A többivel egyetértek, volt itt itt nemrég egy alak, aki megállás nélkül provokált, az más téma, de én is örülök, hogy 1-2-en átnéznek, hébe-hóba én is benézek a túloldalra, még ha nem is írok, kíváncsiságból, meg nézek nem annyira elfogult, másik oldalt is elismerő madridi csatornákat is.menczel írta: ↑2025.04.02. 11:47:31On: Amit Vini ellen csinált a védő, csak annyit láttam még, de az sima piros kell hogy legyen akár utólag is.
Felfogják a bírók, hogy a Liga (és en bloc, sport, foci) érdeke, hogy a sztárjátékosok egészségesek maradjanak? Úgy kellene védeni őket mint az NFL-ben az irányítókat.
Vini esetével félig értek egyet. Ha rajtam múlna, szintén szó nélküli kiállítás lenne a vége, én is védeném a támadó játékosokat. Viszont ha a jelen szabályokat nézzük, akkor ez nem volt piros, nem is talppal talált, hanem ezzel a kanalazni próbáló mozdulattal találta el Vinit, ebben fizikailag lehetetlen a túlzott erőbevetés, vagy bármi, ami pirosat indokolna (nyilván ha utolsó emberként tenné, más kérdés lenne).
Szóval szerintem ott jó volt a sárga, de ha rajtam múlna, én is pirossal díjaznám a dolgot. Persze ha rajtam múlna, akkor rég nem kétféle lap lenne, mert teljesen nevetséges, hogy ez, meg a mezlevétel, labdaelrúgás ugyanazt éri, vagy hogy a csúnya beszéd meg meg a teli talppal vádliba szállás. Büntetném mind, de teljesen más szinten.