Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nagyon gyenge volt tegnap az ellenfél, valahogy mindig megúszták a gólt és izgulni kellett.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.22. 23:46:45Azt hiszem meg is van a kezdőnk nagyrésze a Valladoid ellen![]()
![]()
Sokkal nyögvenyelősebb játékra számítottam, ehhez képest olyan mint egy bug a FIFA-ban hogy nem 7-0-ra végződött a meccs.
Kíváncsi leszek Flick mit hozott le Fort-Fati teljesítményéből, szerintem minimum a rotációs szerepet megérdemlik, volt bennük fantázia még ennyi kihagyás és 0 önbizalom mellett is, EG is legalább kiscsapatok mellett tudja bőven hozni azt a szintet hogy Koundét pihentessük.
10 év múlva ő lesz a CSK?ElBartimaeus írta: ↑2025.04.22. 23:50:54KEric meg közben az új Sergi Robi lesz, mindenhol hoz egy megbízható szintet, de sose lesz első választás sehol. Hasznos egy ilyen játékos, engem abszolút meglepett jobboson, jobban mozgott, mint vártam volna.

Igen, ez a taktika azt is eredményezi hogy egy egyéni hibából nagy eséllyel gól lesz. Egy visszavontabb csapatnál ez nem így lenne. Cserében ők kevesebb gólt lőnek. Viszont így nálunk szerintem az egyéni hibák így teljesen mást jelentenek, én alig hívom annak. Szó szerint nyilván az, de nincs a világon az a csapat, amelyik hibátlanul játszik le meccseket, főleg sorban. Ez természetes, benne van. Az űrfoci ára.brazilfan írta: ↑2025.04.22. 09:50:31Igazság szerint mindhármat, a harmadik gól előtt Olmo lövőhelyzetből az ellenfélnek passzolt, aki egyből előrevágta a labdát, a túlságosan feltolt hátvédeink fölött. Nyilván nem véletlenül, vaktában vágta előre, a feltolt védelmünket többek között így lehet átjátszani. De kellett hozzá Olmo labdaeladása.
Pedrinek is volt egy labdavesztése (Moriba szerelte), amiből a Celta azonnal meglódult, de abból nem lett gól. Az első gólnál Szczesny is hibázott, de az már a végkifejlet volt, mert közvetlenül előtte a lesreállítás nem sikerült, a középen futó Iglesias a leshatárnál kapta a szélről érkező passzt.
Igazság szerint mindhármat, a harmadik gól előtt Olmo lövőhelyzetből az ellenfélnek passzolt, aki egyből előrevágta a labdát, a túlságosan feltolt hátvédeink fölött. Nyilván nem véletlenül, vaktában vágta előre, a feltolt védelmünket többek között így lehet átjátszani. De kellett hozzá Olmo labdaeladása.