2025.03.16. 20:54:18
Gavinak volt 1-2 remek hónaja, meg azóta 1-2 elég semmilyen, most nem akarok idővonalat húzni, de úgy kb januárban kifejezetten magas szintet hozott. Egy ideje tényleg elég gyenge magához képest, de azért így sem haszontalan épp. Volt is jobb, nem túl régen, lesz is jobb. Most tényleg 10-15 perces csere, de amúgy olyan is kell. Én Fati jegelését az őszi ígéretes meccsei után nem tudom másnak tulajdonítani, mint:
1: Nem elég fizikálisan Flicknek
2: Egyszerűen nem bízik benne, van a keretben 1-2 ilyen játékos, akik sokkal jobbak annál, mint amennyire be vannak fagyasztva.
3: Valamiféle személyes-hozzáállásbeli vagy hasonló oka (is) van, ami csak félig-meddig sportszakmail.
Nem akartam linkelni, mert ilyen megbízhatatlan pletykaoldalak hozták le, de jópár ilyen hír jött szembe velem az elmúlt hétből, ahol Fati távozását biztosra veszik, meg hogy közölte már a társakkal, meg ilyenek. De komoly oldal nem hozta ezt le, szóval ezt csak úgy nagyon kis halkan írom, valamiféle szél azért lehet, hogy zörgeti a harasztot.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy