"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Oblak öcsém nyom egy 16-ot, ahol oldalt se talált egyszer se...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Te jó lesz átélni, hogy majd találnak egy gólt és továbbmennek, mikor az atma meg simán továbbjuthatott már volna.
de hátha most nem ez lesz.
Na ezert idegesito az egesz,h ellenuk mindenki kihagy mindent,ok meg egy ilyen sz.r jatekkal is talalni fognak egy golt.Ezeket vagy agyonvered vagy kikapsz
Nyilvan Sorloth is ma lo luftot..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rdinho10 2025.03.12. 23:09:32-kor.
Simán továbbmehetne a tico, de elől nem élesek egyáltalán.
Ha az Atma kiesik csak saját magának köszönheti. Simán eldönthették volna a rendes játékidőben ez ellen a Real ellen. Mondjuk ez nekünk csak jó, de sajnálni nem fogom a matracosokat ha kiesnek, megvolt bőven az esélyük.
Atletico és Simeone lehet azt hiszi ma, hogy még van idegenben rúgott gól szabály.
Örök lúzer Griezman helyett ha Rapha ugrott volna be már továbbjutottak volna
Ha Rapha a "clutch-játékos" akkor Griezmann a "kitört az autóm kereke szimulátor"
Simeone amúgy nem ismeri a csere fogalmát?
Jobban szurkolok a hosszabbításért mint az Atleti győzelemért
Btw, Mbappé ilyenkor amikor van terület előtte, akkor nagyon komoly.
Ezt kell kivenni, akkor bajban van.
Nagyon kéne egy 90. perces hosszabbításos Atletico gól.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw