Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
sansz
Entrenador del Barça

2025.03.28. 10:58:05

Barcaman1993 írta:
2025.03.28. 10:32:52

Akárhogy csűrjük csavarjuk, ez a szabály a vicc kategória. Kíváncsi lennék, hogy ez hogyan nem ütközik a munkavállalási joggal? A másik meg, hogy ez az 5 nap azért jöhetett létre, mert a drága liga ekkora tette a meccset, úgyhogy 10 játékost adtunk a spanyol válogatottaknak és akkor a többi válogatottról szót sem ejtettem. Gironával játszottunk volna először ez nem is lenne téma. Büntetés esetén átgondolnám a válogatottba "engedést".
Szerintem meg akárhogy csűrjük-csavarjuk, már megint a Barca vezetősége akik képtelenek figyelni a szabályokra, vagy még rosszabb, figyelnek, csak bíznak benne, hogy majd ezt is megússzuk. Ha nem, majd megint lehet szidni a ligát.

A munkavállalói jogokat hagyjuk, azért a foci speciális terület, külön szabályok vonatkoznak rá.

A szabálynak van értelme, mert ugye van egy válogatott-klub ellentét. A klubnak joga van "erővel" visszarendelni a sérült játékost, azért lett az öt napos nem játszhat szabály, hogy ezzel a klubok ne akarjanak visszaélni. Normál esetben Inigo jelezhette volna az edzőnek, hogy diszkomfortot érez a térdében, valami nem jó és akkor valószínűleg padozott volna.
gránit
Director del Fútbol

2025.03.28. 10:55:26

Barcaman1993 írta:
Akárhogy csűrjük csavarjuk, ez a szabály a vicc kategória. Kíváncsi lennék, hogy ez hogyan nem ütközik a munkavállalási joggal? A másik meg, hogy ez az 5 nap azért jöhetett létre, mert a drága liga ekkora tette a meccset, úgyhogy 10 játékost adtunk a spanyol válogatottaknak és akkor a többi válogatottról szót sem ejtettem. Gironával játszottunk volna először ez nem is lenne téma. Büntetés esetén átgondolnám a válogatottba "engedést".
Pont a játékosok munkavállalását akarják biztosítani ezzel, hogy a klubok ne tudják kamu orvosi jelentésekkel visszavonni őket a válogatottból. Mi nagyon elfogultan csak a klub szemszögéből nézzük a dolgokat, de a játékosoknak és a FIFA-nak fontosak a válogatott mérkőzések is. Sőt, nem tudom, ez hogy van a mai gyermekeknél, de az én gyerekkoromban minden gyerek foci vb-t akart nyerni. Mára a vb nimbusza szerintem némileg megkopott, de mind a játékosoknak, mind a FIFA-nak roppant fontos még mindig.

https://uk.sports.yahoo.com/news/barcel ... xZyJMwsbXq

Erre a szövegre hivatkoznak több helyen:

"If a player misses or withdraws from the national team due to injury, he cannot play for his club for five days following the last match of the international window, unless the national federation expressly releases the player"

Ebben az esetben a 23-i mérkőzés számít.

Az utolsó tagmondat azért egy kiskapu, amivel a szövetségek kimenthetik a klubokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2025.03.28. 10:58:35-kor.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.03.28. 10:34:15

soadroli írta:
2025.03.28. 00:19:59
Osasuna are considering filing a complaint against Barça for an IMPROPER lineup (related to Iñigo Martinez)

According to the rules, if a player is withdrawn from the national team, they are not allowed to play for their club within the first five days after the international break. (Fabrizio Romano)

:lol:
"five days after the international break"

Ennyi erővel mi is óvhatnánk, mert válogatottszünet ALATT nem is kéne klubfocit játszanunk :lol: :mrgreen: :mrgreen: Amúgy meg októberben Vinicius is ugyanúgy 4 nap után játszott októberben a Celta ellen ahol sérülés után kikerült a válogatott keretből.

Ráadásul a Girona elleni meccs 16:15-től lesz így messze nem lesz meg a 72 óra pihenő, remélem az egyenlőség nevében Ancelottiék ilyenkor is kiállnak felháborodni és fenyegetőzni hogy nem mennek ki a pályára :lol: :lol:
De tippre ez ugyanolyan lesz mint a rasszizmus, csak akkor zavarja őket és akkor hisztiznek ha őket éri, mindenki másnak nyugodtan mehet. [-X

bence0330 írta:
2025.03.28. 00:23:47
Amúgy szerintem a "B" csapatunk nagyot fejlődött ősz óta, ennyire nem bukdácsoltunk volna, ha akkoriban legalább ennyink van. Ez persze alapvetően "A" csapat volt 1-2 hiányzóval, de úgy általában véve ha nem tudunk fullosan felállni, akkor is jobban megy a gépezet, mint ősszel, jobban össze van rakva az egész rendszer. Ez is aranyat érhet még, mert szükség lesz rá bőven.

Flick több embernek jobban megtalálta a helyét, DJ végre azt játssza, amiért idehoztuk, Pedrivel november körül szórakozott még ilyen 10-es posztra rakva meg hasonlókkal, ezek mára teljesen letisztultak látszólag (furcsállom is, hogy a válogatottban nem tették át oda, hiszen konkrétan alighanem a világ legjobbja duplaszűrő tagjaként, ott még mindig Olmo vagy Pedriben gondolkoznak). Fermín azóta egy korrekt cserejátéks lett, Torresre meg néha szavak nincsenek, milyen átalakuláson ment át, Garciát is említettétek sokan, ő is. Sőt, Martint is jó ideje be lehet tenni úgy, hogy extrát nem hoz, mint Baldé, de a dolgát elvégzi stabilan.

Szóval annak ellenére, hogy nevekre nem nagyon van cserepadunk, egy egész használhatót verbuvált össze Flick, most már tudunk velük is meccseket nyerni, sőt, nem is csak nyögvenyelősen. Remélem legalább Olmo kidőlésével ide lehet majd venni Torrét, nála keserű a szájíz mindenkinél, ahogy olvasgatom.

Szerintem főleg ennek köszönhető, hogy 2025-ben még mindig veretlenek vagyunk minden sorozatban. Persze ebből még mindig lehet egy valamirevaló kupa nélküli év, önmagában extra játékra nem osztanak díjat, de az már önmagában nem semmi, hogy áprilisra fordulva mindenhol korrekt esélyünk van mindenre.
Igen, a rotációval mindig hadilábon álltunk, jellemzően az edzők vagy túltolták, vagy egyáltalán nem rotáltak. Emlékszem amikor talán Lucho nem rotált, aztán egyszercsak felküldött egy olyan csapatot akik kis túlzással életükben nem is látták egymást, aztán ment a csodálkozás hogy nem működik a játék :D
Flick úgy néz ki hogy tényleg tudja hogyan fel készíteni egyénenként is a játékosokat, láttam nemrég egy elemzést arról hogy pl mikor Araujo játszik, aki köztudottan nem a legjobb a labdával nyomás alatt, akkor Flick direkt arra játszat +1 megjátszható embert ahányszor Araujo a labdába ér, így nyomás alatt sincs belőle probléma.
De Jongnál is hasonlót tudok elképzelni, nagyon szép hogy így összeszedte magát(a független sajtó is végig dicséri a válogatott alatt is pedig az elmúlt években inkább a csalódás kártya volt a szerepe), és Flicknek sikerült elérnie hogy ne a hátrányai jöjjenek ki hanem az előnyei.

Pedagógiailag nagyon rendben van Flick és csapata, Torres is már nagyon úgy nézett ki hogy itt nem lesz semmi keresnivalója és Griezmann 2.0 lesz az esetből, erre ő is megtáltosodott, GM is ha beáll nem netto emberhátrány már hanem hozzá tud tenni a csapathoz csereszinten bőven.

Ami még bíztató volt, hogy a pihent Lewandowski beállásával távolról meg nem lehetett mondani hogy épp ő nála van a labda, nem az volt mint pár hete hogy messziről hallatszott hogy sírt/elpattant tőle a labda, az 1 helyzetét is tökéletesen beverte, más így az összkép mint 0-24 csapágyasra járatva
Barcaman1993
Director del Fútbol

gránit írta:
2025.03.28. 10:18:25
bence0330 írta:
2025.03.28. 10:07:27
De mit jelent ez a szabály? Mi az az 5 nap, mihez képest? Minden szünet alatt rengetegen jönnek haza kisebb sérüléssel, aztán játszanak. Ha az utolsó meccsnaptól számít, szerintem akkor sem jöhetne ki túl sokszor, mert ugye az a latin-amerikai meccseken akár szerda is lehet, a többieknél meg kedd, ergo nem játszhatnának szombaton soha, max vasárnap, attól függ, hogy számoljuk az öt napot, ha utáni 5 nap, akkor még vasárnap sem. Én meg megeszem a kalapom, ha ezek a játékosok nem szoktak a szombati meccseken rendre ott lenni.
Ez nem azokra vonatkozik, akik játszottak a válogatottban. Hanem azokra, akik sérülés miatt nem játszottak. A spanyol válogatott 20-án és 23-án játszott. A 23-i meccshez képest csak 4 nap telt el a meccsig, így ha ez valóban szabály, akkor szabálytalanul jártunk el. Már ha tényleg van ilyen szabály, próbálok utánajárni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
gránit
Director del Fútbol

2025.03.28. 10:18:25

bence0330 írta:
De mit jelent ez a szabály? Mi az az 5 nap, mihez képest? Minden szünet alatt rengetegen jönnek haza kisebb sérüléssel, aztán játszanak. Ha az utolsó meccsnaptól számít, szerintem akkor sem jöhetne ki túl sokszor, mert ugye az a latin-amerikai meccseken akár szerda is lehet, a többieknél meg kedd, ergo nem játszhatnának szombaton soha, max vasárnap, attól függ, hogy számoljuk az öt napot, ha utáni 5 nap, akkor még vasárnap sem. Én meg megeszem a kalapom, ha ezek a játékosok nem szoktak a szombati meccseken rendre ott lenni.
Ez nem azokra vonatkozik, akik játszottak a válogatottban. Hanem azokra, akik sérülés miatt nem játszottak. A spanyol válogatott 20-án és 23-án játszott. A 23-i meccshez képest csak 4 nap telt el a meccsig, így ha ez valóban szabály, akkor szabálytalanul jártunk el. Már ha tényleg van ilyen szabály, próbálok utánajárni.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

FcBarcelona1 írta:
2025.03.28. 06:24:08
soadroli írta:
Osasuna are considering filing a complaint against Barça for an IMPROPER lineup (related to Iñigo Martinez)

According to the rules, if a player is withdrawn from the national team, they are not allowed to play for their club within the first five days after the international break. (Fabrizio Romano)

:)
Én is most olvasom. Hozzátartozik, hogy az MD szerint az Osasuna a "meccs után értesült a szabályról" :)
Fontos 3 pont. Remélem Olmo sérülése nem komoly. De Jongról tud valaki valamit miért jött le? Nem lenne jó, ha most fogyne el a rövid keret.
Minden mai cikk arról szól, hogy csak túlterhelés miatt hozta le Flick elővigyázatosságból, szerencsére. Casadó kidőlésével óriási bajban lennénk, ha ő és Pedri nem bírnák végig a szezont.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
hajnesz
Entrenador del Barça

2025.03.28. 09:59:53

Barcaman1993 írta:
2025.03.28. 09:02:05

A meccs egyébként meglepően laza volt, kár Olmo sérüléséért. Amire kíváncsi vagyok, hogy Pablo Torreval mi a tervünk? Ez a csávó 2 havonta játszik 1-1 meccsen, de elképesztően jó minden alkalommal. Nagy kár lenne elpazarolni.
Nekem sajnos az az érzésem vele kapcsolatban, mint ami Puig-al volt, technikailag az egyik legképzettebb játékosunk(top3 nálam talán), de fizikailag túl átlagos ahhoz, hogy nálunk bármit is elérjen. Sebességben és fizikumban is átlag alatti sajnos
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.03.28. 09:16:33

Szerintem Gavi és EG is kimondottan jó volt, negatív irányban senkit nem tudnék megemlíteni.

Amilyen szenvedést vártam, annál élvezetesebb volt a meccs, 1-2 gól benne maradt bőven.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.03.28. 09:02:05

soadroli írta:

Azért ez szép lenne. Mondjuk ebben a csodás bajnokságban ezen sem lepődnék meg.

A meccs egyébként meglepően laza volt, kár Olmo sérüléséért. Amire kíváncsi vagyok, hogy Pablo Torreval mi a tervünk? Ez a csávó 2 havonta játszik 1-1 meccsen, de elképesztően jó minden alkalommal. Nagy kár lenne elpazarolni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
gránit
Director del Fútbol

2025.03.28. 08:50:07

Elképesztő blama lenne, ha valóban szabályba ütközik és emiatt büntit kapunk.

A meccs nagyszerű volt, igazi gálahangulat volt, hullámzott a közönség. Ez a csapat barcásabban játszik, mint az utóbbi 10 év korábbi Barcái. Ismét visszatértek a kiugratások, lyukra futtatások. Az én szememnek a futballban ez a legkedvesebb. Imádtam a meccset, abból a szempontból jó időpontban is volt, hogy a válogatott szünet miatt számos játékos kipihent volt, és a játékritmusból sem esünk ki. Szélről is jól adunk be (Balde is megtanult beadni), ez korábban nem volt jellemző a Barcára. Centert meg lehet, hogy nem is nézünk majd a nyáron, marad Lewandowski, Ferran, és PV vésztartaléknak.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.28. 06:24:08

soadroli írta:

:)
Én is most olvasom. Hozzátartozik, hogy az MD szerint az Osasuna a "meccs után értesült a szabályról" :)
Fontos 3 pont. Remélem Olmo sérülése nem komoly. De Jongról tud valaki valamit miért jött le? Nem lenne jó, ha most fogyne el a rövid keret.
A Barca szurkolók most megkapják a meccseiket, a tegnapival 20 nap 7 meccs.
Fermin gólpassza tetszett. Nekem Gavi lógott le tegnap lefelé, időnként Garcia. Yamal nagyon látványos dolgokra képes, minden meccsen bizonyítja, hogy extra tehetség. Ferran ismét "harapott". és Lewy is meglőtte a gólját. Szurkolok Lewynek, legyen ő a gólkirály. Nagyon örülnék egy bajnoki címnek, a körülményeket figyelembe véve, nagyon megérdemelt lenne.
bence0330

2025.03.28. 00:23:47

Amúgy szerintem a "B" csapatunk nagyot fejlődött ősz óta, ennyire nem bukdácsoltunk volna, ha akkoriban legalább ennyink van. Ez persze alapvetően "A" csapat volt 1-2 hiányzóval, de úgy általában véve ha nem tudunk fullosan felállni, akkor is jobban megy a gépezet, mint ősszel, jobban össze van rakva az egész rendszer. Ez is aranyat érhet még, mert szükség lesz rá bőven.

Flick több embernek jobban megtalálta a helyét, DJ végre azt játssza, amiért idehoztuk, Pedrivel november körül szórakozott még ilyen 10-es posztra rakva meg hasonlókkal, ezek mára teljesen letisztultak látszólag (furcsállom is, hogy a válogatottban nem tették át oda, hiszen konkrétan alighanem a világ legjobbja duplaszűrő tagjaként, ott még mindig Olmo vagy Pedriben gondolkoznak). Fermín azóta egy korrekt cserejátéks lett, Torresre meg néha szavak nincsenek, milyen átalakuláson ment át, Garciát is említettétek sokan, ő is. Sőt, Martint is jó ideje be lehet tenni úgy, hogy extrát nem hoz, mint Baldé, de a dolgát elvégzi stabilan.

Szóval annak ellenére, hogy nevekre nem nagyon van cserepadunk, egy egész használhatót verbuvált össze Flick, most már tudunk velük is meccseket nyerni, sőt, nem is csak nyögvenyelősen. Remélem legalább Olmo kidőlésével ide lehet majd venni Torrét, nála keserű a szájíz mindenkinél, ahogy olvasgatom.

Szerintem főleg ennek köszönhető, hogy 2025-ben még mindig veretlenek vagyunk minden sorozatban. Persze ebből még mindig lehet egy valamirevaló kupa nélküli év, önmagában extra játékra nem osztanak díjat, de az már önmagában nem semmi, hogy áprilisra fordulva mindenhol korrekt esélyünk van mindenre.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
Andras Inieszta
Barça B

2025.03.27. 23:52:47

davi10 írta:
2025.03.27. 23:27:29
...
Mindenkit lehet dicsérni, de nekem EG a szezon egyik legnagyobb pozitív csalódása. Ha valaki, Ő aztán nagyon mélyről jött vissza, szerintem felülteljesíti mindenki elvárásait.
Még mindig csak pislogok, nem álom-e ez? Minden egyes embert a csapatból fel tudott rázni Flick és olyan hatással tud lenni rájuk, amitől klasszis szinten futballoznak. Jójó, kivéve Ansu Fatit, de őt nem is nagyon látjuk játszani.
Eric Garcia-ról még annyit, hogy nekem a szezon elején fájdalom volt látni, hogy a keret tagja lesz idén, erre meg nagyon korrekt játékot mutat be, bár még nem szoktam le arról, hogy ha felé megy a labda, akkor elkezdek ijedten nézni és a szívemhez kapok, hogy csinál-e valami butaságot.
Személyes kedvencem ebben a témában mégis Ferran Torres idén. Micsoda szezont fut a srác, ejj... Na ő, ha megtanul gólt is lőni, akkor nagyon jó játékos is lehet. Sokáig kitartottam mellette, aztán volt, amikor inkább már kívántam, hogy menjen el a csaptaból. De jó, hogy maradt!

A mérkőzés pedig FT góljával már az elején eldőlt. Az Osasuna futott az eredmény és a labda után. Csak így nagyon nehéz jól focizni, hogy 30%-ban van csak nálad a labda.
Az elmúlt x évben nem volt ilyen, hogy így lelkendezzek egy meccs közben, amiatt, amit látok: Baldé és Yamal olyan megindulásokat tolnak, hogy az valami álom! Pedri úgy forog, mint anno Iniesta. És akkor bejött még Fermín is (szintén nagy kedvenc), ismét mutatta, hogy micsoda tehetség ő is.
Ami még pozitívum, hogy nem estünk szét, maradt végig a tartása a csapatnak. Illetve annak örültem, hogy Yamal meg sem izzadt a meccs végéig, több kulcsjátékost pedig sikerült pihentetni.
davi10
Llegenda del Barça

2025.03.27. 23:27:29

Ennél én is nyögvenyelősebbre számítottam, szerencsére hamar vége volt a meccsnek, és lehetett a kezdőből is pihentetni. Kounde mondjuk továbbra se tudom miből van, vasárnap 120 perc ma is végig, nagyon kemény.

Torre-t nagyon bírom, szerintem is több lehetőséget érdemel. Ha játszik, a pontrúgásokat szinte mindig megkapja, a szezon elején majdnem mindig be is talált, csatárok mögé ezerszer inkább Őt raknám be, mint Gavi-t. Aki amúgy a meccs vége fele hátrébb húzva megint tetszett, pedig összességében nem fut jó szezont. De Casado kidőlésével nem is baj, ha ott is próbálgatja Flick.
Mindenkit lehet dicsérni, de nekem EG a szezon egyik legnagyobb pozitív csalódása. Ha valaki, Ő aztán nagyon mélyről jött vissza, szerintem felülteljesíti mindenki elvárásait. A kezdőpáros nálam továbbra is az Araujo - Inigo duó lenne, de ilyen meccseken védőnek, a szezon végén Casado kiválásával pedig néha vkp-nak egész nyugodtan be merném állítani.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
hapci
Barça B

2025.03.27. 23:15:34

Tebas arcarol lefagyhat a mosoly mert meg ez a nonszensz hetkozi meccs is jol sult el. Raadasul sok peremember onbizalmat szerezhetett. Flick ma is befuzte az oktato filmet
Milyen jó lenne végre egy olyan meccs, amikor nem erről szól az egész... korrek meccs, korrekt bíráskodás, legitim eredmény.... lessz ilyen valaha?
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.03.27. 23:03:25

Elég korrekt meccs volt, kicsit kár a félidő utáni visszaállásért, a cserékig eléggé bealudtunk a meccsbe. A szokásos zsonglőrökön felül nagyon jó volt látni Ferránnak a magabiztos beindulásait, Torrénak a szemetgyönyörködtető ütempasszait, valamint Pau Víctort, aki bár kihagyott két nagy helyzetet, több igen szép kombinatív játékban is részt vett. Elnézve a lengyel számait és Ferran fellendülését, nem lep meg, hogy kevés percet kap, de mindig azt érzem, hogy megérdemelhetne többet, ehhez hasonló meccseken simán kaphatna 20-30 perceket. Torre szintén, oké, hogy sok aspektusban egyértelműen nem kezdő szint, de ő adja a legnagyobb arányban a forintos labdákat a védelem mögé, tudjátok, azokat, amiknél egy fél lépést nem kell máshogy tennie a csatárnak, hogy pont a jó lábára érkezzen a laszti, mint Fermín gólpassza előtt.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.03.27. 22:58:27

10-15 perc kivételével leuraltuk a meccset, olyan megoldások voltak, csak tátottam a szám.

Le a kalappal, csak így tovább!

Visca!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
dingdong
Capitá del Barça

2025.03.27. 22:57:58

Deluigi írta:
2025.03.27. 22:56:38
Pedri MVP
Amen!

Tebas arcarol lefagyhat a mosoly mert meg ez a nonszensz hetkozi meccs is jol sult el. Raadasul sok peremember onbizalmat szerezhetett. Flick ma is befuzte az oktato filmet
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.03.27. 22:56:38

Pedri MVP
bence0330

2025.03.27. 22:53:05

Hát, így utólag tökéletesen jött ki ez a közbeiktatott forduló, pihentetni is muszáj volt, és az eredmény is jött, és rakjuk szépen a nyomást a Madridra, bár most van pont az egyik legkönnyebb meccsük.

Nagyon jók voltunk, Olmóért kár, de igazából már a szemöldökünket is alig vonhatjuk erre fel, teljesen hozzá lehetett már szokni.

Tetszett a 2-0-ás visszaállás, utána a friss/nem alapkezdő emberek még azért akartak focizni, gólhoz az is elég volt. Rossz teljesítmény szerintem nem is volt, szerencsére a válogatott szünet után tompaság is idénre úgy tűnik, megoldódott. Persze jól jött, hogy az idegenben egyik leggyengébb csapatot kaptuk pont.

Torre jegelése továbbra is érthetetlen, megint úgy szállt be teljesen nullkilométeresen, mint kb egy kezdő.
dingdong
Capitá del Barça

2025.03.27. 20:14:53

Gavinak most juthatna szerep de sem bal szelsoben sem 10esben nem mukodik. Remélem Olmo lesz szelen es Pedri 10esben. Valoszinuleg nem ez lesz. Egy dontetlent alairnek siman
dingdong
Capitá del Barça

2025.03.27. 20:14:49

Gavinak most juthatna szerep de sem bal szelsoben sem 10esben nem mukodik. Remélem Olmo lesz szelen es Pedri 10esben. Valoszinuleg nem ez lesz. Egy dontetlent alairnek siman
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.03.27. 19:59:46

bence0330 írta:
2025.03.27. 19:49:20
Érdekelne, Gavit dobjuk-e ki, vagy Olmót, utóbbira még nem volt példa, de szerintem pont jó lehetne ott ebben a félterületes témában, jobb, mint Gavi.
Én akár egy 4-4-2-s felállást sem tartok kizártnak Olmo 10-esként, de akár az is lehet hogy Olmo hamis 9-es lesz középen, Ferran-Yamal szélen.

Hajrá, húzzuk be ezt a 3 pontot és menjen el az RFEF jókedve =D>
bence0330

2025.03.27. 19:49:20

Érdekelne, Gavit dobjuk-e ki, vagy Olmót, utóbbira még nem volt példa, de szerintem pont jó lehetne ott ebben a félterületes témában, jobb, mint Gavi.
Válasz küldése