Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem hiszem hiszem, hogy releváns lenne, ha Vinicius viszont megkapja azt a nagyon komoly emelést (amivel "automatikusan" ha minden igaz Bellinham is csatlakozik) Plusz kinéz nekik egy Trent ingyen és ha lesz igazolás azok sem hiszem, hogy apróért jönnének vagy annyit keresnének. Ennek ellenére nem valószínű, hogy annyira befolyásolná bármi is. Hiába lesz (valószínűleg) kevesebb bevétel a BL-ből, a klub VB is nagyban kompenzálja.
bence0330 írta: ↑2025.04.15. 14:55:40
Már el is felejtettem, tényleg, ő tolt egy verbális Zidane-t, going out with a bang.![]()
A bíró megsértéséért szerintem is rendben van a piros, és akár egy meccses eltiltás, de ennyi. Iszonyatosan félrement valami a szabályalkotásban, ha az nagyobb gáz, mint ez az ámokfutás, amit művelt, és amiért a civil életben börtönbe kerülhetne valaki. Képzeljük el a két jelenetet az utcán, beszólsz valakinek, és nekifutásból ráugrasz és szándékosan el akarod törni a lábát. Egyikért max kapnál egy taslit, a másikért meg járhatsz bíróságra.
Nyilván nem tökéletes az analógia. De nagyon ki van csavarodva magából a rendszer. Tiszteljük a bírót, anélkül nem is lehet, de na.
Egyébként igen, a reál szurkolók is röhejesnek tartják az egy meccset.
És még lehet, ők fognak jól kijönni a dologból, Mbappé szerintem valahol rosszul érzi majd magát, és a szezonban először elkezd kaparni. Mert amúgy az Arsenal azért nyerte meg az első meccset, mert a Reál "letámadásán" abban a 4-4-2-ben röhögve mentek át. Eleve nem a legjobb formáció arra, de amit a két jómadár elöl művelt... ha a teknőc bűntudatból megy egy böszme nagyot, akkor azért ez megváltozhat kicsit. Plusz visszatért Ceballos, aki szerintem a legfontosabb játékosa jelenleg a Reálnak. Nem a legjobb, de őt kivéve esik össze leginkább ez a szétesett, pusztán egyéni villanásokra alapozott játék és középpálya.
FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.13. 20:49:58
A meccs előtt váltották le a kinevezett Munuerat, aki kiállította Bellinghamat, ha emlékszünk az utána történtekre. Munuera személyes okokra hivatkozva mondta le. Így Soto Grado vezette a meccset, aki a szezon végén visszavonul.
Már nem ez idén az első vitatott jegyzőkönyve.
Szerintem ez többet érne 3 meccstől, de lehet annyi sem lesz a vége.
https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/ ... 4_102.html
Már el is felejtettem, tényleg, ő tolt egy verbális Zidane-t, going out with a bang.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.15. 14:15:30Annyit fűznék még hozzá (mert mindenki elfelejtette) azon a Lewy 3 meccses eltiltásos Osasuna meccsen Pique 4 meccset kapott, Gil Manzano munkásságának dicséretéért, csak ő közben visszavonultSaviola írta: ↑2025.04.15. 13:52:35Gondolom, itt is él a "majd kiegyenlítődik", "ide-oda is tévednek", "nincs real hátszél" és társai.
Két csapat leggólerősebb támadója esetében az egyik 3 meccset kap az orrára való mutogatásért, a másik szándékos, potenciálisan lábtörést okozó megmozdulásáért pedig egyet.
Gondolom ez csak az én szemellenzős elképzeléseimben sérti a tiszta versenyt.![]()
![]()
Annyit fűznék még hozzá (mert mindenki elfelejtette) azon a Lewy 3 meccses eltiltásos Osasuna meccsen Pique 4 meccset kapott, Gil Manzano munkásságának dicséretéért, csak ő közben visszavonultSaviola írta: ↑2025.04.15. 13:52:35Gondolom, itt is él a "majd kiegyenlítődik", "ide-oda is tévednek", "nincs real hátszél" és társai.
Két csapat leggólerősebb támadója esetében az egyik 3 meccset kap az orrára való mutogatásért, a másik szándékos, potenciálisan lábtörést okozó megmozdulásáért pedig egyet.
Gondolom ez csak az én szemellenzős elképzeléseimben sérti a tiszta versenyt.![]()
Itt még Bellinghamről volt szó, de azóta már Mbappé is meg kellett volna hogy kapja a maga eltiltását.
Nem engem szólítottál meg.
Tégy belátásod szerint. Ha nem vagy nyitott a visszajelzésekre, én nem foglak győzködni...
kapufa az nem én vagyok már a regemnél is elmondtam és kérdeztem hogy van e mód a nevet megváltoztatni.kmb írta: ↑2025.04.02. 20:58:07Figyelj már Elsiette...Láttam már a megnyilvánulásod a másik oldalon jópárszor minősíthetetlen jelzőkkel illetve a Barcat,szóval áruld már el hogy mi a jó abba neked hogy idejossz és osztod az észt az általad vélt igazságokról?
Egyébként meg hogy mi fiktív meg mi nem az nem egyenlő mérce alapján dől el ebben ligában de ezt te is tudod.Pl a ti konyvelesetekben érdekes módon nem számít fiktív bevételnek a meg nem valósult,viszont lekonyvelt koncertek rendezvények parkolo által befolyó összeg stb.Valahol volt is cikk hogy ennek ellenére mégsem változott a ligánál a költségvetésetek.
ok. látom a normális kérdésekre is csak terelés megy egyesektől aztán jön az egyoldalú moderálás. nem kell kiraknad elmegyek magamtól. van itt 3-4 ember akivel lehet beszélni másokkal meg csak a fröcsögés megy. törlöm is a regem.
Mondjuk te vagy az, aki idejösz folyamatosan fikázni és érdemben szinte alig reagálsz a válaszokra.
Ezzel csak annyi a baj, hogy mondja ezt egy random valaki Magyarországról, aki elolvas néhány hatásvadász cikket meg pár agyas kommentet a túloldalról és el is hiszi, hogy ez mind így is van.
Ezen logika mentén az 1,7 milliárdos új Nike szerződés sem számít, mert nincs a számlán. Oh wait...