Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Csak arra kell ugyelnunk, hogy az elsot ne nyerjuk 4-el, hogy a masodik meccs is nezheto legyen.Peter írta: ↑2025.04.16. 22:56:04És ne feledjük, két meccsen.....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.16. 22:50:52Hát...Ha ez ellen az Inter ellen továbbmegyünk akkor meg is érdemeljük a BL címet![]()
Flick karrierje talán legnagyobb megpróbáltatására fog sor kerülni...Egy percig sem engedhetjük meg nekik hogy vezessenek, különben végük.Peter írta: ↑2025.04.16. 22:56:04És ne feledjük, két meccsen.....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.16. 22:50:52Hát...Ha ez ellen az Inter ellen továbbmegyünk akkor meg is érdemeljük a BL címet![]()
És ne feledjük, két meccsen.....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.16. 22:50:52Hát...Ha ez ellen az Inter ellen továbbmegyünk akkor meg is érdemeljük a BL címet![]()
. Igen, elég izgalmas, legalábbis nekem. Én a németeket szeretném ellenfélnek. Egyébként nem is értem azokat akik lekönyvelték előre, hogy az Interrel kell játszanunk. Mire leírom már egyenlít az Inter. A fenébe!!
Szerintem veszett nehéz ennek az Internek gólt lőni, cserébe veszélyesek a kontrából bármelyik labdavesztés után.
Igen? Akkor hibás volt a kiírás elsőre (most Henry-ék is mondták, hogy elsőre rosszul írták ki). Így oké, bár szerintem igazságtalan az Arsenal büntető miatt.
Én sem, hacsak nem jön sérüléshullám. Szerintem az egy 55-45-ös meccs lesz, akárki lesz az ellenfél. A meccskép ott kb pont ugyanaz, mint az elsőn volt, a BM-en múlik azért, de nem elég jók elöl.