A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
+1Troym írta: ↑2025.04.25. 10:56:10Én egy Szczesny - Inigo, Cubarsi, Araujo, Kounde - Pedri, DJ, Olmo, Raphinha, Yamal, FT kezdővel indulnék holnap és mehet, ami a csövön kifér.
Remélem komolyan vesszük a meccset, mert hiába hisszük, hogy lötyögve, ezt azt pihentetve, meccset elengedve több erő jutna az Inter ellen, szerintem egy vesztes kupadöntő jobban hazavág, mint a fáradtság. (Plusz ugye az Inter vasárnap játszik)
A meccs pillanatában gondolom nem futsz, ugye? Nem vagyok tisztában vele, hogy működik a dolog.Sbekur írta: ↑2025.04.25. 09:46:45Sziasztok!
Sajnos úgy alakult, hogy pont Ultra Balatont futok szombaton és úgy tűnik, hogy lemaradok az El Classico-ról.
Tudnátok mondani valami alternatív megoldást/ötletet, hogy hogyan nézzem a meccset? (Telefonon megpróbálkoznék vele)
Általában borzalmas stream-eket találok, ami nagyjából semmit sem ér. RTL+ előfizetésem van, de ha jól tudom, ott csak BL meccsek vannak.
Köszönöm előre is!
Szép napot![]()
bence0330 írta: ↑2025.04.03. 00:16:16
Egyet kifelejtettél, már mindenképp legalább 4 klasszikó lesz, a bajnoki visszavan hazai pályán.Szóval 4/4-re van esély a BL nélkül is.
Mindkét klasszikó trófeáról fog dönteni, az egyik ugye matematikailag, a másik meg jó eséllyel végleg eldöntheti a bajnokságot. Ha 4/4-el fejezzük be, akkor már minimum 3 kupával több lesz a vitrinben szezon végén.
Egyet kifelejtettél, már mindenképp legalább 4 klasszikó lesz, a bajnoki visszavan hazai pályán.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.03. 00:05:36Ehhezképest elpáholtuk őket a Szuperkupa döntőben úgy hogy még a duplanevű, szatyros bírónak köszönhetik hogy "csak" 2-5 lett és nem több![]()
Ettől függetlenül nem szabad őket leírni, bármikor bennük van a RM varázslat, de az ő szemszögükből ha valakiket, hát minket a legkevésbé kívántak volna döntős ellenfélként![]()
2 Clasicot már hoztunk, ők az előző szezonban 4-et hoztak zsinórban, így még az sem lenne lehetetlen ha felénk billen idén a mérleg és mi is hozunk 3/3-mat,
Vagy akár egy 4/4-et egy BL döntőn.
Ehhezképest elpáholtuk őket a Szuperkupa döntőben úgy hogy még a duplanevű, szatyros bírónak köszönhetik hogy "csak" 2-5 lett és nem több
Sajnos nem csak ők az egyetlen, ott van még egy csapat a BL-ben akiket úgy hívnak hogy: FC Internazionale Milano , és még az Atletinél is stabilabb a védekezésük.Mascherano14 írta: ↑2025.04.02. 20:50:51Az atlecio egyetlen csapat minden sorozatban, akinek csapat szinten van ellenszere a játékunk ellen, és azt még a cseréi is megcsinálják. Bízom Flickben, hogy kitalált valamit ez ellen, különben szétkontráznak minket. Pl. Ferran és Fermin jobb mist, mint Gavi és Lewa.
Vagy 3-2, egy őrült menetben mint 2015-ben az Atletico elleni visszavágón
Én ezt nem is értem és nagyon sajnálom.
Én ezt továbbra sem értem, de Flick biztos tudja mit miért tesz. Az odavágón is ez a védőpáros kezdett, és bár mindegyikük betalált, kaptunk 4 gólt. A szezon elején nagyon működtek, azóta az utóbbi időben már bőven akadtak védelmi hibák mikor ők játszottak. Szerintem marha nagy luxus Araujot hihagyni egy ilyen fontos meccsen.
Jó kezdő, végre Lewandowski kora is figyelembe van véve megfelelően rotálva, Ferránnak meg mostanában csak jó meccsei vannak, és az Atleti elleni odavágós pocsék meccs mellé csak nem fog másodjára is ugyanolyan lenni