bence0330 írta: ↑2025.04.16. 12:44:43
Van pár csapat minden évben, amelyik tipikusan olyan, hogy nem stabil, de nagyon-nagyon jók tudnak lenni 1-1 meccsen. Az AV is ilyen volt, és szerintem a Dortmund is ilyen. Tavaly is csak ötödikek voltak egy bundesligában, és közben döntőztek a BL-ben. Sevilla is volt, hogy a bajnokság végén kullogott, és megnyerte az EL-t. Alapvetően jobb szintmérő a 34-38 fordulós bajnokság, de a BL-ben nem feltétlenül ezek a skillek kellenek, nem lehet csak ez alapján megítélni egy csapatot.
Izgalmas meccs volt, fájó volt nézni hogy Rashford úgy remekelt hogy pont azt a profilt tudta nyújtani mint Raphi-Yamal, ráadásul mindkét oldalon...A gólpassza előtt szépen butította a PSG védőket
Büszkék lehetnek magukra Tebasék hogy megakadályozták hogy ide jöjjön, ég és föld lenne ha egy ilyen kalibert tudnánk bedobni tehermentesíteni a szélsőinket, sérülésről nem is beszélve...Ligában már kb 10+ ponttal mehetnénk jelenleg és nem kéne agyonhajszolni Yamalékat. A beosztásról nem is beszélve, miközben nekünk CDR döntőt kell játszanunk 3 nappal az elődöntő előtt, a PSG-nek konkrétan nem volt bajnoki meccse a BL negyeddöntős meccsei között, ez lenne a korrekt hozzáállás egy szövetségtől, nem pedig a saját csapatainak gáncsolása.
Nyáron nagyon rá kell menni egy hasonló profilra, vagy akár kimondottan Rashfordra, de egy Antonyt is el tudnék képzelni, bár ő nem tudom mennyire jó a baloson.
Persze lehet mondani hogy Flick nem akar rotálni, de én úgy látom hogy inkább "nem akar, ha nincs olyan akiben megbízik", Pedrit sem valószínű hogy viccből pihentette egy BL egyenes kieséses meccsen hanem mert fáradt volt. Szerencse hogy nyáron jött, az előző évekbeli fizikummal(mégha Xavi alatt javult is) esélytelen lenne hogy így teljesítsünk mikor anno a 60-adik perc körül még a helybenpasszolgatással is hátsójukon vették a levegőt a srácok.
Most azért 4 nap pihenő, és a 2 ligameccs sem egy BL negyeddöntő iram, főleg otthon, ha sikerül Flicknek jól felosztani a perceket akkor fel lehet hozni a csapatot 100%-osra a sorsdöntő BL elődöntőre, Baldé és Olmo visszatérése kulcsfontosságú lesz.
Talán nem is baj most ez a pofon, kicsit visszarántotta a földre a srácokat és emlékezteti hogy még nem nyertük meg sem a BL-t sem a bajnokságot.