Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt értjük, legyen így, továbbra sem értem, hogy ha a kapus szabálytalanul véd, akkor az miért nem gól automatikusan?Mascherano14 írta: ↑2025.03.12. 23:57:03
Nincsen ujrarugatas kétérintés után. Pár éve volt már pont ilyen elcsúszas miatt.
https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... egyesebol/
Google…double touch penality, szemezgess kedvedre. Nézd meg Messiét is, amit megadták - hibásan - a vb-n.
Háromszor játszották vissza, én egyszer sem láttam hogy megmozdult volna a labda, vagy hogy hozzáért volna. Sasszeműek a VAR kocsiban hogy sokszor az egyértelmű büntetőket 3 percig kockázzák maguknak, ezt meg érvénytelenítették 5 másodperc alatt.
De nem olyanról van szó hogy lepasszolja saját magának, belecsúszott miközben az érintés ténye is kérdéses, ami max sima technikai hiba, mint ahogy egy kapus pont nem érinti a saját vonalát az elrúgás pillanatában, ami egyenlő az újrarúgással, nem pedig azzal hogy automatikusan elvétel.bence0330 írta: ↑2025.03.12. 23:50:19Szerintem sajna jó dömtés született. Nem érhetsz kétszer a labdába, ez van, szerintem tiszta sor. Újrarúgatni meg pláne miért kéne, ez technikailag ugyanaz, mintha előrepasszolnád a labdát és belerúgnál egyet. Elvégezted, kész.
Elég rossz lehetett a pálya, Vini is kicsit megcsúszott.
Rtl+ kommentátorjai nem értik pl, és ők maguk sem láttak még ilyet hogy emiatt elvesznek egy tizit, ahelyett hogy újra rúgatnák
Majd az okosok megmagyarázzák hogy Alvarez direkt csalni akart és ezért úgy beleért hogy 0.1 mm-t arébb rúgta az első lábávával.csababarca írta: ↑2025.03.12. 23:45:38Ott kipattan, itt bepattan.
Ilyet még életemben nem láttam, hogy valaki berúgja, és elveszik.
Amikor a kapusok kiugráltak és úgy védtek, akkor se adták meg a gólt, hanem újrarúgatták.