Zoldbela írta: ↑2025.03.30. 18:28:40
Maradjunk annyiban, hogy Martínez nem a válogatottnál sérült meg, így rá nem vonatkozik a korlátozás!
Ennek az ügynek ahhoz semmi köze hol sérült meg. Ha a válogatott orvosai adtak igazolást, hogy nem kell megjelennie a válogatottnál, akkor szuper, ha nem, akkor -3 pont.
De a mai meccsről (meg kicsit a hétköziről):
+ A győzelem teljesen megérdemelt volt, szuper, hogy 2 meccset hoztunk válogatott szünet utáni 4-5 napban, talán sosem csináltunk hasonlót.
+ Lewa konstans kritikái kapcsán egyre értetlenebb vagyok, a pali dönti el zsinórban a meccseket, nem tudom mit várunk még egy 37 éves középcsatártól, 25 bajnoki gólja van, csak a héten 3at vágott.
+ Ugyan "csak" a 13. és 14. volt a héten ellenfél, de látszólag Raphinhát képesek voltunk pótolni nagyobb teljesítményromlás nélkül 3 és 4 lőtt gól szerintem jó. Bevetném a kupaelődöntőben, aztán megint pihentetném a BL-re.
+ Ferran jó formája bíztató így március végén, remélem a szezon végéig kitart
+ EG egyre jobb, végre nem csak kritikákat lehet miatta mondani
+ Örülök, hogy Torre kétszer pályára lépett pár nap alatt, továbbra is azt mondom, hogy hinni kéne benne, hasznos kis kiegészítő embert lehet belőle faragni
- Én még mindig nem látom Gavi helyét a rendszerben, ami persze kit érdekel, de olyan érzésem van, amikor ránézek, hogy ő sem. Lassan balhátvédtől középcsatárig próbálgatjuk, de ebben a Flick rendszerben nem sok jön ki az előnyös oldalából.
- A gól előtti hiba ellenére is azt mondom jelenleg Cubarsinak a cserepadon kéne maradnia, mert jobban néz ki a védelem Araujoval és Inigoval.
- Nem tudom a kupaelődöntőre marad-e szufla a támadókban, szerintem Yamalt, Lewát pihentetni kellett volna meccs végén, azért Madridban az kemény csata lesz.