ElBartimaeus írta: ↑2025.04.08. 21:56:32
Milyen az Inter meccs? Az Arsenal Madrid egészen vállalhatatlan, elképesztő sok pontatlanság, iszonyat lassú tempó és nagyon ritka ritmusváltás jellemzi egyelőre.
A BM uralja mezőnyben, Inter kb kétszer elfutott, egyszer rúgtak egy óriási gólt, a BM meg nem dolgoz ki rengeteg helyzetet a dominanciájával, de párat azért igen, Kane olyan ziccert hibázott, amit szerintem 100-ból 98-szor berúg. Azért ha élesek lennének, ők vezetnének, de kicsit olyanok, mint a City amikor épp nem élesek, tábortűz az ellenfél kapuja előtt, lehet érezni a minőséget is, de meddőek.
Troym: gyakorlatilag alig van támadójuk, Havertz, Jesus, Sterling hiányzik, Saka első kezdő meccse, és amúgy elég korrekten hozza a gólokat Merino, aki amúgy 2-3 hónapja center már, szóval ez nem ilyen Pep féle utolsó pilanatos csavar.
A Reál szerintem kb továbbjutott, mostanra két góllal kellene vezetnie az Arsenalnak, ha esélyesek akarnának lenni. Kicsit jobbak tán, de nincs elég tűzerő elöl. Persze hozhatnak egy parázs második félidőt, de szerintem ők is tudják, hogy itt kötelező nyerniük, és nem bírják a nyomást.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy