Igen, szerintem is ő a legjobb védőnk, viszont azért szélső poszton ez egy megalkuvás. Egy nagyon jóféle, de megalkuvás. Fort alighanem már 17 évesen jobban támogatta a támadójátékot, mint ő (persze 1-1 villanása neki is van, múltkori bombája pl, de az nem ugyanaz), a védőmunkája meg nagyon-nagyon ígéretes, 1v1-ben nagyon magas szint már most, de abban biztos Koundé a jobb még jó darabig, az nem kérdés. Talán mindig is kicsit jobb lesz benne. De ő alapvetően egy harmadik kh, eképp is játszik. Igazi szélsőbekkünk azon az oldalon nagyon rég volt, Cancelo majdnem, de ő kicsit megbízhatatlan volt, de lehetett érezni, mekkora a különbség támadásban, amikor ott volt.Barcaman1993 írta: ↑2025.05.16. 11:13:55Én arra lennék kíváncsi, hogy akkor hogy néznénk ki, ha Fort van jobboldalt és Koundé középen? Ebben még lehetne fantázia, de azt kizártnak tartom, hogy Koundét kiszorítsa. Nálam toronymagasan a legjobb védőnk.bence0330 írta: ↑2025.05.16. 11:08:18
Koundét szerintem azért szoríthatná ki egy vérbeli top jobb bekk (mondtam, hogy Fort a kora miatt nem jövőre), mert ő igazából nem az. És azért ez sokszor látszik. Ő egy klasszis védő, aki megtanult már kicsit játszani elöl, le a kalappal, ahogy megoldotta a posztot, de azért az ügyessége, robbanékonysága nem egy szélsőbekké. És szerintem nem feltétlen szorítaná, feltételes módban írtam, hogy akár még bele is látom a potenciált. Az lehet, hogy nem, de hogy igazi felső polcos védő a skilljei alapján, defenzív és támadó szemszögből is, ebben nem kételkedem a két szezon alatt kb 1 évnyi minta alapján.
Viszont mivel most esélye nincs mellette, meg jövőre se lenne, az lesz a kérdés, hogy most halál komolyan Martint preferáljuk-e vele szemben a túloldalon, akit már maga Flick is leránt mindig hamar, annyira borzasztóan gyenge, tegnap is kikaphattunk volna simán a hibáiból. Vagy hogy jobbra legalább csere lesz-e emellett. Mert ha nem, akkor Fort beáll a lentebb említett Grimaldo féle sorba, neki mindenképp játszania kell, így is megakasztotta kicsit ez az egy év jegelés. Ha nem kap elég percet, neki mindenképp távoznia kell.