FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.05. 18:28:12
bence0330 írta: ↑2025.04.05. 18:16:53
Hú, a legjobbkor bukott a Madrid, a mai nekünk tényleg húzós lesz. De ha véletlen a mait behúznánk valahogy, akkor gyakorlatilag ha nem is eldőlt a liga, de már nem sok esélye maradt a fehéreknek.
Szerintem most a legjobb kezdőt kell felrakni. Most nagyon megléphetnénk, a BL amúgy is lutri, ott az anyagi céljainkat nagyjából elértük. Nagyon kellene a bajnoki cím, főleg ilyen gólerős és látványos szezon után.
Lehet, de ez pont fullos kezdővel is necces lenne. Én inkább vagyok annak a híve, hogy ne a körülményeket nézzük, hanem ha a játékosnak pihennie kell, akkor pihenjen. Szóval én a madridi eredmény tekintetében tuti nem változtatnék az eredeti elképzeléshez képest semmit. De persze mindegy Flicknek ki mit gondol, majd meglátjuk, ő hogy gondolja.
Érdekel, mit tesz a srácokkal, feltuningolja-e őket, hogy kvázi meg lehet nyerni a ligát.
Kicsit az Osasuna elleni stresszt is levette azért a vállunkról, szerintem hangyányi az esély, hogy elveszítjük azt a pontot, de már legalább az sem lenne teljesen tragédia.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy