Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mind megérdemelt szerintem. U23-ban megérdemelt lett volna Pedri és Bellingham is, a cím miatt inkább Pedri, de egy hajszállal elé teszem Yamalt. A legjobb játékosként meg szóba jöhetett volna még a két másik Barcás is, de szerintem egy hajszállal mindenhol a legjobb kapta.Chino írta: ↑2025.06.10. 13:43:29Amúgy elmentünk kicsit néhány fontos dolog mellett.
La Liga 2024/25:
- Az év edzője: Hansi Flick
- A szezon legjobb U23-as játékosa: Lamine Yamal
- A szezon játékosa: Raphinha
Mindenki megérdemelte, bár a legviccesebb, hogy Pedri az utóbbi két cím mindegyikét elnyerhette volna.
Egyfelől igen (bár a gránit által emlegetett Meret is van szerintem olyan jó, és még olcsóbb), másfelől nem is vettem észre, hogy ennyire lezúgtak, 2 fordulóval ezelőtt néztem rájuk, akkor még 14-ek voltak, csak közben a többiek hoztak meccseket.
Ezt tényleg megköszönhetjük Someonénak. Nagyon kevés játékidő alatt is nagyon sok gólt szerzett Sorloth. Én őket tartottam a favoritnak erre a szezonra, Simeone szerencsére tett róla, hogy ne legyenek azok.
Tényleg kár, mert én ezen a meccsen számítottam előzetesen pontvesztést. A Getafe ellen idegenben mindig megszenvednek a "nagycsapatok", nagyon kellemtlen ellenfél. A Bilbao ellen nem volt meglepetés, otthon, főleg Williamsék nélkül nem túl nagy falatok a baszkok.bence0330 írta: ↑2025.04.23. 23:05:28Arambarri kihagyta a ziccert, pedig egyenlíthettek volna.Korai vezetéshez képest meglepően sokáig bírja a Getafe, hajrá, hátha.
A Real túlélésre játszik már jó ideje, elég durva.
Sajna túlélték, főleg TC hozta nekik, legalábbis azon fél óra alapján, amit láttam.
Jaja, ismerem a gondolatmenetet.recrea írta: ↑2025.04.23. 23:55:42Rosszul látod….azért ilyen ótvar gyengék, mert már el van döntve a liga és mindenki ellenük van, legfőképp a sporik és a var…minden egyes szezonban, amikor nem ők nyerik![]()
Ha most szombaton nem nyerünk, akkor soha, első ránézésre Cama is kiesett náluk, elég szerencsétlenül esett.
Rosszul látod….azért ilyen ótvar gyengék, mert már el van döntve a liga és mindenki ellenük van, legfőképp a sporik és a var…minden egyes szezonban, amikor nem ők nyerik
Egyetértek, a döntés indokát szögeztem le, nem az azzal való egyetértésemet. Hozzátéve, hogy mi meg egy óvást úsztunk meg, mások meg emiatt panaszkodnak.
Az illetékeseknek nem a bajnokság végkimenetére kellene koncentrálniuk, hanem arra, hogy a szabálytalanság mértékének és súlyának megfelelő büntetést szabják ki.
Semmi okunk a méltatlankodásra, most úsztunk meg egy óvást. Felőlem eltilthatják egy életre is, de főleg most nem kiáltanék kivételezést a javukra, velünk szemben. Az illetékesek nem akarták ilyen eszközökkel befolyásolni a bajnokság végkimenetelét.Chino írta: ↑2025.04.17. 13:01:22Ebben igazából az a durva, hogy ha jól tudom egy dupla sárgás kiállításért is ugyanennyi jár. Casadó például kezezésért kapta meg a sárgáját és el is lett tiltva egy meccsről. Nem tudom, hogy ez nevetséges-e vagy felháborító. Mbappé meg csinál egy ekkora hentesmunkát és ugyanaz a büntetés!? Minimum a szezonját veszélyeztette egy másik játékososnak.gránit írta: ↑2025.04.15. 10:09:44Szerintem nem lesz ebből komolyabb bünti, ahogy a Martinez-ügyről is tudtuk, hogy valószínűleg nem adnak helyt az óvásnak. A döntéshozók nem akarják életük végéig azt hallgatni, hogy ezt vagy azt a csapatot tolták, a nembüntetésre meg kevésbé emlékeznek az emberek, mint a büntetésre. Meglepne, ha komolyabb büntetést kap, szerintem nem fog.
Kíváncsi vagyok, hogy precedens lesz-e és majd mások erre fognak hivatkozni egy-egy hasonló eset után. Ez nem arról szól, hogy a testület ezt hallgatná, még a vérmesebb Real szurkolók sem hiszem, hogy fel lennének háborodva legalább 2-3 meccstől, egy óvásban sem lennék biztos, inkább csak automatikusan jönne. Így inkább a liga többi csapatától, fogják hallani, hogy kivételeznek a Madriddal. Sőt már Yuste és az Alaves részéről is fel is szólaltak az ügyben.
Ebben igazából az a durva, hogy ha jól tudom egy dupla sárgás kiállításért is ugyanennyi jár. Casadó például kezezésért kapta meg a sárgáját és el is lett tiltva egy meccsről. Nem tudom, hogy ez nevetséges-e vagy felháborító. Mbappé meg csinál egy ekkora hentesmunkát és ugyanaz a büntetés!? Minimum a szezonját veszélyeztette egy másik játékososnak.gránit írta: ↑2025.04.15. 10:09:44Szerintem nem lesz ebből komolyabb bünti, ahogy a Martinez-ügyről is tudtuk, hogy valószínűleg nem adnak helyt az óvásnak. A döntéshozók nem akarják életük végéig azt hallgatni, hogy ezt vagy azt a csapatot tolták, a nembüntetésre meg kevésbé emlékeznek az emberek, mint a büntetésre. Meglepne, ha komolyabb büntetést kap, szerintem nem fog.