Ansu Fati

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2025.06.15. 17:51:06

Troym írta:
2025.06.15. 16:43:31
Ezt előre megmondtam volna.

Mondjuk nem véletlen, hogy a Monaco az "érdeklődő", ott a bruttó = nettó talán, de még így is nagy az eltérés.
Ilyenkor pontosan hogy kell számolni?
Ha a Monaco 7 milliós fizut ad neki, akkor a könyveinkben a másik 7 millió ott marad?
Úgy tudom, hogy a játékos a bruttó bérére jogosult, aztán abból a saját személyes helyzete szerint adózik. Jobb esetben ilyenkor meg lehet vele egyezni, hogy a bruttót annyival csökkentjük, hogy az ő zsebében nagyjából ugyanannyi maradjon.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Troym
Director del Fútbol

2025.06.15. 16:43:31

Ezt előre megmondtam volna.

Mondjuk nem véletlen, hogy a Monaco az "érdeklődő", ott a bruttó = nettó talán, de még így is nagy az eltérés.
Ilyenkor pontosan hogy kell számolni?
Ha a Monaco 7 milliós fizut ad neki, akkor a könyveinkben a másik 7 millió ott marad?
soadroli
Llegenda del Barça

2025.06.15. 16:05:51

Barça and Monaco have resumed negotiations for Ansu Fati. The main obstacle currently is the issue of distributing the player's salary. Barça want Monaco to bear 80%, while Monaco are only willing to pay 30%. @mundodeportivo
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.05.26. 22:50:26

csababarca írta:
2025.05.26. 22:26:07
soadroli írta:
2025.05.26. 20:56:11
Ansu Fati will join AS Monaco — it will be a loan deal with an option to buy.
The idea is to officially announce it tomorrow. @La_SER
Megint kölcsön, szabaduljunk már meg tőle könyörgöm.
Mi értelme ezeknek, úgyse fogják megvenni.

Neki se jó, nekünk se jó. Nem értem ezeket.
Flick nem számít rá, ez egyértelművé vált tavasszal, full felesleges itt tartani, vagy kölcsönözni, adjuk el 2-3 millió euróért a fradinak, aztán probléma megoldva.
neki abból a szempontból jó, hogy továbbra is kapja negyedik legmagasabb fizuját, csak beszáll közben ebbe az éppen aktuális kölcsönző - legalábbis remélem, hogy beszáll a Monaco, a részletekről nem szólt a hír, de általában ez így megy. nem akar lemondani az annak idején kiharcolt, mára vicc kategória fizetéséről, ezért nem lehet eladni. másrészt gondolom senki nem akar rögtön állandóra venni egy 4szeres térdműtött zsákbamacska gyereket, szóval ez marad, hogy így kísérletezgetnek vele klubok, hátha van még benne vmi maradék potenciál.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.05.26. 22:26:07

soadroli írta:
Megint kölcsön, szabaduljunk már meg tőle könyörgöm.
Mi értelme ezeknek, úgyse fogják megvenni.

Neki se jó, nekünk se jó. Nem értem ezeket.
Flick nem számít rá, ez egyértelművé vált tavasszal, full felesleges itt tartani, vagy kölcsönözni, adjuk el 2-3 millió euróért a fradinak, aztán probléma megoldva.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
szbsz
Capitá del Barça

2025.05.24. 14:25:58

Chino írta:
2025.05.24. 13:08:18
szbsz írta:
2025.05.24. 12:53:33
:!: Romano szerint közel a megállapodás a Monacoval a kölcsönvételéről vételi opcióval. :!:
Csak az a kérdés mennyit állnak a fizetéséből, esetleg lejjebb ad és akkor teljeset. Az igazi inkább az lenne, ha megvennék és nekünk lenne vételi opciónk.
Nem találtam részleteket, egyelőre még a kölcsön se biztos, lehet megveszik végleg.

Így viszont egyre biztosabb Diaz, lényegében 4-en maradtunk elől, persze Ansu se volt nagy "erősítés" idén...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Chino
Llegenda del Barça

2025.05.24. 13:08:18

szbsz írta:
:!: Romano szerint közel a megállapodás a Monacoval a kölcsönvételéről vételi opcióval. :!:
Csak az a kérdés mennyit állnak a fizetéséből, esetleg lejjebb ad és akkor teljeset. Az igazi inkább az lenne, ha megvennék és nekünk lenne vételi opciónk.
Forca Barca!!!!
szbsz
Capitá del Barça

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.08. 18:18:30

https://tribuna.com/en/news/2025-05-08- ... penthouse/
Nem tudom mennyire megbízható ez az ABC Sport vagy az állítólagos szomszédok, de az is lehet, hogy Deco fizetett :)
Ha viszont igaz, akkor lehet más problémák is vannak vele.
ktm
Capitá del Barça

2025.04.23. 12:40:16

En ugy lattam, hogy nagyobb intenzitassal es akarassal jatszott mint korabban, amikor beallt 10-20 percekre kvazi lezengeni a palyan. Ennek jobban orulok, mintha talalt volna egy golt.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.04.23. 12:35:05

Cseri írta:
2025.04.23. 08:56:56
Biztosan velem van a baj,de semmi egetrengetőt nem láttam Fatitól,nem is vártam,tök hideg a srác. Örülök,hogy játszott,egész jót mozgott,nem sérült meg, és a társak is bíztatták,mutatja,hogy jó az öltöző.Szerintem semmi olyat nem csinált,amit egy tehetséges b arc ne tudna, töredék pénzből.
A labdabiztossága vetekszik Yamaléval, voltak technikás megmozdulásai. A fürgesége gyengécske, a cselei nem ültek igazán és a lövései elizgultak voltak, viszont a sebessége megvan, kifejezetten jól mozgott, látszott, hogy küzd és hajt letámadásoknál, valamint tényleg ő az, aki technikásan, váratlan húzásával tudott játszani a támadóharmadban. Ilyenből eddig egyedül egy Yamalunk volt, Rapha abszolút nem ilyen, a többieket említeni sem lehet.

Főleg percek kellenének neki, hogy játékba rázódjon, utána viszont lehetne belőle egy akár igazán jó játékos is. Vagy egy jó csere, aki mást hoz, mint az első számú jelölt, ezzel is taktikai mélységet adva a csapatnak.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.04.23. 08:56:56

Biztosan velem van a baj,de semmi egetrengetőt nem láttam Fatitól,nem is vártam,tök hideg a srác. Örülök,hogy játszott,egész jót mozgott,nem sérült meg, és a társak is bíztatták,mutatja,hogy jó az öltöző.Szerintem semmi olyat nem csinált,amit egy tehetséges b arc ne tudna, töredék pénzből.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
sansz
Entrenador del Barça

2025.04.23. 08:36:45

brazilfan írta:
2025.04.23. 07:44:58
Aktív volt, sokat volt játékban, a kihagyott helyzete után is bátorították, és szerintem mindez azt jelzi, hogy a csapattársak szerint sem a lelátón van a helye.
Igen, feltűnő volt a társak bátorítása. Egyedül Ferran volt 2-3 esetben feleslegesen önző vele szemben, bár elfogadom,ha egy csatár kicsit önző.

Én nem csak azt mondom,hogy aktív volt, de az egyik legjobbunk volt. Fati lecserélése után egy szintet esett a veszélyességünk azonnal. Elől szinte minden akciónkban benne volt,ficánkolt,jól passzolt, helyzetei is voltak, nagyon érett a gólja. Yamal, Olmo, Pedri és Fati voltak a kulcs játékosaink. Pedri köztük is kilógott volna, de a végefelé volt egy egy nagyon csúnya labda eladása, abból nagyon sima gól lehetett volna.
A tegnapi ellenfél nem a Real persze de ez a meccs is bizonyítja,hogy Flicknek a személyével van baja. Simán lehetett volna Raphinhát több meccsen pihentetni Fati mellett. Ennyi mellőzés után így játszani,nagyon komoly dolog. Lewa a legtöbb meccsén csak akadályozza a támadásainkat,majd 3 ziccerből(amit kizárólag a társak hoznak össze) egyet belő. Fati is lőne gólt 3 ziccerből,mellette folyamatosan veszélyes és az se hátrány,hogy le tudja venni a labdát. Én Fatit sosem sztároltam,engem nem kapott el a Fati flow. Volt egy időszak amikor kijött neki a lépés,hatalmas volt az önbizalma, ezt a sérülések és Xavi leépítette és Flick sem türelmes vele.
Szerintem a tegnapi szint az ő igazi polca. Nem csoda csatár, de igen hasznos támadó, bőven termelne is,ha lenne lehetősége. Én megnézném Ferran helyén is egyszer, Yamal és Raphinha mellett. Ha Ferranra azt mondjuk Lewával szemben,hogy ég és föld a játékunk vele,ez Fatira még inkább igaznak tűnik Ferrannalnszemben. Hogy melyik kombináció lőne több gólt és melyikkel nyernénk több meccset(a kettő nem ugyanaz) az más kérdés.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.04.23. 07:44:58

Aktív volt, sokat volt játékban, a kihagyott helyzete után is bátorították, és szerintem mindez azt jelzi, hogy a csapattársak szerint sem a lelátón van a helye.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.04.18. 11:10:15

MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.18. 10:00:57

Szerintem a Fati-féle téma vége egy Umtiti-féle biznisz lesz hogy hosszabbítunk vele és 4 év alatt kapja meg a maradék 2 éves fizetésének összegét, így sokkal piacképesebbé varázsolva.
Sajnos Sandro, Munír és társai se futnak be valami nagy karriert, nézem itt alsóházi spanyol csapatokban nyomják. Pedig voltak jó meccseik nálunk. Fati legalább a 10-es mezt megkapta és volt egy jó periódusa. Ha ennyi volt neki a futball. Azért az se olyan csúnya.
davi10
Llegenda del Barça

2025.04.18. 10:41:12

MessiNeymarSuarez írta:
Abba mondjuk érdekes belegondolni hogy ha az utolsó fordulóban a Twente nem győzi le a Besiktast akkor most egy Rashford rúgná a bőrt nálunk.
A Liga csak úgy Olmo-ékat sem engedte regisztrálni, szerintem kitaláltak volna valamit, hogy Rashfordot se lehessen.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

Közben sokat találgattunk, de most jött egy hivatalos álláspont is, nem csak újságíróktól, hanem a Besiktas elnökétől aki most kiállt és azt nyilatkozta hogy januárban közel voltak Fati leigazolásához , de miután kiestek az EL-ből akkor jött is a telefon Fatiéktól hogy már felejtős az üzlet:

https://sports.yahoo.com/article/besikt ... 00237.html

Így azért összeáll a képlet a januári folyamatos Fati távozik és Rashford jön pletykákkal, és tényleg volt benne igazság hogy Fati eladásával és felszabadult béréből akarják hozni Rashfordot.
Fati részéről alapvetően korrekt hogy hajlandó lett volna váltani, viszont azzal hogy az utolsó pillanatban meggondolta magát és Flick bukta a Rashford/pótszélső érkezését így érthető hogy miért nem számol vele.

Abba mondjuk érdekes belegondolni hogy ha az utolsó fordulóban a Twente nem győzi le a Besiktast akkor most egy Rashford rúgná a bőrt nálunk.

Szerintem a Fati-féle téma vége egy Umtiti-féle biznisz lesz hogy hosszabbítunk vele és 4 év alatt kapja meg a maradék 2 éves fizetésének összegét, így sokkal piacképesebbé varázsolva.
Troym
Director del Fútbol

2025.04.16. 17:47:21

Chino írta:
2025.04.16. 16:32:53
Nem védve, de a német eddig nem úgy tűnik, hogy, az a típus, hogy aki hajt, mindent megtesz azért hogy esélyt kapjon, a képességei jók és hiányposzton szerepel azt a lelátója küldje.
Nagyon tisztelem Flicket, de pl Torre mit is csinált, ami miatt nem kap lehetőséget rendszeresen mondjuk 5-10 percre?
Simán hozza Fermin, de Gavi szintjét is.
De ugyanekkora kérdőjel a hiányposzton lévő Fort is, Fati is, ahogy nézem Victornak is annyi.

De még egyszer:
nem Flick döntésének érzem pl Fati lelátóra száműzését, hanem inkább Decoénak, mert az átigazolási időszak után, ahogy nem tudták zsarolni, visszakerült a cserepadra.

És azt meg abszolút nem várom el, hogy Fati (Torre, Fort) játsszon akár 5 percet sem, csak akkor ne írogassa senki, hogy ilyen-olyan fáradtak a szélsőink.
Volt eddig a szezonban cca 20 meccs, ahol minimum 3 góllal nyertünk, jószerével akár Pena is játszhatott volna 5-10 perceket szélsőként, annyira nem számított ki van a meccs végén a pályán, szóval a tegnapi hullabanda is ennek a kérdéskörnek része.

Flick döntései eddig ülnek a szezonban, ő gondolta, hogy 18 játékossal zúzzuk le a szezont, őszintén remélem igaza lesz, én biztos többet használtam volna a keret 19-25. játékosait főleg, ha ennyire sok sima meccsünk is volt.
Chino
Llegenda del Barça

2025.04.16. 16:32:53

gránit írta:
2025.04.16. 11:40:27
Troym írta:
2025.04.16. 11:23:40

Sérült volt szeptemberben és novemberben, december közepén tért vissza.
OK, de amikor nem volt sérült, akkor sem játszott. A téli átigazolási időszak meg február 3-án ért véget. Január 4. és február 3. között is eltelt egy hónap, és akkor sem játszott, bőven volt ideje csapatot találni. Tényleg nem értem, mit kellene neki még mondani. Egyértelmű volt a helyzet már ősszel is. Flick-nek nincs szüksége rá. Abszolút a mester oldalán állok, mert a mester hozza az eredményeket, Fati viszont nem. Én megértem azt is, ha 2027-ig játék nélkül lehúzza rólunk a súlyos milliókat, de szerintem el kell fogadni azt is, ha vannak, akiknek ez nem szimpatikus, és másféle sportembereket tartanak nagyra (más kérdés, hogy Fati nagy ívben tojik arra, hogy én és mások mennyire tartjuk őt nagyra, van neki elég rajongója, de ettől a vélemény még létezhet).
Abszolút nem tudjuk mi van a háttérben, de biztos, hogy nem az, hogy Fati harcol a helyéért, teljesen megérdemelné, Flick meg direkt kicseszik vele és nem mondja meg neki. Amit mondjuk én olvastam anno, hogy a pihenőnapokon, De Jong, EG, Lewy, Feremin és még pár játékos jött be vagy maradt rendszeresen edzés után. De ez most nem lényeges. Torre azért kicsit más eset. Lehet, hogy nem igazán kap lehetőségeket, de olyan poszton játszik, ahol stabilan előtte van 2-3 játékos, akit kezdő szinten rotálnak ésbenne van, hogy beáll, míg . Fati zsinórban a lelátón ült, a jövőjéről nem hiszem, hogy minimáls visszajelzést ne kapott volna. De ha csa az addigihoz hasonló perc nézhetett ki, a hosszútávú karrierje érdekében 22 évesen egy játékos normál esetben a biztosabb előbbre léps lehetőséget választja.
Én nagyon örültem volna, ha sikerül itt legalább egy stabil csere szintre feljönni, sok segítség lenne, de a hátteret szerintem sosem tudjuk meg, viszont ilyen azt sem hiszem, hogy ebben Fati az igazi "áldozat" vagy akivel szándékosan kitolnak, valamiért ilyen szinten nincs/nem volt senki hanyagolva az egész keretből. Nem védve, de a német eddig nem úgy tűnik, hogy, az a típus, hogy aki hajt, mindent megtesz azért hogy esélyt kapjon, a képességei jók és hiányposzton szerepel azt a lelátója küldje.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.04.16. 11:40:27

Troym írta:
gránit írta:
2025.04.15. 21:53:39
Mert január 4. előtt olyan sokat játszott? 191 percet játszott ebben a szezonban eddig összesen, minden sorozatot egybevéve. 191 percet...
OK, de amikor nem volt sérült, akkor sem játszott. A téli átigazolási időszak meg február 3-án ért véget. Január 4. és február 3. között is eltelt egy hónap, és akkor sem játszott, bőven volt ideje csapatot találni. Tényleg nem értem, mit kellene neki még mondani. Egyértelmű volt a helyzet már ősszel is. Flick-nek nincs szüksége rá. Abszolút a mester oldalán állok, mert a mester hozza az eredményeket, Fati viszont nem. Én megértem azt is, ha 2027-ig játék nélkül lehúzza rólunk a súlyos milliókat, de szerintem el kell fogadni azt is, ha vannak, akiknek ez nem szimpatikus, és másféle sportembereket tartanak nagyra (más kérdés, hogy Fati nagy ívben tojik arra, hogy én és mások mennyire tartjuk őt nagyra, van neki elég rajongója, de ettől a vélemény még létezhet).
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.16. 11:27:02

Troym írta:
...és nem ment el az Alaveshez?
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy még az Alaves is esélytelen lett volna, még ha Fati akarta is volna. Ha már a teljes fizuját állni kell úgyis, akkor felügyeljük mi, hátha Flick stábja kezd vele valamit, nem játékban, hanem fizikailag.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

gránit írta:
Mert január 4. előtt olyan sokat játszott? 191 percet játszott ebben a szezonban eddig összesen, minden sorozatot egybevéve. 191 percet...
gránit írta:
Egyetértek, szerintem ezt akarja a klub, csak Fati sajnos megteheti, hogy 2027-ig lehúz még rólunk kb 30 millió eurót. Azt remélem, hogy fontos számára a pályafutása, amiben még lát annyit, hogy ne csak a padon vagy a lelátón ücsörögjön.
Mi az, hogy lehúz?
Álljon már meg a nászmenet!
A klub játékosa, akinek ez a szerencsétlen elnök adta ezt a szerződést.

Ő játszani szeretne, ezért edz még edzésmentes napokon is, itt meg ki van kiáltva a cipőre ragadt kutyagumival egyszintre.
Persze, szakmailag nem elég jó, mindenki elfogadja (bár ezen röhögnöm kell a tegnapi támadóteljesítmények után, ha valaki is ilyet állít) akkor adjuk el, de akkor a leírásod alapján Fort, Torre, Victor, Fati, Christensen is egyaránt csak rontja itt a levegőt?
Vagy csak egy fizetési szint felett szégyellje magát, hogy még itt van valaki és nem ment el az Alaveshez?
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.16. 11:22:39

Ronaldinho&Barca írta:
2025.04.16. 11:14:29
Az oké, hogy számolt vele, majd azt elfelejtette, hogy épp lehetőséget kellene adni egy játékosnak, 191 percet játszott eddig, ez minden csak nem lehetőség, nem sérült, játékra alkalmas, miért nem kapott lehetőséget?
Ha megnézed az idővonalat, és figyelmesen azt is, amit írtam, megkapod a választ. Nyilván nem A választ, hanem egy lehetségeset. Flick többször kijelentette, hogy Fati remek formában van, ami lehetséges volt, mert fél évig mást sem csinált, csak építette magát a Brightonnál a sérülése után, minimális focival. Aztán jött ez a gyulladásos téma, ahol gondolom 1-2 hónapig legalább nem tudott edzeni, és visszaesett a formája, állapota is, főleg ahhoz mérten, amit Flick elvár. Onnantól meg nem számolt vele már annyira. Én kb így látom. Amúgy az a része szerintem is félre van menedzselve, hogy nem kap legalább lötyögős meccseken 10-20 perceket, mert azt én sem tudom elképzelni, hogy ezt a szintet ne ugorja meg, és lenne cserében egy frissebb Rapha-Yamal duónk, de nem is erre írtam, hogy senkit nem hibáztatok, hanem arra, hogy marad vs távozik télen kölcsönben, szerintem az jelenleg télen gyakorlatilag megoldhatatlan volt, és Fatit is megértem, ha nem akart volna menni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2025.04.16. 11:14:29

bence0330 írta:
2025.04.15. 17:34:39
Szerintem Flick számolt vele nyáron. Külön kiemelte többször, mennyire jó állapotban van. Azt jött ez a talpgyulladásos téma, vagy mi (nem akarok hülyeséget mondani, ilyesmi rémlik), 1-2 hónapig nem tudott edzeni, és talán azóta sem 100%-os, ki tudja.

És szerintem amúgy ebben a történetben nincs igazán hibás fél. Ez egy borzalmasan peches, szomorú történet egy hatalmas ígéretről, akinek semmi nem jött végül össze, hiába nézett ki 1-2 alkalommal újra meg újra úgy, hogy talán... valami újra és újra beleköpött a levesébe. Fati bizonyítani akart, de amikor kérték, el is ment, a klub meg játszatta, amikor normális állapotban volt. Szerintem most sincs már rossz állapotban, de a Flick focihoz és mentalitáshoz nem elég az, hogy nincs rossz állapodban. A mostani Mbappé akárhány gólt lőtt a hónapokban, itt cserepadon ülne a meccsenkénti 8 km-eivel és sétálgatásaival, brutális az elvárás részéről védekezésben.

Fati EHHEZ nem elég, gondolom.
Már ne haragudj, de ez nettó baromság. Az oké, hogy számolt vele, majd azt elfelejtette, hogy épp lehetőséget kellene adni egy játékosnak, 191 percet játszott eddig, ez minden csak nem lehetőség, nem sérült, játékra alkalmas, miért nem kapott lehetőséget? A meccs utolsó 3-5 perceire beküldeni totál értelmetlen valakit, mert ott nem fog bizonyítani, persze a nagy publikum ebből von konklúziót. De lehetne mondani Torre-t is, akit mellőzünk, közben egy tök jó játékosunk, érthetetlen. Láthatjuk, most mennyire frankó, az összes szélsőnknek kivan a ceruzája, hulla fáradtak és [auto_cenzúra] formában vannak, csere meg nincs, Fati meg végig üli a szezont úgy, hogy még meg se próbáltuk szerencsétlent, aki körbe volt udvarolva a nyáron Flick által. Hatalmas nagy érték lett volna tavaszra egy jó állapotú Fati, de Flick nem adta meg az esélyt. Én még tovább nézem, lehet anyagi okai vannak, ahogy mint kiderült tavaly Roque is ezért nem játszott többet. Aki egykor a Barca gyémántja volt, mint most sokan Yamalt kiáltják ki ennek, az nem felejt el focizni.. borzasztó rosszul van menedzselve az egész sztori minden irányból, a vége ennek mindig az, hogy gombokért elmegy.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése