2025.04.25. 16:09:48
Nem is gondolkodnék a dolgon, amíg tétmeccs van, Tek, BL-ben még a top TS-nél is elgondolkodnék, hát még egy visszatérőnél. És amilyen terhelés van, még azt se mondanám, hogy cseréljük be esetleg nyert helyzetben, mert így is túl sok hulla mezőnyjátékosunk van, akire ráférne.
Én amúgy úgy állok a dologhoz, hogy persze, amíg szoros, addig nyilván bárki nyerhet, és bermerre billenhet a mérleg, ha a Madrid kihúzza elég sokáig, vagy az elején elfutnak, nyerhetnek is, de én szeretném azt a történelmi verést látni vagy holnap, vagy a bajnokin, amitől a bírók megmentették őket a szuperkupa-döntőn, ahol simán összejöhetett volna az idei legtőbb lőtt gólunk. Nem tudom, melyik meccsen, de szeretnék 7 lőtt gólt látni, legalább. Szerintem képesek vagyunk rá, ha minden támadónk top formát fut, és jól sikerül a rajt. Ha Carlo feláll a Mendy-Vasquez széllel valamelyiken, akkor pláne (mondjuk sajna szerintem Valverde lesz a jobb bekk poszton). Mondjuk ezt főleg a bajnokira tippelem, egyrészt mégiscsak otthon vagyunk, másrészt mert Martin miatt szerintem a brazil gyengébb meccset fog futni most az oldalvonalhoz kényszerülve. De azért a kupadöntőn is megtörténhet, viszont ahhoz jól kellene, hogy alakuljon minden.
Abban biztos vagyok, hogy mezőnyben szét fogjuk alázni őket, és ha előre tudom, hogy rúgnak 3 gólt, akkor is azt mondanám, hogy mi leszünk az esélyesek, csak rajtunk fog múlni. Teljesen szervezetlenek, a támadóik nem hajlandóak kaparni, ami a modern fociban komoly edzővel rendelkező komoly csapatok ellen óriási hátrány, és egy Getafe szintű csapat letámadása ellen is szenvednek a labdakihozatalokkal, a mienk meg az kb tízszeres hangerőre csavarva. Ez utóbbinál legalább Ceballosban bízhatnak kicsit, de kétlem, hogy ez elég lenne.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy