a respektetek.
Troym; nincs a fricskával baj, de ne csak akkor legyetek legények, amikor oszfani kell, hanem akkor is álljatok bele férfimódra, amikor kapjátok.![]()
Ja értem, tehát ha ellenünk tévednek, akkor nincs értelme ezen vívódni, mert pillangó effektus, meg már elmúlt. Ha ellenetek, akkor azért már kicsit komolyan lehet venni, sőt, szét kell alázni a bírókat nyilvános csatornán. Jól értem, ugye? Ennyire nyíltan senki nem szokta felvállalni kb a kettős mércét, szokás kicsit magyarázni, leplezni...
Nálam nagyobb kritikusa nincs a vezetésünknek, ezt sokan elismerhetik a fórumon, de nem a mi vezetésünk nem vesz részt díjátadókon, követel új bírót, akar otthagyni meccset stb, nálunk meccset játszottak a válogatott meccsek után 1 nappal.
9:2-zhetsz reggelig, az is csak két meccs. Tavaly fordítva volt. A sok "ha"-hoz meg annyit, hogy ha Max Verstappen édesanyjának golyói lennének, ő lenne az apukája. Meg "ha" nincs a Negreira case, meg egy csomó másik ügyetek, nem lenne a béka feneke alatt a respektetek.bence0330 írta: ↑2025.04.25. 19:45:54Ennek miköze a 9-2-höz? Két teljesen más téma. Mi köszönjük, élvezzük a gálát hétről hétre, annyi góllal nagyobb a gólkülönbségünk idén, ahány forduló volt.epping írta: ↑2025.04.25. 19:43:30Alkalmatlan a bíró ellátni a feladatát. Alkalmas spori nélkül meg nem lehet játszani.
A 3:0-hoz meg annyit, hogy nagyon megjött az önbizalmatok, Madridban akkor voltak ekkora mondások, amikor kettesével nyerték a BL-eket, a magát riválisnak tekintő csapat meg az EL-ben sem talált trófeát. Ti egyelőre hakni ágon jutottatok elődöntőbe, ez még édes kevés az üdvösséghez.![]()
Miközben szétaláztuk a csapatotokat kétszer.
És a 9-2-t is csak a bírónak köszönhetitek, ott még 3-4-et benyaltatok volna simán, ha normálisan vezet, és kiállítja második sárgával a játékosunkat hátulról kézzel lerántó Camát.
Ez továbbra is egy Barca fórum, ahol ez egy fricska a legősibb rivális irányába (amúgy a Madrid hívja így önmagát), még csak nem is a komolyabb, sértőbb szintűek közül, fura, ha már ez is megakadást okoz, de a bíró tűrjön el mindent...
Ennek miköze a 9-2-höz? Két teljesen más téma. Mi köszönjük, élvezzük a gálát hétről hétre, annyi góllal nagyobb a gólkülönbségünk idén, ahány forduló volt.epping írta: ↑2025.04.25. 19:43:30Alkalmatlan a bíró ellátni a feladatát. Alkalmas spori nélkül meg nem lehet játszani.
A 3:0-hoz meg annyit, hogy nagyon megjött az önbizalmatok, Madridban akkor voltak ekkora mondások, amikor kettesével nyerték a BL-eket, a magát riválisnak tekintő csapat meg az EL-ben sem talált trófeát. Ti egyelőre hakni ágon jutottatok elődöntőbe, ez még édes kevés az üdvösséghez.![]()
Feltehetően nem véletlen pityergett, bíróként biztos hogy hozzá van szokva a nyomásgyakorláshoz, de mikor a saját családját, gyerekét támadják azért mert XY csapat számára nem megfelelően döntött(még tévedni sem kell hozzá, szimplán nem tetszik nekik az ítélet) az már több a soknál, mint ahogy Munuera családját is zaklatták, Munuerat a házánál keresték, a bíróság felfüggesztette a következő meccsét amiért ki merte állítani a nagypofájú Bellinghamet olyanért amiért teljesen jogos lenne a kiállítás csak eddig nem kapta meg, aztán ment a meglepetés mint amikor Casemiro a RM-ban mindent megúszott aztán a MU-ba meglepődött mikor olyanért kiszórták amiért itt még sárgát is alig kapott.gránit írta: ↑2025.04.25. 18:56:26De ezzel mi a probléma? Egy bíró nekiáll pityeregni, láthatóan nincs abban a pszichés állapotban, hogy döntőt vezessen. Megtörik a külső körülményektől, én sem adnék neki döntőt.
Mi ebben a lejáratás, nyomásgyakorlás? Nem lehet egy klubnak véleménye? Elhiszem, hogy nyomást gyakorolnak, csak kíváncsi vagyok, mivel. Elrabolták a gyerekét, megfenyegették stb? Ha igen, akkor ez büntetendő, nem csak a Liga által. De kíváncsi vagyok ezekre, tényleg. Arra meg nem kell kiakadnia, ha kielemzik a hibáit. Vagy a bírókat nem szabad kritizálni? Ez azért fura, mert mi is szoktuk szidni a bírókat, főleg az önérzetességüket. Ha meg kiakad azon, hogy kielemzik a hibáit, akkor tényleg ne legyen játékvezető.
Kedves úriemberekként, mikor a habzószájú Vini nem nyerte meg az aranylasztit, ami a világ vicce lett volna, és aki a Copán a csapata egyik leggyengébb játékosa volt, és kb 4-5 tényleg clutch BL meccse volt az egész szezonban, sértődve nem mentek el a gálára, holott volt azért jogos madridi díj. Pl.
Tök jogos, teljes mértékben egyetértek.gránit írta: ↑2025.04.25. 16:31:46Még egy negyedik lehetőséget is tudnék neki ajánlani: ha kritika éri, cáfolja meg pontról pontra a másik fél által megfogalmazott kritikákat, vagy ha a kritikák helytállóak, és nincs mit rajtuk megcáfolni, akkor ismerje el a hibáit vagy maradjon csendben.
Mindennek a teteje, hogy ilyen színvonaltalan bíráskodás után még az áldozat szerepébe bújnak.
De ezzel mi a probléma? Egy bíró nekiáll pityeregni, láthatóan nincs abban a pszichés állapotban, hogy döntőt vezessen. Megtörik a külső körülményektől, én sem adnék neki döntőt.
Ha nem mész messzebb a mai napnál, az minek nevezhető, ha RM alkalmazottak kiállnak és kijelentik, hogy küldjenek másik bírót a meccsükre?