Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
OFF: Az a fejlődés halála, ha csak egyfél narratívát hall az ember. Én köszönöm neki, hogy eljön, kulturált módon elmondja az ő álláspontját.
Tenyleg nem ertelek minek jossz ide madridoskent egy Barca forumra teriteni,mikor meg a vak is latja,h allandoan jol jottok ki minden ketes szitubol,ha tegnap nem is volt..mi sem bofogunk oda a sok Messi fobias koze…El Sie7e írta: ↑2025.04.02. 10:36:44lol. hozzá se ért a labdához és a védőket se akadályozta. nice ragebait. azt is látta Alguacil mester ahogy Bellingham fejét letépte a kapusa és semmi nem lett belőle? meg azt is ilyen sasszemmel látta amikor a kispad előtt Vinit comb magasságban lekaszálta a játékosa és egy sima sárgát kapott? ja nagyon oda kell figyelni a [auto_cenzúra] bírókra. és nem nem a Sociedad góljait vonom kétségbe. egész meccsen hagyta a darálást. 23 faultra kaptak 4 lapot. mindent elnézett nekik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.02. 10:22:24A Clasicon erre oda kell figyelni, tegnap a Real 3. (szöglet)gólja előtt egy 10 méteres Mbappe lest engedtek el.
https://www.sport.es/es/noticias/real-m ... -115949304
Alguacil is ezt emelte ki a nyilatkozatában.
Pontosan. Ezért nincs értelme nagyítóval nézni ezeket az eseteket a meccsek után. A bírói ítéletek kiegyenlítik egymást. Bármikor jön a bírózás, a másik tábor legalább ugyanannyi esetet tud a maga javára kifogásolni. Semmi értelme a bírózásnak.El Sie7e írta: ↑2025.04.02. 10:36:44azt is látta Alguacil mester ahogy Bellingham fejét letépte a kapusa és semmi nem lett belőle? meg azt is ilyen sasszemmel látta amikor a kispad előtt Vinit comb magasságban lekaszálta a játékosa és egy sima sárgát kapott?
23 faultra kaptak 4 lapot. mindent elnézett nekik.
lol. hozzá se ért a labdához és a védőket se akadályozta. nice ragebait. azt is látta Alguacil mester ahogy Bellingham fejét letépte a kapusa és semmi nem lett belőle? meg azt is ilyen sasszemmel látta amikor a kispad előtt Vinit comb magasságban lekaszálta a játékosa és egy sima sárgát kapott? ja nagyon oda kell figyelni a [auto_cenzúra] bírókra. és nem nem a Sociedad góljait vonom kétségbe. egész meccsen hagyta a darálást. 23 faultra kaptak 4 lapot. mindent elnézett nekik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.02. 10:22:24A Clasicon erre oda kell figyelni, tegnap a Real 3. (szöglet)gólja előtt egy 10 méteres Mbappe lest engedtek el.
Én is halkan megjegyeztem, de csak nagyon halkan, erősen vitatható, hogy zavarta-e a védőt a mozgásával és a helyezkedésével, szerintem ezt 10 bíróból mondjuk 2 úgy ítéli, hogy igen, maga az ítélet simán jó volt szerintem, én se fújtam volna le, de elkgondolkodtam volna rajta egy kicsit, mert a védő megállt miatta, kicsit útban volt talán neki. Ettől még idegesítő, hogy az az 1-2 a 10-ből nem volt pont a pályán hogy úgy fújjon.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.02. 10:22:24A Clasicon erre oda kell figyelni, tegnap a Real 3. (szöglet)gólja előtt egy 10 méteres Mbappe lest engedtek el.
A büntető kamu volt, de a 2. Leganes gólt simán elvehették volna, az meg kezezés volt. Két szokásos böszme hülyeség kiegyenlítette egymást, szóval szeritnem végeredményben igazságos volt a félidő. Sajna közben megvan az egyenlítés, innen már meglesz nekik. Mehetett a 4 perc, a kapusnak is volt 2-3 perces "sérülése"