menczel írta: ↑2025.04.02. 11:47:31
On: Amit Vini ellen csinált a védő, csak annyit láttam még, de az sima piros kell hogy legyen akár utólag is.
Felfogják a bírók, hogy a Liga (és en bloc, sport, foci) érdeke, hogy a sztárjátékosok egészségesek maradjanak? Úgy kellene védeni őket mint az NFL-ben az irányítókat.
A többivel egyetértek, volt itt itt nemrég egy alak, aki megállás nélkül provokált, az más téma, de én is örülök, hogy 1-2-en átnéznek, hébe-hóba én is benézek a túloldalra, még ha nem is írok, kíváncsiságból, meg nézek nem annyira elfogult, másik oldalt is elismerő madridi csatornákat is.
Vini esetével félig értek egyet. Ha rajtam múlna, szintén szó nélküli kiállítás lenne a vége, én is védeném a támadó játékosokat. Viszont ha a jelen szabályokat nézzük, akkor ez nem volt piros, nem is talppal talált, hanem ezzel a kanalazni próbáló mozdulattal találta el Vinit, ebben fizikailag lehetetlen a túlzott erőbevetés, vagy bármi, ami pirosat indokolna (nyilván ha utolsó emberként tenné, más kérdés lenne).
Szóval szerintem ott jó volt a sárga, de ha rajtam múlna, én is pirossal díjaznám a dolgot. Persze ha rajtam múlna, akkor rég nem kétféle lap lenne, mert teljesen nevetséges, hogy ez, meg a mezlevétel, labdaelrúgás ugyanazt éri, vagy hogy a csúnya beszéd meg meg a teli talppal vádliba szállás. Büntetném mind, de teljesen más szinten.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy