Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De Paul kezezett, de így már nyilván nem releváns, hogy Garcia elaludt, de ez a kezezés tényén nem változtat.csababarca írta: ↑2025.03.16. 22:42:54Hihetetlen, hogy úgy kommenteltek mint ha nem néznétek a meccset.
Pedri kezezett tény, de utána visszakerült a labda hozzánk, majd újra eladtuk, tehát teljesen szabályos gól volt.
Ott a 2-2, most mi fordítjuk meg a végére.
Én sem értem, mi van, Ara rég beilleszkedett, bizonyította. Szerintem Inigóval a legjobb, akkor is, ha ma pont a baszk volt gyenge, ritka rossz volt ma. De alapvetően ők ketten nálam magasan a kezdők. Cubarsi sokat játszana még rotálásban, nem csereként, Eric meg maradna a mostani szerepében, néha bedobni.
Egyetértek, ez nem életképes. Nem tudom melyik helyett, de Araujo az alapkezdő és a másik 3 játékos kéne rotációban forgassa egymást. ( Cubarsi, Inigo, EG)
szezon elején ült az Inigo-Cubarsi páros, de így a szezon végére már többedszer derül ki, hogy jelenleg ez a leggyengébb összeállítás. Életveszély minden kontrájuk, kb egyszer sem sikerült lesre rakni őket.