Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jobbak voltak, de azért ehhez tökéletesen asszisztáltunk is. Most kezdett elfáradni a csapat, és egyből jöttek az orbitális hibák elől és hátul is. Jó döntésekkel ez a meccs is hozható lett volna, de elfogyott a csapat erre a meccsre. Az is látszani kezdik, amit eddig tudtunk, hogy van 13-14 emberünk, akik közül ha valaki kiesik, formán kívül kerül, akkor nem tudjuk pótolni. A Pedri-Olmo középpálya ég és föld a maihoz képest, ahogy Baldé Geeard Martinhoz képest is. Itt ha kiesik még egy Koundé, vagy Raphinha, a jó ég tudja mit csinálunk.ElBartimaeus írta: ↑2025.04.15. 22:59:38Idejét nem tudom, mikor játszottunk ennyire alárendelt szerepben egy meccsen, hajmeresztő volt látni. Összetehetjük a kezünket ezért a továbbjutásért, a Dortmund mind a két meccsen jelentősen alullőtte az xG-jét (eredmények.com statisztikái szerint), itt meg kaptunk még egy öngólt is ajándékba, hogy elvegye egy időre az ellenfél élét.
Megvan a továbbjutás, akkor most kell összeszedni magunkat, mert az következő hónapban dől el, hogy milyen is volt a szezon.
Most jön az otthoni meccs az amúgy rossz formában lévő Celta Vigo ellen, lehet hogy Flicknek meg kellene húzni egy olyat mint ősszel, és bekockáztatni a pontvesztést.Saviola írta: ↑2025.04.15. 23:03:27Nagy a baj.
Amit korábban is említettem, nem fogjuk bírni ezt a hármas terhelést, így is lett.
Yamal és Raphina értékelhető megmozdulás nélkül hozta le ezt a meccset, ha Pedrit kivesszük a kp-ról, az is teljesen halott.
G. Martin meg brutál gyenge.
Sokak által kezdőbe követelt Araujó is gyenge volt ma.
Elfogytunk, csúnyán és nincs minőség a padon. Flicket is megértem, mert a gála tizenegyből kiveszel valakit, meghal az egész.
A real - psg, barca-inter elődöntő lesz szerintem és nekünk ott véget is ér.

Reméljük nem súlyos, így legalább ha ki is kapunk 2-1-re, megtarthatjuk a Szczesny-féle kabala statot hogy vele eddig még sosem kaptunk ki

Én Pedrivel inkább hétvégén rotáltam volna, max. bejön a második félidőre. Remélem Raphinháék gyorsan megoldják ott elől.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 20:10:07Nem tudom, mi lesz a középpályás védekezéssel (plusz a labda megtartásával), de ettől még ki kellett rotálni, mostanság a maga übermagas szintjéhez képest kicsit haloványabb is volt. Penge labdákra amúgy már hónapok óta nem emlékszem tőle, abszolút védekezésért és labdatartásért felelős profillá vált, ezen a téren fog hiányozni főleg.
De ettől még meg kell oldani. Főleg, hogy a Dortmund középpályája valami egészen döbbenetesen gyenge. Lőjünk 20 perc alatt kettőt, és lehet pihentetni.