Szerintem is. Madridi oldalon már hónapok óta Ancelotti távozását követeli a többség. Ilyen nevekből ennyire botrányosan játszó csapatot "építeni" elég durva blama. Csak az aurájuknak köszönhették, hogy ilyen sokáig versenyben voltak/vannak több fronton is. A védelmük mondjuk tényleg foghíjas, ezt meg kell adni, főleg a két szélsőbekk poszton, de nem konkrétan a védősorukkal van a fő gond szerintem, hanem a csapatvédekezéssel, középpályájuk gyakorlatilag nincs. Ha most továbbjutnak, azt is annak köszönhetik. Gyakorlatilag konstansan kiscsapatként fociznak, sok esetben már nem is csak stílusra. Vagy 380 milliós értékű 3 játékos rohangál a középpályán (oké, Valverde néha, mint ma is, jobb bekk), és majdnem félmilliárdnyi elöl. Ebből szerintem az edzők többsége egy értelmes focit összehozna. 1-1 baki beleférne a védősorban, mert az tényleg nem BL esélyes-szint jelenleg, de ettől még meg lehetne oldani csapatként, vagy állhatna a támadójátékuk és a labdakihozataluk többől is, mint vaktában előrerúgott labdákból. Képtelenek átmenni egy letámadáson, még amúgy ilyen Osasunák ellen is meggyűlik vele a bajuk, az Arsenal és mi meg ennél jóval magasabb szinten toljuk a dolgot.brazilfan írta: ↑2025.04.09. 00:01:17Azt el tudom képzelni, hogy a Real otthon 3-at fog lőni, de azt már nem annyira, hogy egyet sem kap. A védelmük nemcsak ma volt verhető (az Arsenal ma akár 5-öt is rúghatott volna, valódi gólhelyzetekből), hanem egész évben, Madridban is, sokkal kisebb csapatok ellen is, nagyjából függetlenül attól, hogy Ancelotti kit rak ki szélre és kit rak be középre vagy a középpályára.
Ettől még Endricket hülyeség ennyiszer kihagyni, mert baromi jó, de nem ez a fő gondjuk.
Nyilván az Arsenal simán összeomolhat, viszont az ő kezükben lesz egyértelműen a dolog.
Ha kiesnek, akkor szerintem a PSG lesz egyértelműen a fő esélyese a sorozatnak azzal, hogy nekik már nincs tétmeccsük a BL-en kívül.