gránit írta: ↑2025.04.16. 08:35:02
Nem fogunk minden meccset 4-0-ra megnyerni. Öngóllal nyertük a legutóbbi bajnokit, na és? Győztünk. Irreális azt gondolni, hogy ami nem 4-0, az már csalódás. Az 1-0 is egy nagyon jó eredmény. A Dortmund elleni odavágót se felejtsük el, egy hete történt...
Én azt gondolom, hogy ez a csapat nem csak meg tudja nyerni a BL-t, de meg is fogja nyerni a BL-t.
vg99 írta: ↑2025.04.16. 07:08:34
kapus meg jövőre.. mert tegnap ott is komoly gondok voltak..
Na igen, a lövések előtt látványosan beguggol, mert helyből valószínűleg már nem tud ugrani. Így meg simán be lehet bombázni fölé a labdát.
Meret még mindig nem hosszabbított a Napolival, lejáró szerződéses, ingyenes, én őt elhoznám. A klub terve meg az, hogy a következő szezonban valahogy kihúzzuk a két veterán kapussal, 2026-ban meg jön Verbruggen. Én már idén nyáron bebiztosítanám a jövőt ezen a poszton.
Itt szerintem fejben is voltak problémák, borzasztóan nehéz egy ilyen naptárban úgy felpörögni egy meccsre hogy "na lőjünk még 2-t hogy ne 4-0 hanem 6-0 legyen", még a szent cél érdekében is. Voltak hírek hogy éjjel a játékosok szállodája előtt szokásosan rakétáztak a dortmundiak, de kétlem hogy sok ilyen eset után ne használnának már minimum füldugót, de pont olyanok voltak mint akik nem is aludtak.
A Dortmund meg meghálálta a zseniális rajongóinak a szurkolást, előzetesen formalitás visszavágón letettek egy elég komoly teljesítményt így emelt fővel búcsúzhattak.
Ami bizakodásra ad okot az:
1. Ritkán játszunk ennyire gyengén fontos meccsen, reméljük ez volt az utolsó idénre

Raphinháék is olyanokat rontottak amiket szerintem kocsmából kirángatva is megoldanának.Fermin meg hihetetlen mennyire allergiás lett a kapura, simán a lábába volt az egyenlítés 2-szer is, odavágón is lőhetett volna
2. Talán jókor jött a pofon és a kijózanodás, és rájöttek hogy attól még hogy félelmetes teljesítményt tudnak nyújtani és az ellenfél is joggal félhet tőlük, ha nem rakják le a teljesítményt akkor nem fog automatikusan feltett kézzel felmenni ellenünk az ellenfél.
3. 6 év után végre a BL elődöntőben, és ennek ellenére a játékosok-edzőtől a legtöbb interjú arról szólt hogy mennyire pocsékul játszottunk, nem pedig a szokásos bullshit.
Raphinha is állítólag azért fetrengett a lefújás után mert ő sem hitte el hogy mennyire gyenge volt/gyengék voltunk, belőle ki is nézem
A szokásos indiszponáltság mellé Inigo hiánya ordító volt, mellé Pedrié is, ha ők nincsenek akkor hátul és a KP-n csak fejetlen csirkeként rohangálás volt össze-vissza, a lestaktika is nem egyszer múlt nüanszokon hogy nem szívjuk be mert Koundé vagy GM durván belógott. Miután Pedri beállt ég és föld volt, ha ő kezd akkor szerintem az egész meccs képe más lett volna.
A másik oldalon meg hajrá Bayern, próbálom bebeszélni magamnak hogy az Interrel jobban járnánk de valahogy nem látom hogy ez ellen az Inter ellen úgy tudnánk gólokat lőni hogy cserébe nem kapunk...Egy felsztereoidozott Atletico, az Atleti hátrányai nélkül, és ha emlékszünk akkor szinte minden meccsen megviccelt minket az Atleti és néztünk mikor 2 góllal mennek ellenünk, a különbség hogy ez az Inter nem fog úgy leereszteni és hagyni hogy visszajöjjünk mint ők.
Ha ez nem elég, Flick Bayernje legendás volt, viszont a 2020-as zseniális menet kirakósából egy darab hiányzott: Nem játszottak Atleti-Inter-féle buszos csapat ellen.