Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy még az Alaves is esélytelen lett volna, még ha Fati akarta is volna. Ha már a teljes fizuját állni kell úgyis, akkor felügyeljük mi, hátha Flick stábja kezd vele valamit, nem játékban, hanem fizikailag.
Ansu Fati
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sérült volt szeptemberben és novemberben, december közepén tért vissza.
Mi az, hogy lehúz?
Álljon már meg a nászmenet!
A klub játékosa, akinek ez a szerencsétlen elnök adta ezt a szerződést.
Ő játszani szeretne, ezért edz még edzésmentes napokon is, itt meg ki van kiáltva a cipőre ragadt kutyagumival egyszintre.
Persze, szakmailag nem elég jó, mindenki elfogadja (bár ezen röhögnöm kell a tegnapi támadóteljesítmények után, ha valaki is ilyet állít) akkor adjuk el, de akkor a leírásod alapján Fort, Torre, Victor, Fati, Christensen is egyaránt csak rontja itt a levegőt?
Vagy csak egy fizetési szint felett szégyellje magát, hogy még itt van valaki és nem ment el az Alaveshez?
- bence0330
Ha megnézed az idővonalat, és figyelmesen azt is, amit írtam, megkapod a választ. Nyilván nem A választ, hanem egy lehetségeset. Flick többször kijelentette, hogy Fati remek formában van, ami lehetséges volt, mert fél évig mást sem csinált, csak építette magát a Brightonnál a sérülése után, minimális focival. Aztán jött ez a gyulladásos téma, ahol gondolom 1-2 hónapig legalább nem tudott edzeni, és visszaesett a formája, állapota is, főleg ahhoz mérten, amit Flick elvár. Onnantól meg nem számolt vele már annyira. Én kb így látom. Amúgy az a része szerintem is félre van menedzselve, hogy nem kap legalább lötyögős meccseken 10-20 perceket, mert azt én sem tudom elképzelni, hogy ezt a szintet ne ugorja meg, és lenne cserében egy frissebb Rapha-Yamal duónk, de nem is erre írtam, hogy senkit nem hibáztatok, hanem arra, hogy marad vs távozik télen kölcsönben, szerintem az jelenleg télen gyakorlatilag megoldhatatlan volt, és Fatit is megértem, ha nem akart volna menni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.04.16. 11:14:29Az oké, hogy számolt vele, majd azt elfelejtette, hogy épp lehetőséget kellene adni egy játékosnak, 191 percet játszott eddig, ez minden csak nem lehetőség, nem sérült, játékra alkalmas, miért nem kapott lehetőséget?
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Már ne haragudj, de ez nettó baromság. Az oké, hogy számolt vele, majd azt elfelejtette, hogy épp lehetőséget kellene adni egy játékosnak, 191 percet játszott eddig, ez minden csak nem lehetőség, nem sérült, játékra alkalmas, miért nem kapott lehetőséget? A meccs utolsó 3-5 perceire beküldeni totál értelmetlen valakit, mert ott nem fog bizonyítani, persze a nagy publikum ebből von konklúziót. De lehetne mondani Torre-t is, akit mellőzünk, közben egy tök jó játékosunk, érthetetlen. Láthatjuk, most mennyire frankó, az összes szélsőnknek kivan a ceruzája, hulla fáradtak és [auto_cenzúra] formában vannak, csere meg nincs, Fati meg végig üli a szezont úgy, hogy még meg se próbáltuk szerencsétlent, aki körbe volt udvarolva a nyáron Flick által. Hatalmas nagy érték lett volna tavaszra egy jó állapotú Fati, de Flick nem adta meg az esélyt. Én még tovább nézem, lehet anyagi okai vannak, ahogy mint kiderült tavaly Roque is ezért nem játszott többet. Aki egykor a Barca gyémántja volt, mint most sokan Yamalt kiáltják ki ennek, az nem felejt el focizni.. borzasztó rosszul van menedzselve az egész sztori minden irányból, a vége ennek mindig az, hogy gombokért elmegy.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 17:34:39Szerintem Flick számolt vele nyáron. Külön kiemelte többször, mennyire jó állapotban van. Azt jött ez a talpgyulladásos téma, vagy mi (nem akarok hülyeséget mondani, ilyesmi rémlik), 1-2 hónapig nem tudott edzeni, és talán azóta sem 100%-os, ki tudja.
És szerintem amúgy ebben a történetben nincs igazán hibás fél. Ez egy borzalmasan peches, szomorú történet egy hatalmas ígéretről, akinek semmi nem jött végül össze, hiába nézett ki 1-2 alkalommal újra meg újra úgy, hogy talán... valami újra és újra beleköpött a levesébe. Fati bizonyítani akart, de amikor kérték, el is ment, a klub meg játszatta, amikor normális állapotban volt. Szerintem most sincs már rossz állapotban, de a Flick focihoz és mentalitáshoz nem elég az, hogy nincs rossz állapodban. A mostani Mbappé akárhány gólt lőtt a hónapokban, itt cserepadon ülne a meccsenkénti 8 km-eivel és sétálgatásaival, brutális az elvárás részéről védekezésben.
Fati EHHEZ nem elég, gondolom.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Mert január 4. előtt olyan sokat játszott? 191 percet játszott ebben a szezonban eddig összesen, minden sorozatot egybevéve. 191 percet...
https://www.transfermarkt.com/player-na ... ler/466810
Lejátszott 2 teljes meccsidőt a 49 mérkőzésből. Január 4-én nem volt neki világos, hogy nem számolnak vele?
Szerintem teljesen normális, hogy nyáron megkapta az esélyt, szűk volt a keret, alig igazolhattunk. Csakhogy onnantól a téli átigazolási időszakig eltelt fél év, ennyi idő alatt teljesen egyértelművé vált, hogy nem kell Flick-nek.
Egyetértek, szerintem ezt akarja a klub, csak Fati sajnos megteheti, hogy 2027-ig lehúz még rólunk kb 30 millió eurót. Azt remélem, hogy fontos számára a pályafutása, amiben még lát annyit, hogy ne csak a padon vagy a lelátón ücsörögjön.
Teljesen egyetértek.
Valamiért a padra se ültetik le, úgyhogy rajta kívül játszik 4 támadó. 22 évesen csak alkalmasnak kellene lennie, 30-40 perc játékra bármilyen állapotban is legyen.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 17:34:39Szerintem Flick számolt vele nyáron. Külön kiemelte többször, mennyire jó állapotban van. Azt jött ez a talpgyulladásos téma, vagy mi (nem akarok hülyeséget mondani, ilyesmi rémlik), 1-2 hónapig nem tudott edzeni, és talán azóta sem 100%-os, ki tudja.
És szerintem amúgy ebben a történetben nincs igazán hibás fél. Ez egy borzalmasan peches, szomorú történet egy hatalmas ígéretről, akinek semmi nem jött végül össze, hiába nézett ki 1-2 alkalommal újra meg újra úgy, hogy talán... valami újra és újra beleköpött a levesébe. Fati bizonyítani akart, de amikor kérték, el is ment, a klub meg játszatta, amikor normális állapotban volt. Szerintem most sincs már rossz állapotban, de a Flick focihoz és mentalitáshoz nem elég az, hogy nincs rossz állapodban. A mostani Mbappé akárhány gólt lőtt a hónapokban, itt cserepadon ülne a meccsenkénti 8 km-eivel és sétálgatásaival, brutális az elvárás részéről védekezésben.
nálam két ok játszik
egyik nem akarják, hogy megsérüljön, ezért nem kap lehetőséget, így könnyebb lesz eladni
másik olcsóbb a klubnak, ha nem játszik nem jár.
Szerintem
Ha valaki nem fér be a csapatba (esetleg még a kispadra sem), akkor marad a lelátó. Ez nem büntetés, és nem zsarolás.
Ha valaki inkább a Barca kispadját választja mint mondjuk a Rayo-ét, az is teljesen rendben van, mert utólag más a megítélése. (Persze a szakemberek tudják, hogy mi a helyzet.)
Ha valaki kiüli a szerződését, azt sem lehet elmarasztalni, mert a focira tette fel az életét, és ha egy sportsérülés (nem pedig az élsportot kizáró életvitele) kettétöri a karrierjét, akkor is szeretne megélni.
Tehát: egyetértek azzal, aki úgy gondolja, hogy a szerencsétlen helyzetért nem kell senkit sem hibáztatni.
Személy szerint nagyon sajnálom Fatit, de a anyagilag a Barca veszít az ügyben, erkölcsileg mindenki rendben van.
Szerintem az n-szer tizenmilliós juttatás cseppet sem nem méltánytalan.
Ha valaki nem fér be a csapatba (esetleg még a kispadra sem), akkor marad a lelátó. Ez nem büntetés, és nem zsarolás.
Ha valaki inkább a Barca kispadját választja mint mondjuk a Rayo-ét, az is teljesen rendben van, mert utólag más a megítélése. (Persze a szakemberek tudják, hogy mi a helyzet.)
Ha valaki kiüli a szerződését, azt sem lehet elmarasztalni, mert a focira tette fel az életét, és ha egy sportsérülés (nem pedig az élsportot kizáró életvitele) kettétöri a karrierjét, akkor is szeretne megélni.
Tehát: egyetértek azzal, aki úgy gondolja, hogy a szerencsétlen helyzetért nem kell senkit sem hibáztatni.
Személy szerint nagyon sajnálom Fatit, de a anyagilag a Barca veszít az ügyben, erkölcsileg mindenki rendben van.
Szerintem az n-szer tizenmilliós juttatás cseppet sem nem méltánytalan.
- bence0330
Szerintem Flick számolt vele nyáron. Külön kiemelte többször, mennyire jó állapotban van. Azt jött ez a talpgyulladásos téma, vagy mi (nem akarok hülyeséget mondani, ilyesmi rémlik), 1-2 hónapig nem tudott edzeni, és talán azóta sem 100%-os, ki tudja.
Mikor tűnt volna fel neki? Augusztusban?
Ő maga január 4-én játszott a múlt hét előtt utoljára, miért kellett volna januárban gondolnia, hogy 3 hónapig nem fog semennyit?
Lelátóra az Olmo regisztráció ügy után került január 5-10 körül, amikor keresték a menekülőutat és ki akarták utálni, nem ment el, februárra nem volt értelme lelátón hagyni, láss csodát visszakerült a cserék közé.
Flick nem számol vele, nem is ez a kérdés. Oké, adjuk el, de kiutálni, mert a legújabb stiklik miatt dől ránk a ház nekem akkor sem helyes.
Nyáron ott az esély, adjuk el, bontsunk szerződést és megnyugodhat a néplélek, jöhet a következő...
Januárban vette észre, hogy szinte a teljes őszi szezont a padon meg a lelátón töltötte? Mit kellett volna még mondani neki ezek után? Nem vette észre, hogy nem kell a csapatba, és nem számít rá Flick?
Júniusban még Flick sem tudhatta, mire képes Fati, vagy inkább mire nem. Azok után meg főleg nem akarta kiszórni a játékosait, hogy alig igazolhattunk, kettőt, nagy nehezen. Nagy meglepetésre Garciát is visszahívta, mert szüksége volt játékosokra, annyira szűk volt a keret. De könyörgöm, a téli átigazolási szezonban tűnt fel neki, hogy nem számolnak vele? Látták fél évig, elégtelennek találták, kirostálták, lelátóra küldték. Nem volt elég egyértelmű a helyzet már ősszel?
Nem a játékperc kérdésében bánunk vele rosszul.gránit írta: ↑2025.04.15. 17:03:06Miért, hogy bánunk vele? Álomszerződést adtak neki, teljesen vakon. Pedig fogalmuk nem volt róla, hogy hosszú távon alkalmas-e még a topfutballra. Ennek ellenére adtak neki egy hatalmas szerződést. Szerintem sokan szeretnék, hogy így bánjanak velük.
A teljesítménye meg Flick szerint nem elég ahhoz, hogy játsszon. A játékperc nem jár alanyi jogon. Nem rosszul bánik vele Flick, hanem Fati nem üti meg a szintet.
Én abszolút a klub oldalán állok ebben. Távozhatott volna, nem tette. Én megértem a motivációját, de nem tartom helyesnek, ha a dolog sportértékét nézzük. A lelátót választani is egy döntés, az ő pályafutása, az ő élete. De hogy rosszul bánnánk vele? Ő döntött így.
Szóljanak neki júniusban, hogy nem számol vele az új edző. de január közepén???? Sokkal kevesebb lehetősége van választani, a másik helyen kihagyta a nyári felkészülést, januárra kb összeállt a csapat 1-2 kivétellel.
Olyan nagyon sok sikeres téli transzfert fel tudsz sorolni?
Nálunk volt Auba, amikor kb csapat sem volt, de a téli transzferek 90%ban kuka.
Az meg büdös nagy kamu, hogy a klubnál nem tudtak mindent az állapotáról 2021 őszén, amikor a szerződést aláírták. Ki a fene kezelte mégis? A csapat orvosai, rehab stábja.
A lelátó meg szerintem Flick feje felett lett eldöntve, ahogy Dembele esetén is, csak ott Xavi kihisztizte, hogy ne fosszák már meg az egyik legjobb játékosától, de nyilván Flick nem tesz ilyet egy cserejátékosért. (nem hibáztatom ezért természetesen)
Bontsuk fel a szerződését és fizessük ki, ha nem kell nekünk, de ne zsaroljunk már ilyen módon senkit.
Miért, hogy bánunk vele? Álomszerződést adtak neki, teljesen vakon. Pedig fogalmuk nem volt róla, hogy hosszú távon alkalmas-e még a topfutballra. Ennek ellenére adtak neki egy hatalmas szerződést. Szerintem sokan szeretnék, hogy így bánjanak velük.
A teljesítménye meg Flick szerint nem elég ahhoz, hogy játsszon. A játékperc nem jár alanyi jogon. Nem rosszul bánik vele Flick, hanem Fati nem üti meg a szintet.
Én abszolút a klub oldalán állok ebben. Távozhatott volna, nem tette. Én megértem a motivációját, de nem tartom helyesnek, ha a dolog sportértékét nézzük. A lelátót választani is egy döntés, az ő pályafutása, az ő élete. De hogy rosszul bánnánk vele? Ő döntött így.
Annak meg nagyon örülnék, ha ez a jövőben is így működne a klubnál. Akinek mennie kell, és nem megy magától, annak irány a lelátó. Végre egy edző, aki nem babusgatja a játékosokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2025.04.15. 17:09:04-kor.
Tehát nem tudta januárban, hogy nem fog játszani tavasszal, ez az érv? Lehet nem működött a kristálygömbje.

Én abszolút a srác pártján állok itt a klubbal szemben, mert
1. munkavégzés közben sérült meg,
2.a klub orvosai rontották el a rehabot,
3. és nem hiszem, hogy így kellene bánni bárkivel is.
4. a kifogásolt szerződését meg ez az elnökség adta neki.
Sunyi bánásmód.
Nyáron miért nem mondták, hogy menjen? Ott volt az "esély", nyitva a piac, akkor az volt a mantra, hogy maradjon, Flick számol vele., 4 hónappal később télen meg menjen, addig kapott 120 percet, mert a legújabb stiklik miatt nem volt biztos Olmo regisztrációja és be akarták "áldozni".
Nem tudom Flick mennyire egyenes vele szemben, de nekem sokszor kérdőjeles, hogy ezt Flick döntötte-e el, hogy a lelátón üljön egészségesen, amikor nem volt annyi cserénk, amennyi maximálisan lehetett volna.
Amúgy mindent elkövet gondolom, hogy játsszon, ahogy mindenki, vagy már ott tartunk, hogy edzésre sem jár? Külön cikkeket írtak arról, hogy még akkor is edz, amikor kb senki más, mit kéne még tennie?
- Chino
- Llegenda del Barça
Télen több csapat is vitte volna kölcsön, a klub is szabadulni akart tőle, de ő többször is azt mondtza, hogy nem akar elmenni, a Barcában akar maradni. Azóta, de szinte az egész szezonban, többnyire lelátón ül, már az nagy szó, ha ott van a padon.Troym írta: ↑2025.04.15. 12:59:56Mindig kell valaki, aki minden bajunk okozója, biztos voltam, hogy eljutunk Fatihoz.
- Kérték Messi és Griezmann távozásakor, hogy ugyanmár maradjon - maradt
- Sérülésekor vállaljon 3 műtétet - megtette, (a negyediknél beintett)
- 2 éve kérték menjen már kölcsönbe valahova, Xavinak nem kell - ment is
- tavaly nyáron nyilatkozta az edző, hogy számol vele - maradt
télen a 13. kérésre ismét beintett, tényleg ő a hibás mindenért, mert nem ment az állítólagos csapatokhoz, akik közül egyik sem tett ajánlatot sem, a Sevilla, akit többen felhoznak, nem is igazolhat, kb minusz 10 millió a bérkerete.
Ha fel akarjuk menteni Fatit, azt inkább Flickre lehet fogni, bár nem hiszem, hogy azt ígérte neki, hogy a szezon második részében már fontos játékos lesz. Az előbbi is gondolom már nagyon komolyan a távozást fontolgatná a nyáron, de egyelőre nem úgy tűnik. Ez nem gondolom, hogy klubhűség, hanem szerintem nagyon jól elvan Yamallal, Baldéval stb. plusz a 10+ milliós fizetésével, ha lejár a szerződése pedig elmegy valahová akár fillérekért játszani. Esetleg a Sveillának még 1-2 millióért kelleni fog. .
Én nagyon örültem volna, ha összeszedi magát és formába jön, mert nagyon kellene arra a posztra egy csere, de nem valószínű, hogy sok sót meg fog már itt enni.
Ha valakire ennyire nem tartanak már igényt, az -ha a karrierjével még kezdeni akar valamit- minden lehetőséget megragad, akár jókora fizetési igény leadásával, főleg 22 évesen. Én nem látom Fatiban, hogy mindent megpróbálna, annyira elszánt lenne, azért hogy ne veszítse el a lehetőséget egy kisebb-nagyobb karrierért.
Forca Barca!!!!
-
- Barça B
Eladni és kölcsön adni szinte lehetetlen a nagyon magas fizetése miatt. Nem sok olyan embert ismerek aki bevállalná az ötöd (jobb esetben) akkora fizetést csak hogy játszhasson. (Minimális eséllyel, hogy megmentse a karrierjét a legmagasabb szinten) A jelenlegi fizujával simán lógathatja a lábát mert pár év alatt annyit kap mint máshol kapna a teljes karrierje során a jelenlegi teljesítménye alapján.
Illetve más csapat nem hiszem, hogy kölcsön akarná venni úgy, hogy nem mi fizetjük a teljes bérét, ebben az esetben pedig bizonyos szempontból fölösleges lenne elengedni mert vészhelyzetben bedobható. Emellett rendkívül sérülékeny, kevés játékperccel így lutri lenne, hogy tudna-e egy másik elsőosztályú csapatnak segíteni, vagy játszatnák.
Látszik rajta, hogy a sérülések után sokkal lassabb lett, emellett szerintem nem is mer annyira cselezni/ütközni mint régen mert tart az újabb sérüléstől.
Azzal viszont egyetértek, hogy nálunk azért nem játszik csereként sem mert mások vannak előtte a sorrendben plusz amúgy is ritkán cseréli Flick a támadóharmadot, ha Ferrant nem vesszük figyelembe.
Illetve más csapat nem hiszem, hogy kölcsön akarná venni úgy, hogy nem mi fizetjük a teljes bérét, ebben az esetben pedig bizonyos szempontból fölösleges lenne elengedni mert vészhelyzetben bedobható. Emellett rendkívül sérülékeny, kevés játékperccel így lutri lenne, hogy tudna-e egy másik elsőosztályú csapatnak segíteni, vagy játszatnák.
Látszik rajta, hogy a sérülések után sokkal lassabb lett, emellett szerintem nem is mer annyira cselezni/ütközni mint régen mert tart az újabb sérüléstől.
Azzal viszont egyetértek, hogy nálunk azért nem játszik csereként sem mert mások vannak előtte a sorrendben plusz amúgy is ritkán cseréli Flick a támadóharmadot, ha Ferrant nem vesszük figyelembe.
Ez főleg az ő érdeke lett volna, hogy játéklehetőséghez jusson, de már annyira leépült, hogy tudja, hogy ott sem biztos, hogy kezdő lenne. Úgyhogy inkább barcás melegítőben koptatja a padot vagy a lelátót, mikor melyiket, mint egy kevésbé patinásban.
Ha a klub marasztalja, az még érthető is, hosszú a szezon, kell az ember, kell a tartalék. De ő inkább a lelátót választotta. Nyilván inkább akar a Barca tartalékja lenni, mint egy Valladolidé, de hogy ide jutott, az gáz.
Mindig kell valaki, aki minden bajunk okozója, biztos voltam, hogy eljutunk Fatihoz.
télen a 13. kérésre ismét beintett, tényleg ő a hibás mindenért, mert nem ment az állítólagos csapatokhoz, akik közül egyik sem tett ajánlatot sem, a Sevilla, akit többen felhoznak, nem is igazolhat, kb minusz 10 millió a bérkerete.
- bence0330
Igen, de nemigen tehet róla, én figyeltem végig, ment, akart, jó is volt ott 10-es/second strikerként egy időszakban már, sikersztori is lehetett volna, erre jött egy 3 hónapos sérülés (pedig akkor már régen nem volt problémája, megúszhatta volna, pech). A végkimenetel más lett a két játékosnál sajna, én csak a szimpátia kérdésbe szóltam bele, mert szerintem a kettő közt nemigen volt különbség, ami alapján az egyik rosszabb lenne, mint a másik, ugyanazt csinálták, csak az egyiknek nem jött be, a másiknak meg igen.
Meg tényleg nemigen volt realitása a téli klubváltásnak, nem tudom, Fati vétózta-e meg, de az is lehet, hogy hajlandó lett volna rá, még ha nem is akárkihez, csak kb zéró esély volt rá a fent leírtak miatt. Azért Garcia se ment volna el valami másodosztályú csapathoz, ha csak ők fogadták volna, szóval az se mindegy, mi volt a lehetőség.
Amúgy továbbmegyek, abban sem vagyok biztos, hogy nem a kölcsön rontotta el a dolgot. Ha visszaemlékszünk, az utolsó évében nálunk full egészséges volt egész évben, és percarányosan ontotta a gólokat, relatív kevés perccel második lett a házi góllövő listán. Kifejezetten jó szezonja volt, csak Xavi nem annyira számított rá.
Szóval Fati lehet, hogy úgy látja, jogosan, hogy a kölcsön inkább ártott neki, főleg a nagyobb sebességű PL-ben. Sőt, az is lehet, hogy úgy látja (meg a klub is), hogy ha valaki felépíti fizikailag, akkor az a német varázsló lesz.
Ja, csak Garcia teljesített is, Fati meg nem. Úgyhogy nem csodálkozok, hogy Fati ebben a szezonban már nem akart kölcsönbe menni. Azért valljuk be, inkább a Barcában ül valaki a kispadon, mint egy gyengébb csapatban. Flick nyilatkozatai Fatiról meg aranyosak, nagyon jófej edzőbá, nem nyilatkozza le róla azt, mint De Zerbi. Rendes krapek ez a Hansi.
- bence0330
Pedig ugyanazt csinálták, mindkettőnek azt mondtuk, hogy menjen el egy évre, mindketten elmentek. Aztán mindketten visszajöttek, Flick mindkettőre számított, Fatit ugye külön kiemelte, mennyire jó nyár végén, aztán jött a sérülés.
Télen persze, hogy pluszban elmehetett volna (ki tudja, Garcia megtette-e volna), de azért télen nem könnyű klubot váltani nem 100%-osan olyan körülmények között, amiben pl. spanyol csapatok vannak. A Sevilla pl. csak elméletben focizik most is azzal a párszázezer eurós sapkával, ők pl. érdeklődtek, lehet Fati el is ment volna, de hát esélytelen volt a buli. Nem hiszem, hogy bármilyen esélye volt a klubváltásnak, kb ha Fati vörös ködöt látva csak menekülni akart volna, akkor lehet talál egy klubot, de hát az állapota miatt ez egy gyenge klub lehetett volna, ott meg a pénz nem működött volna. Nekünk kellett volna állni kb a teljes fizuját, akkor meg már maradjon, hátha. Ha még összesen 1 órát tehermentesítene a szezonban, már jobb volt, mint nélküle. Sokkal többet meg máshol sem focizott volna, legalábbis a jobb klubok örében, akiknek esélye lett volna rá.
Egy mezszám ki nem adása/visszavonultatása/moratóriuma addig működik, amíg nem vagyunk 25-en a keretben. 1-25-ig adhatók mezszámok a regisztrált játékosok számára. Jelenleg a 12-es és a 22-es betöltetlen, mert 23-an vannak a keretben.
Mondanám, hogy Fati számomra azzal vált unszimpatikussá, aminek az ellenkezőjével Garcia szimpatikussá. Pedig kockázatos kaland volt a gironai, mert bőven benne volt, hogy nem lesz onnan visszaút. De nem véletlenül nem akart idén kölcsönbe menni Fati, amikor tavaly megpróbálta, és még egy Brightonban is kevésnek bizonyult. Egy Betis-ben, egy Sevillában, egy Benficában ő ugyanúgy a padon csücsülne, és úgy gondolta, hogy akkor már inkább a Barcelonában csücsül a padon, mint egy kisebb csapatban. Idén nyáron már a pályafutása lesz a tét, mert később, több év kihagyással aligha kell majd kicsit is komoly csapatnak. Ez talán távozásra bírja, de a látottak alapján kinézem belőle, hogy marad 2027-ig a padon vagy a lelátón ücsörögni a zsíros 14 millás fizuért.
Mondanám, hogy Fati számomra azzal vált unszimpatikussá, aminek az ellenkezőjével Garcia szimpatikussá. Pedig kockázatos kaland volt a gironai, mert bőven benne volt, hogy nem lesz onnan visszaút. De nem véletlenül nem akart idén kölcsönbe menni Fati, amikor tavaly megpróbálta, és még egy Brightonban is kevésnek bizonyult. Egy Betis-ben, egy Sevillában, egy Benficában ő ugyanúgy a padon csücsülne, és úgy gondolta, hogy akkor már inkább a Barcelonában csücsül a padon, mint egy kisebb csapatban. Idén nyáron már a pályafutása lesz a tét, mert később, több év kihagyással aligha kell majd kicsit is komoly csapatnak. Ez talán távozásra bírja, de a látottak alapján kinézem belőle, hogy marad 2027-ig a padon vagy a lelátón ücsörögni a zsíros 14 millás fizuért.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
+1. Messi 21 évesen kapta meg Ronaldinho után, ami már önmagában hatalmas szó volt, Yamalnak ehhez még majdnem 4(!!!!) év kell, amibe brutális belegondolni. Nagyon vigyázni kell rá, ha 17 évesen nyakába zúdítunk mindent akkor hamar kiéghet. Ha most megkapja Messi 10-esét és kb a csapat TOP3 fizetését akkor kb hova kéne még neki fejlődnie elven könnyen megrahadhat.bence0330 írta: ↑2025.04.14. 23:20:19Ha megy, én még nem adnám oda Yamalnak. Így is nagy terhet pakolunk rá fizikailag, mentálisan, mennek az összehasonlítgatások... még a 10-es mez is... Fatinak sem tett jót, bár ott nem ez volt a fő ok. Én hagynám zavartalanul fejlődni, és ha nem tudjuk/akarjuk parkolópályára tenni a számot (kétlem, hogy 24 főből fog állni a nagycsapat kerete, szóval szerintem meg lehet tenni, idén is kimaradt két szám 1-25 között), akkor egy évig még biztosan Pedrinek vagy Raphinhának adnám, ők elbírják, meg azért meg is érdemlik. Yamalt annak ellenére, hogy nyilván megérdemelné, békén hagynám egy ideig, hadd legyen Yamal, és ne NextMessi. Talán utána neki adnám már, ha szépen, törés nélkül megy a karrierje.
Én is odaadnám Raphinak a 10-est, bár ő neki Neymar a nagykedvence szóval jól érzi magát a 11-essel, de jó csere lenne, aztán Yamal vagy igényt tart a 11-re vagy marad neki a 19-es ami amúgy a válogatottban is.
Fatira meg kíváncsi leszek hogy tényleg dobbant-e nyáron, ő ott szúrta el hogy nem hallgatott hírek szerint az edzőre, el kellett volna neki mennie egy Sevilla-Betis-féle csapatba, akár a Portugál-Francia ligába ami kevésbé fizikális és újból felépítenie magát, feltéve ha tényleg fizikailag versenyképes amit sajnos erősen kétlek.Angliába nem volt jó ötlet elmennie mert az sokkal fizikálisabb, de egy Porto-Benfica-Lille-Monaco vonallal sokkal jobban újrakezdhetné.
- bence0330
Ha megy, én még nem adnám oda Yamalnak. Így is nagy terhet pakolunk rá fizikailag, mentálisan, mennek az összehasonlítgatások... még a 10-es mez is... Fatinak sem tett jót, bár ott nem ez volt a fő ok. Én hagynám zavartalanul fejlődni, és ha nem tudjuk/akarjuk parkolópályára tenni a számot (kétlem, hogy 24 főből fog állni a nagycsapat kerete, szóval szerintem meg lehet tenni, idén is kimaradt két szám 1-25 között), akkor egy évig még biztosan Pedrinek vagy Raphinhának adnám, ők elbírják, meg azért meg is érdemlik. Yamalt annak ellenére, hogy nyilván megérdemelné, békén hagynám egy ideig, hadd legyen Yamal, és ne NextMessi. Talán utána neki adnám már, ha szépen, törés nélkül megy a karrierje.
- Leon
- Director del Fútbol
Ansu Fati has decided to leave Barça this summer. He has told his agent to search for a new club.
Diario SPORT
Akkor a 10es mez mehet Yamalnak.
Diario SPORT
Akkor a 10es mez mehet Yamalnak.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Tényleg nem tudom, mit várunk még ettől a történettől. Flick nem tart igényt rá. Ami nem csoda, még egy no name Brightonnak sem volt elég.
https://www.espn.co.uk/football/story/_ ... m-de-zerbi
Ha van klub, amelyik tudja, hogy egy 4-0-ra megnyert odavágó után sem lehet hátradőlni, az mi vagyunk. Róma és Liverpool óta tudjuk, hogy egyetlen párharc sincs megnyerve egy odavágóval. A visszavágóra is maximális koncentrációra, maximális erőbedobásra és a lehető legerősebb összeállításra lesz szükségünk.
https://www.espn.co.uk/football/story/_ ... m-de-zerbi
Ha van klub, amelyik tudja, hogy egy 4-0-ra megnyert odavágó után sem lehet hátradőlni, az mi vagyunk. Róma és Liverpool óta tudjuk, hogy egyetlen párharc sincs megnyerve egy odavágóval. A visszavágóra is maximális koncentrációra, maximális erőbedobásra és a lehető legerősebb összeállításra lesz szükségünk.