Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reméljük nem súlyos, így legalább ha ki is kapunk 2-1-re, megtarthatjuk a Szczesny-féle kabala statot hogy vele eddig még sosem kaptunk ki
Én Pedrivel inkább hétvégén rotáltam volna, max. bejön a második félidőre. Remélem Raphinháék gyorsan megoldják ott elől.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 20:10:07Nem tudom, mi lesz a középpályás védekezéssel (plusz a labda megtartásával), de ettől még ki kellett rotálni, mostanság a maga übermagas szintjéhez képest kicsit haloványabb is volt. Penge labdákra amúgy már hónapok óta nem emlékszem tőle, abszolút védekezésért és labdatartásért felelős profillá vált, ezen a téren fog hiányozni főleg.
De ettől még meg kell oldani. Főleg, hogy a Dortmund középpályája valami egészen döbbenetesen gyenge. Lőjünk 20 perc alatt kettőt, és lehet pihentetni.
Igen, 2019-ben volt az utolsó alkalom a Liverpool ellen, 2020-ban pedig csak a negyeddöntőig jutottunk(nyáron), akkor volt a legendás 2-8, 2021-ben a PSG ellen nyolcaddöntő volt a végállomás Messi utolsó Barcás BL góljával a visszavágón, hogy a következő 2 szezonban még a csoportkörből se jussunk tovább..... Sötét idők voltak
Amúgy tényleg nem…nem nézem meg, a Pool elleni volt az utolsó? Arra mondjuk emlékszembence0330 írta: ↑2025.04.15. 19:06:275 üres szezon után, vagy 6 év elteltével, mert végülis az utolsó elődöntő hat éve volt (főoldali cikkben is ennyit írtak). Nézőpont kérdése, de szerintem ha évet írunk, akkor korrekt a 6. De ha nem akarjuk szemantikailag megoldani a dolgot, mondjuk azt, hogy olyan rég volt már, hogy nem is emlékszünk rá.![]()
5 üres szezon után, vagy 6 év elteltével, mert végülis az utolsó elődöntő hat éve volt (főoldali cikkben is ennyit írtak). Nézőpont kérdése, de szerintem ha évet írunk, akkor korrekt a 6. De ha nem akarjuk szemantikailag megoldani a dolgot, mondjuk azt, hogy olyan rég volt már, hogy nem is emlékszünk rá.