Érdekes kérdés, mi lesz, szerintem két okból kifolyólag is. Egyrészt a Valladolid olyan csapat, akik ellen ha felmegyünk fullosan, akár már 30 perc után lehetne 2-0, 3-1, vagy valami ilyesmi, és végiglötyöghetnénk a meccset. Plusz a BL-re szerintem van úgy 30% esélyünk, a bajnokságra meg úgy 75-80, ha rákoncentrálunk. Akármilyen jó egy csapat, a BL mindig is lutri lesz, most meg már az elődöntő is az, a döntőben meg talán az egyetlen csapatot kapjuk, akik jobban fociznak, mint mi.
Szóval nem tudom. 1-2 poszton könnyű rotálni, középhátvédeket pl.
Olmót kötelező kirakni, sajna ugyanazt az ívet írja le, mint egész évben, sérülés után zseni, aztán beszürkül kezdőként. Őt egyre inkább egy csere/rotációs játékosnak tartom, nem szintre, hanem ennyit bír. Fort meg nyilván előrelépés rotálásnál.

Ezek azok, amiket meg lehet húzni anélkül, hogy baj lenne. A két kp-st ki lehet rakni, de gyengülünk (Casado nagyon hiányzik), támadó cserének meg kb csak Fati van.
Kicsit sok játékos hiányzik már. Chrissel nem tudom, hol számol Flick, kizárólag kh-ként, vagy előrébb is, mert őt mindenképp be kéne tenni valaki helyére.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy