FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.17. 11:05:33
Merino, Cancelo, Nico Williams pakk 100-120 lett volna.
Továbbra is tartok tőle, hogy nem nyerünk semmit.
Kár értük keseregni, kb Merino helyett volt egy egész jó Casado és Ferran kb tizedennyi lehetőséggel 1 lőtt góllal állna, mert nem kapna esély és a szokásos depijében lenne, plusz szerintem az idei Balde jobb, mint Cancelo, aki meg bomlasztó személyiség mindenki szerint, ahogy nem kezdőjátékos. Plusz lehet egyedül vagyok, de emlékszem, ahogy a rangadókon kaptuk a 4 gólokat tavaly, mert Cancelo mindenhol járt, csak ott nem, ahol dolga lett volna.
Ha ők hárman itt lennének, akkor nem "csak" Araujo és Frenkie eladását szorgalmazná mindenki, hanem Baldet is és Casado kb annyi játékperccel állna, mint Torre.
Nyilván jobb lenne hosszabb keret, de konkrétan ez a 3 játékos minőségben biztos nem hiányzik, max mennyiségben.
Én leírom akár elsőként, jelentős arányban nagyon élvezem a szezon meccseit, lassan nem érdekel az sem nyerünk-e, mert 5-10 év apátia után (ki hogy nézi) végre nem fancsalogva ül le egy átlag Barca drukker meccset nézni, hogy "hogy gürizünk össze valami szenvedős győzelmet", hanem tényleg látványosan játszunk többnyire, ez kárpótolhat akár kupákért is, persze jobb, ha nyerünk is dolgokat, de 100%, hogy végeredménytől függetlenül mindenki jobban fog emlékezni erre a szezonra, mint akár az utolsó 2 bajnoki címünk évére.
Köszi Flick, most irány gyepáljuk el az Celtát, Madridot, Intert