bence0330 írta: ↑2025.03.21. 09:29:42
Persze, hogy nem szemrehányásként mondod, értem, nem is feltételeztem.

De szerintem akkor is ezt relációban tartják/tartjuk. Mindenki elfogadna ad absurdum 6 kh-t, 8 szélsőbekket, 10 kp-st, 10 szélsőt és 5 centert a keretben, meg 4 kapust. Az a kérdés, hogy ha 1-2 embert igazolhatunk, akkor azt pont oda kell-e, ahol amúgy azért megvagyogatunk, még ha nem is teljesen ideálisan.
Jó példa erre Meret, akit említettél. Szívesen hoznám. De van TS, lesz Tek, két top10-15 szinten jegyzett kapus, kb 10. helyen van így a fontosságban, ez még egy angol top csapatnál is így lenne, hát még egy ffp-szorítottnál nincs létjogosultsága amellett, hogy ő sem jönne ücsörögni.
3 embert igazolva lehet, hogy én is hoznék. 2-nél biztosan nem. De asszem még háromnál is inkább hoznék 2 nem klasszis, de korreekt csereszélsőt, mert nincs az az Isten, hogy ők ketten kibírjanak így még egy évet, kb ezen múlik a szezonunk, kidől-e valamelyik. És egy centert. Nálam ezután jönne a kh poszt szerintem, de ugye a szélsőbekk poszt sincs teljesen megtöltve, Fortot sikeresen leépítettük, és inkább már csak dísznek van ott.
Hasonlóan látom. MD szerint bal szélsőt és jhv-et keresünk.
Leggyakrabban felmerülő nevek a hírekben Nico Williams, Luis Diaz valamint Daniel Munoz, Ratiu
Elvileg a Sport szerint az Espanol hamarabb adná a kapusát a Real-nak, gondolom azt is figyeljük, személy szerint Joan Garciat.
Quendat és Essugot (szélső, vkp-s, mindkettő Sporting, elvileg Deco őket is figyelte)70+ millióért viszi a Chelsea 40+-ik játékosnak

Isakot elvileg a Liverpool meccsen figyelték meg a Barcás megfigyelők, de a Newcastle nem akarja eladni, valószínűleg nem is lesz lehetőség csatár igazolásra nyáron, Lewy pedig fix, hogy marad. Néha kósza hírként feljön, hogy Gyökeres 65-75, és Trincao árával csökkenthetjük az árát, valamint David kerülhet szóba ingyen.
Német források a Tah igazolást biztosra vették pár hónapja.
Én egy szélső/csatár-szélső, jhv +Tah igazolással már elégedett lennék a nyárra vonatkozóan, persze ahhoz távozni is kellene pár játékosnak
Szerk: Cubarsi topic kommentjeire reagálva, ahogy Chino is írja, a prioritás szerint akarunk igazolni. Ez nem jelenti azt, hogy ne figyelnének csatárt, kapust, kp-t, védőt is. Azt sem tudjuk, hogy mennyi fér bele, ha egyáltalán engednek igazolni. Ha viszont valami csoda folytán távozna Ferran, De Jong, Araujo, akkor őket pótolni kellene.
Szerintem is Yamal és Raphinha helyettese a legfontosabb, ha egyik kidőlne, nagy bajban lennénk.