Barça a Bajnokok Ligájában
Nem tudom értelmezni ezt a mai meccset, totális csőd volt az egész csapat... Egyre inkább azon vagyok, hogy Araújo-t nem biztos, hogy érdemes megtartani, a középpálya súlytalan volt, Raphinha árnyéka önmagának, Yamal meg inkább hagyjon ki egy egész meccset, mert totálisan szét van esve fejben! Szégyen volt ez a mai hozzáállás...
Ha Raphinha amit ma csinált egy nulla volt! Rengeteg olyan helyzetet úgy oldott meg Ferminnel karöltve, h túlzás! Araujó rosszabb mint Inigo még magam sem hiszem el ezt, de idén az Uru 3.-számú lett! Martin megye szint. Kounde nálam soha nem lessz igazi szélső vèdő.. a fiuk azt hitték 4-0-l elég ez a mai nulla
-
- Llegenda del Barça
kár h 3 gólt kellett kapni ahhoz, hogy kicsit visszaálljunk mid blockba labda nélkül. nem teljesen értettem, hogy miért kell csontig fent lenni megint, ha amúgy annyira focizni látványosan nem akarnak többen sem a csapatból...na mind1, ez a meccs is letudva.
Araujo visszatérése óta most már eltelt pár hónap, és hát szomorú, de számomra továbbra is szintesés a jelenléte Inigohoz képest, a maihoz hasonló megmozdulásai mindig benne vannak a játékában, a labdás játéka előrefelé meg kb a nullával egyenlő Cubarsihoz meg Inigohoz képest. ha meg ők vannak ketten Gerard Martinnal az Inigo-Baldé helyett, az kifejezetten rosszul néz ki.
Araujo visszatérése óta most már eltelt pár hónap, és hát szomorú, de számomra továbbra is szintesés a jelenléte Inigohoz képest, a maihoz hasonló megmozdulásai mindig benne vannak a játékában, a labdás játéka előrefelé meg kb a nullával egyenlő Cubarsihoz meg Inigohoz képest. ha meg ők vannak ketten Gerard Martinnal az Inigo-Baldé helyett, az kifejezetten rosszul néz ki.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Idejét nem tudom, mikor játszottunk ennyire alárendelt szerepben egy meccsen, hajmeresztő volt látni. Összetehetjük a kezünket ezért a továbbjutásért, a Dortmund mind a két meccsen jelentősen alullőtte az xG-jét (eredmények.com statisztikái szerint), itt meg kaptunk még egy öngólt is ajándékba, hogy elvegye egy időre az ellenfél élét.
Megvan a továbbjutás, akkor most kell összeszedni magunkat, mert az következő hónapban dől el, hogy milyen is volt a szezon.
Megvan a továbbjutás, akkor most kell összeszedni magunkat, mert az következő hónapban dől el, hogy milyen is volt a szezon.
- Leon
- Director del Fútbol
Jobb lenne ha idegenben kezdenénk mert ez így már hosszú évek óta nem megy. Na jó a mait összekínlódtuk.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
végülis inkább most kapjunk ki mint később, még pont időben jött a pofon 

Tanulsag: Gerard Martint,Fermint felejtsuk el surgosen! Yamal is jobb,ha felhuzza inkabb a gatyot mert kezd elmenni rossz iranyba
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
2 meccs alatt nem lőttünk gólt, két öngóllal találtunk be. Megütöttük a mélypontot. Azt a szélső rotációt lehet, hogy benézte Flick, akárkivel is, de néha kellett volna.
Erről a meccsről nincs mit mondani, 0-2 után azért megoldottuk kicsit a dolgot, de jó így sem volt.
Legalább mikor berezeltünk, még összekaptuk magunkat. Tényleg ennyi a pozitívum.
Az a baj, hogy a játékosaink már sétálni nem tudtak a végére, mi lesz ebből hétvégén...
Erről a meccsről nincs mit mondani, 0-2 után azért megoldottuk kicsit a dolgot, de jó így sem volt.
Legalább mikor berezeltünk, még összekaptuk magunkat. Tényleg ennyi a pozitívum.
Az a baj, hogy a játékosaink már sétálni nem tudtak a végére, mi lesz ebből hétvégén...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- westerngom
- Entrenador del Barça
Tudtok valamilyen használható linket adni? Megköszönném, ha megosztanátok, amennyiben létezik ilyen.
Roli egy streamet kaphatok? Ami fennt van, nem működik nekem.
elvileg nem komoly, úgyhogy nem kapunk ki 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Reméljük nem súlyos, így legalább ha ki is kapunk 2-1-re, megtarthatjuk a Szczesny-féle kabala statot hogy vele eddig még sosem kaptunk ki

Kíváncsi leszek erre a Gavi-Fermin középpályára, lehet hogy megint a Kp nélküli átjátszás lesz az elsődleges cél a védők és Raphiék között?!
Szczesny has suffered an injury to his finger. They have taken him to the locker room. @carrusel
Pena time?
Pena time?

- Chino
- Llegenda del Barça
Én Pedrivel inkább hétvégén rotáltam volna, max. bejön a második félidőre. Remélem Raphinháék gyorsan megoldják ott elől.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 20:10:07Nem tudom, mi lesz a középpályás védekezéssel (plusz a labda megtartásával), de ettől még ki kellett rotálni, mostanság a maga übermagas szintjéhez képest kicsit haloványabb is volt. Penge labdákra amúgy már hónapok óta nem emlékszem tőle, abszolút védekezésért és labdatartásért felelős profillá vált, ezen a téren fog hiányozni főleg.
De ettől még meg kell oldani. Főleg, hogy a Dortmund középpályája valami egészen döbbenetesen gyenge. Lőjünk 20 perc alatt kettőt, és lehet pihentetni.
Forca Barca!!!!
- bence0330
Nem tudom, mi lesz a középpályás védekezéssel (plusz a labda megtartásával), de ettől még ki kellett rotálni, mostanság a maga übermagas szintjéhez képest kicsit haloványabb is volt. Penge labdákra amúgy már hónapok óta nem emlékszem tőle, abszolút védekezésért és labdatartásért felelős profillá vált, ezen a téren fog hiányozni főleg.
De ettől még meg kell oldani. Főleg, hogy a Dortmund középpályája valami egészen döbbenetesen gyenge. Lőjünk 20 perc alatt kettőt, és lehet pihentetni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Szczesny - Koundé, Araujo, Cubarsí, Gerard Martín - De Jong, Gavi, Fermín - Lamine, Raphinha, Lewandowski

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Igen, 2019-ben volt az utolsó alkalom a Liverpool ellen, 2020-ban pedig csak a negyeddöntőig jutottunk(nyáron), akkor volt a legendás 2-8, 2021-ben a PSG ellen nyolcaddöntő volt a végállomás Messi utolsó Barcás BL góljával a visszavágón, hogy a következő 2 szezonban még a csoportkörből se jussunk tovább..... Sötét idők voltak

Amúgy tényleg nem…nem nézem meg, a Pool elleni volt az utolsó? Arra mondjuk emlékszembence0330 írta: ↑2025.04.15. 19:06:275 üres szezon után, vagy 6 év elteltével, mert végülis az utolsó elődöntő hat éve volt (főoldali cikkben is ennyit írtak). Nézőpont kérdése, de szerintem ha évet írunk, akkor korrekt a 6. De ha nem akarjuk szemantikailag megoldani a dolgot, mondjuk azt, hogy olyan rég volt már, hogy nem is emlékszünk rá.![]()

- bence0330
5 üres szezon után, vagy 6 év elteltével, mert végülis az utolsó elődöntő hat éve volt (főoldali cikkben is ennyit írtak). Nézőpont kérdése, de szerintem ha évet írunk, akkor korrekt a 6. De ha nem akarjuk szemantikailag megoldani a dolgot, mondjuk azt, hogy olyan rég volt már, hogy nem is emlékszünk rá.

5 év után lehetünk újra az elődöntőben nem pedig 6.