Igen, feltűnő volt a társak bátorítása. Egyedül Ferran volt 2-3 esetben feleslegesen önző vele szemben, bár elfogadom,ha egy csatár kicsit önző.
Én nem csak azt mondom,hogy aktív volt, de az egyik legjobbunk volt. Fati lecserélése után egy szintet esett a veszélyességünk azonnal. Elől szinte minden akciónkban benne volt,ficánkolt,jól passzolt, helyzetei is voltak, nagyon érett a gólja. Yamal, Olmo, Pedri és Fati voltak a kulcs játékosaink. Pedri köztük is kilógott volna, de a végefelé volt egy egy nagyon csúnya labda eladása, abból nagyon sima gól lehetett volna.
A tegnapi ellenfél nem a Real persze de ez a meccs is bizonyítja,hogy Flicknek a személyével van baja. Simán lehetett volna Raphinhát több meccsen pihentetni Fati mellett. Ennyi mellőzés után így játszani,nagyon komoly dolog. Lewa a legtöbb meccsén csak akadályozza a támadásainkat,majd 3 ziccerből(amit kizárólag a társak hoznak össze) egyet belő. Fati is lőne gólt 3 ziccerből,mellette folyamatosan veszélyes és az se hátrány,hogy le tudja venni a labdát. Én Fatit sosem sztároltam,engem nem kapott el a Fati flow. Volt egy időszak amikor kijött neki a lépés,hatalmas volt az önbizalma, ezt a sérülések és Xavi leépítette és Flick sem türelmes vele.
Szerintem a tegnapi szint az ő igazi polca. Nem csoda csatár, de igen hasznos támadó, bőven termelne is,ha lenne lehetősége. Én megnézném Ferran helyén is egyszer, Yamal és Raphinha mellett. Ha Ferranra azt mondjuk Lewával szemben,hogy ég és föld a játékunk vele,ez Fatira még inkább igaznak tűnik Ferrannalnszemben. Hogy melyik kombináció lőne több gólt és melyikkel nyernénk több meccset(a kettő nem ugyanaz) az más kérdés.