Ritka okos levezetés és gondolat ezen a fórumon, teljesen egyetértek vele. Eladni marhaság lenne.FCBsteve írta: ↑2025.05.01. 07:09:10Szerintem csak ordítóan hiányzik neki az első félév Flick-el - még mindig... Az előszezon, az első hónapok az új taktikával...Faramuci69 írta: ↑2025.04.30. 23:32:49Ha valaki megvenné, eladnám. Az öltözőben lehet vezér, de a pályán gyenge. Ha Tah relatíve olcsón jönne, szerintem Araujo nem nélkülözhetetlen. Sajnálom, de nem ide való.
Annyira nem jó a labdával, mint pl FdJ, hogy könnyebben ledolgozza a hiányzását...
Ha marad, az előszezoni felkészülés nagyon jót tehet vele...
Ronald Araújo
Az egyik gól sajnos épp róla pattant be, bár nem lehet érte hibáztatni!baas11 írta: ↑2025.05.01. 13:31:27Tegnap nagyon hiányzott a magassága fizikuma ahogy Christensene is …:
Labdával passzjatekban talan gyengébbek mint a Cuba Inigo páros a les taktika alapazosarol es ossszeszokaarol meg kb lemaradtak idén ez is jol látszik !
De tegnap biztos h nem kapunk 2 ilyen légi gólt ha pályán van( ak) …. főleg Lewa nélkül !
Kivancsi vagyok Milánóban ezeket légi hátrányt h fogja Flick megoldani mert az biztos h még több szöglet pontrugasuk lesz !
- baas11
- Entrenador del Barça
Tegnap nagyon hiányzott a magassága fizikuma ahogy Christensene is …:
Labdával passzjatekban talan gyengébbek mint a Cuba Inigo páros a les taktika alapazosarol es ossszeszokaarol meg kb lemaradtak idén ez is jol látszik !
De tegnap biztos h nem kapunk 2 ilyen légi gólt ha pályán van( ak) …. főleg Lewa nélkül !
Kivancsi vagyok Milánóban ezeket légi hátrányt h fogja Flick megoldani mert az biztos h még több szöglet pontrugasuk lesz !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Szerintem csak ordítóan hiányzik neki az első félév Flick-el - még mindig... Az előszezon, az első hónapok az új taktikával...Faramuci69 írta: ↑2025.04.30. 23:32:49Ha valaki megvenné, eladnám. Az öltözőben lehet vezér, de a pályán gyenge. Ha Tah relatíve olcsón jönne, szerintem Araujo nem nélkülözhetetlen. Sajnálom, de nem ide való.
Annyira nem jó a labdával, mint pl FdJ, hogy könnyebben ledolgozza a hiányzását...
Ha marad, az előszezoni felkészülés nagyon jót tehet vele...
-
- Jugador del Barça
Ha valaki megvenné, eladnám. Az öltözőben lehet vezér, de a pályán gyenge. Ha Tah relatíve olcsón jönne, szerintem Araujo nem nélkülözhetetlen. Sajnálom, de nem ide való.
Szerintem összességében ő egy nagyon látványos játékos. Nagyon nagy és látványos mentései vannak, de a hibái is ordítóak és nagyon szúrják az ember szemét. (Érzetre mega hibái mindig nagyon rossz pillanatokban is jönnek).
Flick taktikába pedig hiába jó védő nem illeszkedik, nem tud jó hosszú/vonalakat áttörő passzokat adni, a les taktikát nem érzi és valóban kicsit lelketlenebbnek tűnik a játéka.
Összességében nem azt mondom, hogy más védők/védőink nem hibáznak, de Araujoé nagyon látványosok és sokszor meccset befolyásolóak. (számomra ő vastagon benne volt Xavi megbuktatásában a PSG-s piros lapjával és a Xavi által próbálgatott les taktika nem érzésével is).
És ott van a sérülékenysége is, egy teljes szezon alatt nem lehet rá stabilan számítani egyelőre.
Lehet ha az előszezont végigtolná Flick alatt akkor javulna ezekben de a Cubari-Inigo párost én is stabilabbnak érzem és ha jönne Tah én is nehéz szívvel, de elengedném.
Flick taktikába pedig hiába jó védő nem illeszkedik, nem tud jó hosszú/vonalakat áttörő passzokat adni, a les taktikát nem érzi és valóban kicsit lelketlenebbnek tűnik a játéka.
Összességében nem azt mondom, hogy más védők/védőink nem hibáznak, de Araujoé nagyon látványosok és sokszor meccset befolyásolóak. (számomra ő vastagon benne volt Xavi megbuktatásában a PSG-s piros lapjával és a Xavi által próbálgatott les taktika nem érzésével is).
És ott van a sérülékenysége is, egy teljes szezon alatt nem lehet rá stabilan számítani egyelőre.
Lehet ha az előszezont végigtolná Flick alatt akkor javulna ezekben de a Cubari-Inigo párost én is stabilabbnak érzem és ha jönne Tah én is nehéz szívvel, de elengedném.
-
- Entrenador del Barça
Én is hasonlóan látom. Nálam Araujo és De Jong is mehetne jó pénzért, nem pótolhatatlanok még a jelenlegi gyenge keretben sem.ocsike83 írta: ↑2025.04.17. 08:45:53Nálam is TOP3 kedvencben van benne, de lehet én is beáldoznám nyáron.
Ha tényleg jönne Tah, akkor a 3-4. számú belső védő lenne, ami szerintem sem lesz jó a számára.
Az látszik, hogy Flick sem bízik benne. Ha le kell venni valakit, le is cseréli (vagy fel sem küldi).
Szerintem aláírt, maradt, befogták a szurkolók száját, de akasztottak rá cserébe egy olyan árcédulát, amelyiket még egy angol 10. helyezett is röhögve kifizet érte.
Ahhoz, hogy ebben az ínséges időszakban legyen mozgásterünk, valakit be kell áldozni. Nyilván nem Raphinha-t, se nem Yamal-t. Így a 2 eladható játékos Araujo és FDJ lesz. A holland viszont egy elég jó kis szezont fut, nem biztos, hogy őt most elengedném.
Nagyon nem néz ki jól a vége. Szerintem is megy a nyáron.
Szerk: a sérülékenység rátesz egy lapáttal. FFP szerint Tah ingyen érkezhetne, ha nem is a legjobb Araujo szintje, de alig sérült.
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Nálam is TOP3 kedvencben van benne, de lehet én is beáldoznám nyáron.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 23:54:22Szóval szerintem is 3. számú center, ebben a rendszerben. Szomorú, mert nagy kedvenc, de szerintem ennek távozás lesz a vége. Én nem akarom, mert közben meg nagyon jó, amikor pl. Sorloth féle emberekre ráküldöd birkózni, de neki kétlem, hogy a csere szerep megfelelő lesz.
Ha tényleg jönne Tah, akkor a 3-4. számú belső védő lenne, ami szerintem sem lesz jó a számára.
Az látszik, hogy Flick sem bízik benne. Ha le kell venni valakit, le is cseréli (vagy fel sem küldi).
Szerintem aláírt, maradt, befogták a szurkolók száját, de akasztottak rá cserébe egy olyan árcédulát, amelyiket még egy angol 10. helyezett is röhögve kifizet érte.
Ahhoz, hogy ebben az ínséges időszakban legyen mozgásterünk, valakit be kell áldozni. Nyilván nem Raphinha-t, se nem Yamal-t. Így a 2 eladható játékos Araujo és FDJ lesz. A holland viszont egy elég jó kis szezont fut, nem biztos, hogy őt most elengedném.
Nagyon nem néz ki jól a vége. Szerintem is megy a nyáron.
Més que un club 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nincs meg benne az a tűz, szív ami mindig is jellemezte. Az a csk karszalag pedig borzasztó méltatlan ebben a jelenlegi állapotban. Bármennyire is egy jó játékos TUDNA lenni, el kellett volna engedni a bm-be, ott akkor valami eltört nála, de cáfoljon rám, de egyre kevésbé látom, hogy az az Araujo-t foguk látni itt.vg99 írta: ↑2025.04.16. 07:08:34Tegnap mindenki nulla volt, de nála nem először érzem sajnos, hogy vmi nem passzol. Pedig csk. Még a védelemnek sem vezére, eladott labdák, határozatlanság, pontatlanság. Vmi fejben nem stimmel. Nem tudom, ki tud-e ebből nálunk keveredni. Olyan mint az egész elmegyek, hosszabbítok sztorija. Nem biztos, hogy egy Tah, és egy Cancelo típusú csereszélső védő rosszabb lenne. És akkor fókuszàlhatnak a szélső és csatár kérdésre a pénzt. Ha van… kapus meg jövőre.. mert tegnap ott is komoly gondok voltak..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Tegnap mindenki nulla volt, de nála nem először érzem sajnos, hogy vmi nem passzol. Pedig csk. Még a védelemnek sem vezére, eladott labdák, határozatlanság, pontatlanság. Vmi fejben nem stimmel. Nem tudom, ki tud-e ebből nálunk keveredni. Olyan mint az egész elmegyek, hosszabbítok sztorija. Nem biztos, hogy egy Tah, és egy Cancelo típusú csereszélső védő rosszabb lenne. És akkor fókuszàlhatnak a szélső és csatár kérdésre a pénzt. Ha van… kapus meg jövőre.. mert tegnap ott is komoly gondok voltak..bence0330 írta: ↑2025.04.15. 23:54:22Szerintem sok jó meccse van, ma is nagyokat mentett, az a gól előtti megmozdulás meg azért nagy pech is volt, alig érhette el, nemigen lehetett kontrollálni. Mint natúran védő most is jó, még ha nem is a 2-3 évvel ezelőtti szint.
A gond nem itt van vele, hanem a labdakihozataloknál és az előrejátéknál, ég és föld a különbség sajnos vele és nélküle, az ellenfél letámadása meg ráadásul nagyon céltudatosan használja ezt ki, nem először. Lehet, hogy Inigoval is kaptunk volna hármat, de a játék képe javult volna, és több helyzetünk lett volna, az szinte biztos.
Szóval szerintem is 3. számú center, ebben a rendszerben. Szomorú, mert nagy kedvenc, de szerintem ennek távozás lesz a vége. Én nem akarom, mert közben meg nagyon jó, amikor pl. Sorloth féle emberekre ráküldöd birkózni, de neki kétlem, hogy a csere szerep megfelelő lesz.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem sok jó meccse van, ma is nagyokat mentett, az a gól előtti megmozdulás meg azért nagy pech is volt, alig érhette el, nemigen lehetett kontrollálni. Mint natúran védő most is jó, még ha nem is a 2-3 évvel ezelőtti szint.
A gond nem itt van vele, hanem a labdakihozataloknál és az előrejátéknál, ég és föld a különbség sajnos vele és nélküle, az ellenfél letámadása meg ráadásul nagyon céltudatosan használja ezt ki, nem először. Lehet, hogy Inigoval is kaptunk volna hármat, de a játék képe javult volna, és több helyzetünk lett volna, az szinte biztos.
Szóval szerintem is 3. számú center, ebben a rendszerben. Szomorú, mert nagy kedvenc, de szerintem ennek távozás lesz a vége. Én nem akarom, mert közben meg nagyon jó, amikor pl. Sorloth féle emberekre ráküldöd birkózni, de neki kétlem, hogy a csere szerep megfelelő lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nem nagyon emlékszem jó meccsére mostanában, tőle én elköszönnék nyáron...
- Chino
- Llegenda del Barça
Én is így gondoltam, ráadásul Araujo csapatkapitány, akinek azért engedni szokták, ha pedig valami durvát mondott volna, akkor simán kiszórják. Viszont kétszer is ki volt írva, azt hittem, hogy az elsőt tévesen írták ki és Inigoé, a későbbi pedig valóban Araujoé volt. Bár Martinez sem dumáért kapta, hanem mert földhöz vágta a sípcsontvédőjét. Ezért igazából nem haragudtam rá, akár szezon off-os sérülés is lehetett volna, ráadásul megtorlatlan maradt.
De van például ilyen oldal is:
https://www.fotmob.com/matches/barcelon ... ica/2sv14h
Illetve , ahol mindkettőjüknek fel van tüntetve, ezért voltam meglőve.
Forca Barca!!!!
- bence0330
Rosszul írták ki szerintem is, a közelben nem volt kb Araujo, Inigo balhézott (jogosan).
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Entrenador del Barça
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... tatistics/Chino írta: ↑2025.03.06. 13:33:30Valaki segítsen nekem, mert fogalmam sincs, hogy végül kapott-e sárgát vagy sem. Van olyan oldal, ahol szerepel van ahol nem. A közvetítésben tisztán emlékszem, hogy írták, de aztán 5-10 perccel később is odatettek egyet, úgyhogy már fogalmam sincs mi az igazság. Mellesleg nem tudom mit mondhatott, ha beszédért kapta, csapatkapitányként elég durva lehetett, ő konzultálhat a bíróval. Otamendi egész meccsen vörös fejjel mászott a bíró arcába minden második ítéletnél.
Jó lenne ha nem lenne egy második neki, kh-ként könnyebben beszedhet még egyet, főleg, hogy IM-nek is kettő van.
Elvileg 1 sárgát kaptunk, és azt Inigora írták
- Chino
- Llegenda del Barça
Valaki segítsen nekem, mert fogalmam sincs, hogy végül kapott-e sárgát vagy sem. Van olyan oldal, ahol szerepel van ahol nem. A közvetítésben tisztán emlékszem, hogy írták, de aztán 5-10 perccel később is odatettek egyet, úgyhogy már fogalmam sincs mi az igazság. Mellesleg nem tudom mit mondhatott, ha beszédért kapta, csapatkapitányként elég durva lehetett, ő konzultálhat a bíróval. Otamendi egész meccsen vörös fejjel mászott a bíró arcába minden második ítéletnél.
Jó lenne ha nem lenne egy második neki, kh-ként könnyebben beszedhet még egyet, főleg, hogy IM-nek is kettő van.
Forca Barca!!!!
Nagy meccse volt ma. Nagyszerű, hogy ebben a szezonban több védőnk is jól teljesít, de én továbbra is úgy gondolom, hogy ő a top. A foci csapatsport, és ma már nagyon sokat számít a csapatszintű védekezés, de tőle már láttuk, ha a ez nem műkődik jól, ő akkor is képes állni a sarat, ha pedig hátrámnyban vagyunk és menni kell előre, ott is képes pluszt adni. Ez pedig a BL-ben aranyat érhet. Oké, tavaly a PSG elllen elcseszte, de Ramos is kilőtte a 11-est a világból 2012-ben, aztán meg 14-ben meg 16-ban ő volt a nyerőemebr. Araújo-ban hasonló erőt és engergiát látok. Idén ugyan elbdoldohulunk Inigoval és Cubarsival, de hosszútávon biztos lesz olyan, amikor csapatszinten nem leszünk ilyen jól, akkor pedig ők kevesek lesznek szvsz, szóval nem szabad az urut elherdálni!
https://www.youtube.com/watch?v=uRFo4FSdrdE
Gyerekek. Tessék megnézni ezt a videót. Busi, Casado, Frenki más típusok, ők nem jöhettek szóba összehasonlításból, itt igazából magam ellen dolgozok, mert a többieknél a különbség még nagyobb lenne. Christensen DMF videót nem találtam. Szóval maradt összehasonlításnak Eric, akiről találtam is videót.
Szóval tessék megnézni és figyelni milyen helyzetekben kap labdát, és milyen testhelyzetben, és mennyi ideje van, és mit várnak el tőle a társak és az edző.
https://www.youtube.com/watch?v=qOpvWDTSvCk
Aztán pedig itt van egy Cubarsi videó. Az összes labdájánál tessék megállítani, és megnézni hol van a VKP és milyen testhelyzetben.
Na akkor miben erős Cubarsi? Felemelt fejjel az ellenfél kapuja felé nézve vonaltörő labdákat osztani a letámadás ellen.
Én nem azt mondom hogy nem lenne képes Cubarsi VKP-t játszani...
Ha Eric és Christensen képes, akkor bárki. Cubarsi is mininum türhető VKP lenne.
Én azt mondom még egyszer utoljára hogy pazarlás a legjobb hosszú labdás emberünket játszatni egy olyan poszton ahol a meccs 90%-t nyomás alatt, vagy háttal az ellenfél kapujának kell töltenie, és esélye összesen 10ből 1x van felemelt fejjel és kellő idővel rendelkezve indítani.
Ez pazarlás.
De ez sem elég, és még egyszer, de ezt is utoljára. A körítás az, hogy küldjük fel Cubarsit oda, csak azért hogy cserébe játszhasson Araujo.
Magyarul, a legjobb labdásunkat veszítsük el hátulról, és kerüljön be helyette a leggyengébb labdás, ezt írtátok többen.
Ez már pazarlás + hülyeség egyben.
Ha Araujonak kelleneke a percek majd pihen valaki.
Hátrányban, egy nagyon nagyon mély bunker ellen el tudnám képzelni talán hogy Inigo-Cubarsi és Eric egyszerre játszon hátha meglát valaki egy lyukat valahol.. de akkor meg minek Araujo?
Ha meg van egy csatár akit meg kell fogni és kell Araujo ereje akkor már rég baj van, mert erre van kitalálva a lestaktika. Mindesetre ilyenkor talán lehet hogy egy Inigo-Araujo páros előtt játszhatna Cubarsi, amennyiben de csak akkor ha Eric sérült és Frenkie/Casado éppen szintén off.
Amúgy meg minek?
- bence0330
Én simán el tudom képzelni Cubarsit vkp poszton. Én eleve Christensenhez látom hasonlónak a mozgásában, noha a dán gyorsabb nyilván. A kicsi cserében egy fokkal labdabiztosabb. Még lehetne próbálni, ha mindhárom jó védőnket pályán akarjunk tartani néha.
Persze, én is örülök, hogy maradt. Kell a mélység. De nem csodálom, hogy nem kezdő, az utóbbi időkben benne volt a hiba.Kovbal88 írta: ↑2025.03.02. 10:48:19Védekezésben Araújo nagyon jó, legalábbis régen iszonyat sokat jelentett hátul. Tény hog az utóbbi években nem ment neki, főleg sérülések hátráltatták. Én örülök, hogy maradt. Igazi vezér és ilyenek kellenek a csapatba.gránit írta: ↑2025.03.02. 10:28:40Egy vkp miért ne osztogathatna hosszú labdákat? Szerintem itt ment el tavaly a továbbjutásunk, miután Christensen kisárgázta magát. Tudtuk, hogy a PSG jönni fog, és nagyon fog támadni. Kulcsfontosságú lett volna egy ember már a védelmi vonalunk elé, hogy felfogja a rohamokat. Ez a szerepkör teljesen hiányzott, én Cubarsí-t már a megelőző bajnokikon bevetettem volna ezen a poszton, és őt raktam volna oda.
Araújo sajnos tavaly is nagyon sokat hibázott. Én nem csodálom, hogy nem alap kezdő.
Védekezésben Araújo nagyon jó, legalábbis régen iszonyat sokat jelentett hátul. Tény hog az utóbbi években nem ment neki, főleg sérülések hátráltatták. Én örülök, hogy maradt. Igazi vezér és ilyenek kellenek a csapatba.gránit írta: ↑2025.03.02. 10:28:40Egy vkp miért ne osztogathatna hosszú labdákat? Szerintem itt ment el tavaly a továbbjutásunk, miután Christensen kisárgázta magát. Tudtuk, hogy a PSG jönni fog, és nagyon fog támadni. Kulcsfontosságú lett volna egy ember már a védelmi vonalunk elé, hogy felfogja a rohamokat. Ez a szerepkör teljesen hiányzott, én Cubarsí-t már a megelőző bajnokikon bevetettem volna ezen a poszton, és őt raktam volna oda.
Araújo sajnos tavaly is nagyon sokat hibázott. Én nem csodálom, hogy nem alap kezdő.
Egy vkp miért ne osztogathatna hosszú labdákat? Szerintem itt ment el tavaly a továbbjutásunk, miután Christensen kisárgázta magát. Tudtuk, hogy a PSG jönni fog, és nagyon fog támadni. Kulcsfontosságú lett volna egy ember már a védelmi vonalunk elé, hogy felfogja a rohamokat. Ez a szerepkör teljesen hiányzott, én Cubarsí-t már a megelőző bajnokikon bevetettem volna ezen a poszton, és őt raktam volna oda.
Nem látom a kapcsolatot.pep71 írta: ↑2025.03.02. 06:13:35Ha Christensen meg tudta oldani a vkp posztot akkor Cubarsi is képes rá. Cubarsi La masia nevelés, kétlem, h gondja lenne azzal, h úgy kell passzolnia , h háttal van az ellenfél kapujának és kevesebb ideje van nézelődni, de nyílván a puding próbája az éves.
Viszont ez a nem lassú, csak nem fordulékony szvsz pont fordítva van. Végsebességre nagyon lassú top szinten. Szerelésben nagyon jó, ha a csatár előtt tud maradni, akkor szinte mindig megnyeri a párharcot, rengeteg tiszta szereléssel.
Cubarsi miben erős? Hosszú, vonaltörő labdákban, amit fejjel felfelé tud adni azoknak akik jönnek elkérni a labdát.
Christensen erős hosszú labdákban? Nem.
Cubarsi nagy erényét elveszítené VKP-ban? Igen.
Szóval akkor minek tegyük oda?
Azért nem raknám fel hogy Araujo játszhasson, annyit biztos nem ér.
Ha a kis passzokat meg is oldja OK, csak ha miénk a liga legjobb hosszú labdás védője akkor minek kérjük tőle hogy Busi szerűen köröm passzolgasson a presszing nyomorában?
Egyben igazat adok. Ha mondjuk már nincs senki más, és egy mély bunker ellen játszunk, esetleg hátrányban, akkor Inigo, Cubarsi és Eric is egyszerre jó ha fent van, volt is már rá példa. Ha egy sérült vagy ha van egy nagyon mobilis támadója az ellenfélnek akit ezek a srácok nem tudnak fogni, akkor lehet értelme hogy Inigo-Araujo fent, és Cubarsi vagy Eric VKP, amennyiben nincs se Frenkie, se Casado. De hát egyértelmű hogy ebben a legutolsó a sorban Cubarsi.
Christensennek pedig 26 perce van idén összesen, szóval nem mondanám hogy meg tudja oldani. Xavi alatt megoldogatta de akkor se volt minden tökéletes. Most magasabbre feltolt védelemnél pláne inkább kell fürge VKP mint torony magas és lassú. A Xavi féle Christensen DMF nekem is szimpi volt, de ebből nem indulnék ki.
Araujot Cubarsi mozgatásával pályára küldeni nem éri meg.
Akkor inkább pihenjen Cubarsi, sokkal egyszerűbb.
Ha Christensen meg tudta oldani a vkp posztot akkor Cubarsi is képes rá. Cubarsi La masia nevelés, kétlem, h gondja lenne azzal, h úgy kell passzolnia , h háttal van az ellenfél kapujának és kevesebb ideje van nézelődni, de nyílván a puding próbája az éves.PR42 írta: ↑2025.03.01. 21:25:16Elnézést hogy lusta vagyok átvinni Cubarsi topikjába.pep71 írta: ↑2025.03.01. 11:52:34
Amúgy engem nem zavarna , ha csere lenne es közben a védelem jó lenne, de sorra nyeli a gólokat a csapat, amiben bőven benne vannak a két KH hibái(főleg Cubarsi). Az tény, h előrejátékban sokkal jobb, de akkor próbálná meg VKP-ban, sztem nagyon illene oda és ő tud szerelni is.
A lényeg hogy Cubarsit óriási hiba lenne VKP-ba tenni.
Cubarsi fejjel felfelé az ellenfél kapuja felé fordulva erős.
A VKP az a saját kapuja felé nézve, az ellenfél kapujának háttal várja a labdát a védőktől és próbál vagy lefordulni vagy kis mozgásokkal kis passzokkal kikerülni a presszingből.
A legritkábban fordul elő hogy a VKP szembe fordul az ellenfél kapujával és van ideje megnézni hova lőheti a passzt.
Teljesen más lehetőségek és feladatok rejlenek a VKP és a KH posztok között.
A másik pedig a fürgeség. Cubarsi nem lassú túlzottan csak éppen nem fordulékony.
On:
Araujo akkor fog játszani ha jó lesz edzésen ez ilyen egyszerű.
Flick szerintem hétről hétre szépen mutatja hogy az játszik akinek a mentalitása rendben és aki kifogásolhatatlan állapotban van.
Ezért került nagyon lassan meccsbe Gavi is és Frenkie is, aztán most már főleg utóbbi egyre jobb de sokáig csak ült.
Most éppen Olmo is sokáig ült és kezd játszogatni.
Fatit be se teszi pedig egészséges.
Teljesen más lehet az elvárás mint a korábbi években, edzés intenzitást tekintve. Araujo is fog játszani, betenné szerintem ha bízna benne.
Valami nem megy neki, vagy a les taktika, vagy nem harcol elég keményen edzésen.
Cubarsi és Inigo nagyon jó labdával, szóval az egyértelmű pozitívum.
Lehet hogy Araujoban a labdával van a gond, és amiatt nem bízik Flick.
Ez lehet Flick fejében, úgy fejtem a szitut.
Személyesen én örülnék ha játszana Araujo, kell a pihi a KH-knak mert egyre több a hiba mostanában.
Felőlem Koundé helyett is játszhatna Araujo jobb védőt, mert Koundé is egyre fáradtabb.
Luxos padoztatni Araujot ennyi fáradt védő mellett. Ha meg nem fáradtak akkor ne hibázzanak..
Viszont ez a nem lassú, csak nem fordulékony szvsz pont fordítva van. Végsebességre nagyon lassú top szinten. Szerelésben nagyon jó, ha a csatár előtt tud maradni, akkor szinte mindig megnyeri a párharcot, rengeteg tiszta szereléssel.
Elnézést hogy lusta vagyok átvinni Cubarsi topikjába.pep71 írta: ↑2025.03.01. 11:52:34
Amúgy engem nem zavarna , ha csere lenne es közben a védelem jó lenne, de sorra nyeli a gólokat a csapat, amiben bőven benne vannak a két KH hibái(főleg Cubarsi). Az tény, h előrejátékban sokkal jobb, de akkor próbálná meg VKP-ban, sztem nagyon illene oda és ő tud szerelni is.
A lényeg hogy Cubarsit óriási hiba lenne VKP-ba tenni.
Cubarsi fejjel felfelé az ellenfél kapuja felé fordulva erős.
A VKP az a saját kapuja felé nézve, az ellenfél kapujának háttal várja a labdát a védőktől és próbál vagy lefordulni vagy kis mozgásokkal kis passzokkal kikerülni a presszingből.
A legritkábban fordul elő hogy a VKP szembe fordul az ellenfél kapujával és van ideje megnézni hova lőheti a passzt.
Teljesen más lehetőségek és feladatok rejlenek a VKP és a KH posztok között.
A másik pedig a fürgeség. Cubarsi nem lassú túlzottan csak éppen nem fordulékony.
On:
Araujo akkor fog játszani ha jó lesz edzésen ez ilyen egyszerű.
Flick szerintem hétről hétre szépen mutatja hogy az játszik akinek a mentalitása rendben és aki kifogásolhatatlan állapotban van.
Ezért került nagyon lassan meccsbe Gavi is és Frenkie is, aztán most már főleg utóbbi egyre jobb de sokáig csak ült.
Most éppen Olmo is sokáig ült és kezd játszogatni.
Fatit be se teszi pedig egészséges.
Teljesen más lehet az elvárás mint a korábbi években, edzés intenzitást tekintve. Araujo is fog játszani, betenné szerintem ha bízna benne.
Valami nem megy neki, vagy a les taktika, vagy nem harcol elég keményen edzésen.
Cubarsi és Inigo nagyon jó labdával, szóval az egyértelmű pozitívum.
Lehet hogy Araujoban a labdával van a gond, és amiatt nem bízik Flick.
Ez lehet Flick fejében, úgy fejtem a szitut.
Személyesen én örülnék ha játszana Araujo, kell a pihi a KH-knak mert egyre több a hiba mostanában.
Felőlem Koundé helyett is játszhatna Araujo jobb védőt, mert Koundé is egyre fáradtabb.
Luxos padoztatni Araujot ennyi fáradt védő mellett. Ha meg nem fáradtak akkor ne hibázzanak..