Bajnokok Ligája & Európa Liga
Ha Musiala lett volna a parharcban, tovabbjut a Bayern?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kane lábában ott volt a hosszabbítás.
-
- Entrenador del Barça
Rendezni sem lehetne ilyet. 
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Vége! 
Ja nem, les lesz talán.
Na, akkor nem, pedig annak tűnt az első indításnál.
Közben kiegyenlítődött a dolog, gyorsan történnek az események hirtelen.

Ja nem, les lesz talán.
Na, akkor nem, pedig annak tűnt az első indításnál.
Közben kiegyenlítődött a dolog, gyorsan történnek az események hirtelen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ezt a Kimmich gyereket ide ne hozza senki. Rém gyenge, a második gólban is vastagon benne volt.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Akkor ez eldőlt, kár érte..
Nem látom sajnos magam előtt hogy ezt az Intert úgy elverjük hogy a támadósorunk kiváló napot fogjon ki úgy hogy közben a védelem ne inogjon meg..Ez van, nagyon okosan kell játszani mert ez még Flicnek is új terep...Mint mondtam a 2020-as Bayernnek ilyen csapattal nem volt dolga
Nem látom sajnos magam előtt hogy ezt az Intert úgy elverjük hogy a támadósorunk kiváló napot fogjon ki úgy hogy közben a védelem ne inogjon meg..Ez van, nagyon okosan kell játszani mert ez még Flicnek is új terep...Mint mondtam a 2020-as Bayernnek ilyen csapattal nem volt dolga
- bence0330
Na, akkor lehet, hogy eldőlt. Egyben van az az Inter nagyon, az tény. Nem űrfocival, de nagyon egyben játszanak.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Kimmich óriásit hibázott. Közben megint gól. Akkor ez eldőlt. Úgy tűnik nekem nem szabad tippmixelni.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Az örök lúzer Kane hogy alávert

. Igen, elég izgalmas, legalábbis nekem. Én a németeket szeretném ellenfélnek. Egyébként nem is értem azokat akik lekönyvelték előre, hogy az Interrel kell játszanunk. Mire leírom már egyenlít az Inter. A fenébe!!
Harry berúgta!!!
Varjunk meg a lefujasig,de ezt mar ki kell huzniuk,mert az latszik,h tele a gatya
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem veszett nehéz ennek az Internek gólt lőni, cserébe veszélyesek a kontrából bármelyik labdavesztés után.
Azért mégiscsak kifújták a Bayern orrát az Allianzban, ami nagy szó. Ha betolják a buszt akkor mi is csak nézni fogunk, és félő hogy nem fog beakadni mert szinte mindenhol ottvannak, miközben ők meg elmennek 1-2-vel, onnantól meg nekik kényelmes. Ellenük nemcsak hogy a támadósor és KP-nak kell 10/10-es napot futnia, mellé még a védelemnek is 10/10-esnek kell lennie, különben kihasználják.
Arsenal meg...Arteta a Pep-féle focit vallva megtanította hogy hogyan kell védekezni is ha szükséges

- bence0330
Igen? Akkor hibás volt a kiírás elsőre (most Henry-ék is mondták, hogy elsőre rosszul írták ki). Így oké, bár szerintem igazságtalan az Arsenal büntető miatt.
- bence0330
Én sem, hacsak nem jön sérüléshullám. Szerintem az egy 55-45-ös meccs lesz, akárki lesz az ellenfél. A meccskép ott kb pont ugyanaz, mint az elsőn volt, a BM-en múlik azért, de nem elég jók elöl.
Én a mi lehetséges ellenfelünk meccsét nézem. Szerintem mindkét csapatot meg tudjuk verni. Bayern többet támad, de elég vérszegény az egész. Nem osztom azt a véleményt ,hogy nekünk az elődöntő a végállomás.
- bence0330
Erőlködnek, de még ezt se csinálták már hónapok óta. Szerintem így saját stadionban, meg vért ivott játékosokkal egyenlítődött ki kb a két csapat közti különbség, olyan egál körülinek látom eddig a dolgot. Most a végefelé jobb kicsit a Madrid.
- torotam
- Jugador d'estrella
Igen, erőlködnek az biztos.
De szerintem így is inkább rossz a játékuk, mint jó. Ötlettelen, ívelgetős semmi eddig. Nem volt komoly helyzetük 30 perc alatt. Az Arsenal inkább focizik szerintem.
Visca el BARCA!
-
- Capitá del Barça
Ezt gondolom les miatt nem adták meg, mert amúgy ugyanaz volt, mint a túloldalon.
Nekem dejavu érzésem volt. Egyszer a Barcától is azért vettek el gólt, mert a lesen lévő játékos a labda felé mozgott. Azt sejtem ugyanez volt itt is, csak pont elfeljelték végül előle.
Ilyenkor lenne tényleg jó, ha itt is bemondaná a spori, mit miért döntött...
Nekem dejavu érzésem volt. Egyszer a Barcától is azért vettek el gólt, mert a lesen lévő játékos a labda felé mozgott. Azt sejtem ugyanez volt itt is, csak pont elfeljelték végül előle.
Ilyenkor lenne tényleg jó, ha itt is bemondaná a spori, mit miért döntött...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atlantis 2025.04.16. 21:35:28-kor.