Nem, ez a Dortmund nem jó. 8-ok jelenleg a bajnokságban és nem véletlenül. Kovac meg egy hihetetlen fogalmatlan edző.
Érkezni fog a reality check az elődöntőben sokaknak úgy érzem, már ha ez a meccs nem volt elég. De ne legyen igazam.
Nem, ez a Dortmund nem jó. 8-ok jelenleg a bajnokságban és nem véletlenül. Kovac meg egy hihetetlen fogalmatlan edző.
Szerintem, ami ebben a csapatban van, azt már sikerült elérni. Mind a nemzetközi, mind a nemzeti porondon. Persze van esély mindhárom cím megnyerésére, de ugyanúgy az elbukására is. Ne legyünk elégedetlenek élvezni kell a helyzetet. Az idei BL szezon eddig várakozáson felüli. 6 év után legnagyobb bl siker. Messi nélkül.brazilfan írta: ↑2025.04.16. 07:27:50Az 5:3 alapján megérdemelt a továbbjutás, de azért ismételten megköszönhetjük Guirassynak, hogy a múlt héten ziccerben lyukat rúgott, és a másik ziccerben az oldalhálóba lőtt. Tegnap is voltak lehetőségeink, igaz, csak a második félidőben, és az is igaz, hogy csak két lövésünk talált kaput. Az nem jó tendencia, hogy két egymást követő meccsünkön is csak öngól segített rajtunk, mert indiszponáltak a támadóink. Hiába jártattuk a szánkat néhányan, hogy Yamalnak és Raphinhának is pihennie kell. Ferminnek pedig el kellene mennie pszichológushoz.
Mindegy, túl vagyunk rajta, megtörtént a sokak által várt szintlépés.
kb ennyi és az, hogy ami eddig volt a szezonban, az túl szép volt. Persze ez nem zárja ki, hogy lehet(ne) ez újra szép avagy még ennél is szebb, ugyanakkor
Ezzel teljesen egyetértek, tökéletes írás, szerintem így is fogja értékelni mindenki, de a meccs utáni sokkban most kicsit ijesztő, szerintem nem is annyira ez a meccs, ez benne van. Inkább kicsit attól félek, és úgy látom, mások is, hogy lehet, hogy tényleg elfogyunk a végére, vannak erre jelek, nem is kicsik.
A fáradságnak is vannak hullámai, van, amikor megütnek egy mélypontot, aztán visszajönnek belőle. De ma nagyon fáradtak voltunk, és igazából már hétvégén is. A kulcsjátékosaink mindenképp.ElBartimaeus írta: ↑2025.04.15. 23:23:21Az a baj ezzel a fáradtak vagyunk dumával, hogy tél eleje óta ezt hajtogatjuk itt mindig, főleg 1-1 rosszabb teljesítmény után. Aztán verjük a mellünket (jogosan), hogy milyen rohadt jó évünk volt eddig. Aztán két rosszabb meccs és megint marha fáradtak vagyunk, de annyira, hogy egy gála meccs után lépni nem tudunk a következő kettőn? Ez rettenetesen abszurd. A keret szűk, kevés, főleg minőségi csere van néhány posztra (a kp-ra meg mondjuk évek óta nem látott mélységünk van), de szűk játékosrotációval is szét lehet verni európát, mint ahogy ezt Pep meg is tette a csapatunkkal. Folyamat szidva volt, hogy mindig ugyanazok játszanak, mégis bírták a srácok. Ezek profi játékosok, nem fognak így kidurranni egy hét alatt fizikálisan 100-ról nullára.
Pocsék volt a taktika most is, hétvégén is, ilyen szintű leromlás mástól nem lehetséges.
Ha meg 1-1 játékos kidőlése ilyen szintű visszaesést okoz, akkor nagy bajok vannak csapatszinten. Szerencsére szerintem nincs így, noha egyértelmű a visszaesés egy GM-el Baldéhoz képest
Mondjuk én a fáradtságot egész szezonban most éreztem borzasztóan látványosnak.ElBartimaeus írta: ↑2025.04.15. 23:23:21Az a baj ezzel a fáradtak vagyunk dumával, hogy tél eleje óta ezt hajtogatjuk itt mindig, főleg 1-1 rosszabb teljesítmény után. Aztán verjük a mellünket (jogosan), hogy milyen rohadt jó évünk volt eddig. Aztán két rosszabb meccs és megint marha fáradtak vagyunk, de annyira, hogy egy gála meccs után lépni nem tudunk a következő kettőn? Ez rettenetesen abszurd. A keret szűk, kevés, főleg minőségi csere van néhány posztra (a kp-ra meg mondjuk évek óta nem látott mélységünk van), de szűk játékosrotációval is szét lehet verni európát, mint ahogy ezt Pep meg is tette a csapatunkkal. Folyamat szidva volt, hogy mindig ugyanazok játszanak, mégis bírták a srácok. Ezek profi játékosok, nem fognak így kidurranni egy hét alatt fizikálisan 100-ról nullára.
Pocsék volt a taktika most is, hétvégén is, ilyen szintű leromlás mástól nem lehetséges.
Ha meg 1-1 játékos kidőlése ilyen szintű visszaesést okoz, akkor nagy bajok vannak csapatszinten. Szerencsére szerintem nincs így, noha egyértelmű a visszaesés egy GM-el Baldéhoz képest.
szerkOtt van Fort, tavaly kiváló volt ott, Canceloval összemérhető teljesítményt nyújtott és pontosabb beadásai voltak, mindkettejüknél.
Flick feleősségét mondjuk itt érzem inkább, több olyan meccs volt, ami rég eldőlt és mégsem cserélt.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.15. 23:32:50Ezt a 2 otthoni meccset a Celta és Mallorca ellen nagyon okosan kellene lehozni, és akkor lenne lehetőség újratöltődni. Szerintem Flick is érzi a fáradtságot, nem véletlen hogy Pedrit pihentette.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 23:18:27
Az az egy baj van, hogy a legnagyobb esélyünk egyértelműen a bajnoki címre van, és azzal azért mindenképp kiváló szezonunk lenne, akkor is, ha elhasalunk a következő körben, a kupa meg kicsit olyan, hogy igazából senki nem emlékszik rá. Nem tudom, be meri-e vállalni most így a végén Flick. De ettől még lehet, hogy kötelező lesz, mert tényleg ahogy elfeküdtek a játékosaink a végén, az ijesztő volt.
Most Pedri-Inigo pihent, Olmo is nagyobb szerepet vállalhat szép lassan, valahogy le kell csorgatni okosan a következő 2 bajnokit és újratöltődni, de abba nem fog beleférni ha többgólos vezetésnél végig fennmarad a Rapha-Lewandowski-Yamal hármas hogy "hátha rúgnak még 3-mat" elven, 40-50 perceket kéne max játszaniuk és addig eldönteni a meccset utána meg pihenő
Ami rendkívül dühítő hogy egy ilyen sorozatterhelésnél képesek voltak berakni a CDR döntőt 3 nappal egy BL elődöntő elé, miért nem volt jó egy május 18-25 közötti fordulói dátum?
Olvasom a játékosok interjúit, jó látni hogy ők is érzik a továbbjutás ellenére hogy pocsék produkció is volt, és nem csak a "bentvagyunk a legjobb 4 között, csak ez számít királyok vagyunk"-féle nonsense.
Ezt a 2 otthoni meccset a Celta és Mallorca ellen nagyon okosan kellene lehozni, és akkor lenne lehetőség újratöltődni. Szerintem Flick is érzi a fáradtságot, nem véletlen hogy Pedrit pihentette.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 23:18:27
Az az egy baj van, hogy a legnagyobb esélyünk egyértelműen a bajnoki címre van, és azzal azért mindenképp kiváló szezonunk lenne, akkor is, ha elhasalunk a következő körben, a kupa meg kicsit olyan, hogy igazából senki nem emlékszik rá. Nem tudom, be meri-e vállalni most így a végén Flick. De ettől még lehet, hogy kötelező lesz, mert tényleg ahogy elfeküdtek a játékosaink a végén, az ijesztő volt.
Ezzel megint az a baj, hogy minden rossz formában lévő csapat ellenünk támad fel.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.15. 23:06:32Most jön az otthoni meccs az amúgy rossz formában lévő Celta Vigo ellen, lehet hogy Flicknek meg kellene húzni egy olyat mint ősszel, és bekockáztatni a pontvesztést.
Majdnem mondtam hogy "legalább a mostani menet után jövőhét végéig pihenő van", de most nézem hogy még hét közepén is lesz egy Mallorca elleni![]()
Ott van Fort, tavaly kiváló volt ott, Canceloval összemérhető teljesítményt nyújtott és pontosabb beadásai voltak, mindkettejüknél.
A testbeszede es a flegma hozzaallasa miatt..ugy setal meccsek ota mint vmi kiskiraly.Szerenyebben kellene.
Ez így van. De ami a szerencsénk, hogy a bajnokságban és a kupadöntőben is a Real az ellenfél, akik szintén küszködnek rendesen. Bízzunk benne, hogy holnap nem jön a szokásos fordításuk, mert akkor komoly boostot kaphatnak.
Az az egy baj van, hogy a legnagyobb esélyünk egyértelműen a bajnoki címre van, és azzal azért mindenképp kiváló szezonunk lenne, akkor is, ha elhasalunk a következő körben, a kupa meg kicsit olyan, hogy igazából senki nem emlékszik rá. Nem tudom, be meri-e vállalni most így a végén Flick. De ettől még lehet, hogy kötelező lesz, mert tényleg ahogy elfeküdtek a játékosaink a végén, az ijesztő volt.Mascherano14 írta: ↑2025.04.15. 23:15:49Már megint az egész csapatot le akarjátok cserélni. Dehat max egy-két jobb játékosra lesz pénz! PSG is bánatos gyenge volt a második félidőben. Egyik csapat sem bírja ezt a sorozatterhelest, nemhogy mi, ezzel a vékony és fiatal kerettel.
Hétvégén kockázatni kellene, hagy pihenjenek a húzóemberek.
Jobbak voltak, de azért ehhez tökéletesen asszisztáltunk is. Most kezdett elfáradni a csapat, és egyből jöttek az orbitális hibák elől és hátul is. Jó döntésekkel ez a meccs is hozható lett volna, de elfogyott a csapat erre a meccsre. Az is látszani kezdik, amit eddig tudtunk, hogy van 13-14 emberünk, akik közül ha valaki kiesik, formán kívül kerül, akkor nem tudjuk pótolni. A Pedri-Olmo középpálya ég és föld a maihoz képest, ahogy Baldé Geeard Martinhoz képest is. Itt ha kiesik még egy Koundé, vagy Raphinha, a jó ég tudja mit csinálunk.ElBartimaeus írta: ↑2025.04.15. 22:59:38Idejét nem tudom, mikor játszottunk ennyire alárendelt szerepben egy meccsen, hajmeresztő volt látni. Összetehetjük a kezünket ezért a továbbjutásért, a Dortmund mind a két meccsen jelentősen alullőtte az xG-jét (eredmények.com statisztikái szerint), itt meg kaptunk még egy öngólt is ajándékba, hogy elvegye egy időre az ellenfél élét.
Megvan a továbbjutás, akkor most kell összeszedni magunkat, mert az következő hónapban dől el, hogy milyen is volt a szezon.
Most jön az otthoni meccs az amúgy rossz formában lévő Celta Vigo ellen, lehet hogy Flicknek meg kellene húzni egy olyat mint ősszel, és bekockáztatni a pontvesztést.Saviola írta: ↑2025.04.15. 23:03:27Nagy a baj.
Amit korábban is említettem, nem fogjuk bírni ezt a hármas terhelést, így is lett.
Yamal és Raphina értékelhető megmozdulás nélkül hozta le ezt a meccset, ha Pedrit kivesszük a kp-ról, az is teljesen halott.
G. Martin meg brutál gyenge.
Sokak által kezdőbe követelt Araujó is gyenge volt ma.
Elfogytunk, csúnyán és nincs minőség a padon. Flicket is megértem, mert a gála tizenegyből kiveszel valakit, meghal az egész.
A real - psg, barca-inter elődöntő lesz szerintem és nekünk ott véget is ér.