Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Vagy ő lesz a beépített ügynök
Revideáltam közben félig az álláspontom, de a kiemelt rész több éve nem szempont. Természetes testtartás van (eltartott/nem eltartott kar gyakorlatilag). De mindig veszélyes, ha nem testhez szorított kezet talál a laszti, itt most úgy látták, hogy természetesnek lehet vélni. De eltartott kezet kb csak a támaszkodás bírál felül, arra nem fújnak.torotam írta: ↑2025.03.12. 21:35:23Miért volt jogos? Miután Vinicius lebírkózta a védőjét fektében bekotorta a 16-oson belülre a labdát és az a visszafelé futó védő kézfejére pattant. De abszolút nem volt szándékos kezezés, nem kereste a kéz a labdát és ráadásul kapu felé sem tartott a labda.
Ezt nem lehetett befújni.
De azért remélem a Real TV lehozza majd, hogy a LaLiga után már a BL-ben is csalnak ellenük, mert ők olyan jók...![]()
Miért volt jogos? Miután Vinicius lebírkózta a védőjét fektében bekotorta a 16-oson belülre a labdát és az a visszafelé futó védő kézfejére pattant. De abszolút nem volt szándékos kezezés, nem kereste a kéz a labdát és ráadásul kapu felé sem tartott a labda.
Hát, jogos, nem 100%-os, de ezt értelmezés kérdése, eltarotta a testétől, erre azért szerintem többször adnak tizit, mint nem, hogy a VAR szólhatott-e volna, az a kérdés. Én befújtam volna az alapján, amit látni szoktam ilyenekből, de megvagyok ezzel, visszajöhetne végre az a sok feléjük billenő, amit kaptak évekig.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.12. 21:27:53Természetes testhelyzetben találta el egy védő kezét, ezért max a RM-nak fújnak tizit.
Atletinek meg legalább még 1 gólt kell szereznie a hosszabbításhoz mert az fix hogy 1-et minimum bekapnak.
Természetes testhelyzetben találta el egy védő kezét, ezért max a RM-nak fújnak tizit.
Bárhová megy, komoly pénzt fog keresni, ez a baj. Van már neve, jót megy a BL-ben is, prime éveiben van, tippre 8-10 nettót is megkaphat több klubban szabadügynökként, az meg magasabb, mint Ferran fizuja. iIe ő is csak akkor fog jönni, ha nagyon ide akar. Szerintem nagyon nehezen tudnánk megoldani, de ne legyen igazam. Tippre 6 nettó az alja, amikor még dönthet mellettünk, ha nagyon itt akarna lenni. Amúgy nem lenne gond a magas fizuval egy ingyenes igazolásnál, amit a vételáron nyerünk, azt forgatjuk vissza, de ennél az elmebajos LL ffp-nél ez sajna nem így van.
Én annyit szeretnék, hogy le tudjuk igazolni és gond nélkül regisztrálni hetekig tartó brazil szappanopera nélkül.
Mindenképp, jelenleg messze a centerposzt a leggyengébb láncszemünk, ha a kezdőt nézzük, és nem a mélységet és darabszámot, ami azért kicsit lehet, hogy mégiscsak elsőbbséget élvez. Úgy baromi nehéz lesz BL-t nyerni, ha rendre meg kell kerülni, mert úgyis kihagyja, pedig közben tényleg csak góllövésben lenne már jó amúgy is. Nekem nem David az álom, de hogy óriási előrelépés, az nem kérdés.
Ez a gól is mehet a humorosba

Jellemzően az utóbbi években nem csak a Bayern ellen mentünk ki így, hanem a legtöbb Bl-találkozó előtt meg voltunk szeppenve, de idén nem csak a bajorokkal szemben, hanem minden meccsen tele önbizalommal és magabiztosan léptünk a fűre. Pedig a Benfica vagy a Dortmund stadionja is egy igazi katlan volt 60-80 000 fanatikus szurkolóval. Szerintem ez rengeteget számított, ahhoz hogy így jussunk el eddig.Troym írta: ↑2025.03.12. 16:12:55Bármikor szívesebben venném a BLben ellenfélnek egyenes kiesésben a Realt, mint az Intert, vagy a Bayernt. Egy Barca - Real mindig Classico hiába címkézik bajnokinak, spanyol kupának, szuperkupának, BL-nek és ugyanúgy ők is megremegnek.
Egy Bayern ellen viszont jellemzően mi megyünk csak ki berezelve, örültem is, hogy ősszel nem így történt, de nehezen látom, hogy 3 Bayern elleni meccsből 2-t hoznánk egy szezonon belül. (Leyen így!)
Én azért nem írnám le ennyire őket, kicsit túl van misztifákalva ez a Real - BL dolog. Ha egy Fran Garcia/Mendy - Lucas Vazquez szélső párosra rászabadítanak egy Dembélé-Kvara-Barcola hármasból kettőt- hármat csúnya vége is lehet, ráadásul egy Vitinha-Neves-Fabian Ruiz középpályát sem könnyű átjátszani. De a Realnak még tovább is kell jutni. Az Atma sincs még lezárva és az Arsenal sem könnyű ellenfél, bár csatárok nélkül kevésbé veszélyesek. Mindenesetre nehezebb lesz eljutni az elődöntőig, ráadásul a Realnak figyelni kell a bajnokságra, minden egyes pontvesztés döntő lehet és pont ott lesz egy kupa finálé az Atma/Barca ellen, míg a PSG kb. pihenhet.Rinku írta: ↑2025.03.12. 13:27:36Real-PSG első meccs 1:1 lesz, izgulni fog mindenki, aztán a Real hazaküldi őket egy laza hármassal a visszavágón és visszaáll a világ rendje. Real ellen úgyis mindenki elbsz mindent, a Pool most megspórolta ezt magának; már egy körrel előtte sikerült. Savanyú a szőlő nekem is, mert sajnos hiába örültük, same old story lesz ez is. Hátha nem, de eléggé sanszos.