Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad vanTibi1982 írta:Ne parázzatok, nem lesz itt baj!
Úgy gondolom, hogy meg fogja oldani a csapat
Tavaly, én is paráztam volna, ha Eto'o kiesik hosszabb időre, de idén nem!
Mondjátok, hogy nekem van igazam, és ne fossatok!
:D:D:D:D:D:D
Hát azért már a Mallorcában se volt 1 kutyaütő. Viszont most nincs már Larsson se. Az eddigi támadójátékunk pedig szerintem nagyban Sámuelre épült, úgyhogy valamit azért át kéne szervezni rajta, mert ilyen minőségben se Gudjohnsen, se Nyúl nem tudja pótolni, meg most már amúgy is az egész el van rendesen b...va. ÁÁÁ nem is idegesítem magam, idén eddig 2 meccset sikerült néznem, egyik 0-3, másik meg ez, Bilbao meccset ezek után nem is merem nézni.redmiller írta:Tévedtem....Min. 1 hónapot saccoltam... Jóval több lett!
Viszont nem hiszem, hogy pótolhatatlan!! Saviolának óriási rutinja van! A világ egyik legjobb válogatottjának tagja, nem kis nemzetközi rutinnal! Gyors, jól mozog a labdával, elbújik a védők hona alatt, viszont fejjátékra nem kell számítani! De nem ez a lényeg! A világ legjobb játékosaitól kapta Eto'o is a labdát és Gudy és Savigól is tőlük fogja kapni! Eto'o is ebben a Barçában lett gólerős, nem egy másikban.
Esküszöm, én már hiányoltam egy ilyen madrid fant.Bodi írta:Ekkora parasztot ritkán lárni errefelé,én soha nem tudtam örülni egyetlen játékos sérülésének se,még akkor se,ha utáltam és a Realban játszott,saját szúrkolótársaidat égeted le...realmadridfan írta:Eto'o a barca legjobbja sokkal jobb mint Dinho nem tudom mit fog ezzel csinálni a barca szerintem elúszott minden!
REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ekkora parasztot ritkán lárni errefelé,én soha nem tudtam örülni egyetlen játékos sérülésének se,még akkor se,ha utáltam és a Realban játszott,saját szúrkolótársaidat égeted le...realmadridfan írta:Eto'o a barca legjobbja sokkal jobb mint Dinho nem tudom mit fog ezzel csinálni a barca szerintem elúszott minden!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...realmadridfan írta: REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
irigy vagy h van csatárunk ?realmadridfan írta:Eto'o a barca legjobbja sokkal jobb mint Dinho nem tudom mit fog ezzel csinálni a barca szerintem elúszott minden!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nyugi, ez a CSAPAT nem egy-két emberből áll!realmadridfan írta:Eto'o a barca legjobbja sokkal jobb mint Dinho nem tudom mit fog ezzel csinálni a barca szerintem elúszott minden!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()