Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hogy ki és mikor jön velünk szembe, arra ráhatásunk nincs, bele kell állni tökösen, mindent megtenni, amit csak lehet, aztán majd kiderül, ez mire lesz elég.
A PSG-t, mint szervezetet és főleg a klubmodelljét ki nem állhatom, de ami a pályán történik, arra azt tudom mondani, hogy le a kalappal, hogy Mbappé elvesztése után nem hogy gyengültek volna, de inkább erősödtek. Egyetértek, hatalmas párharc lenne, rajtunk kívül ők még az a csapat, ami focizni akar. A bajnokságban 25 meccsen 70 gólt szórtak, kiemelkedő ennek a két csapatnak a támadóereje.
Ez igaz, remélhetőleg egészséges is marad ellenük
Szigorúan hipotetikusan nézve igazából nem osztott nem szorzott, mivel a sorsoláson a PSG-hez név szerint sorsoltak és nem úgy mint "Csoport első" vagy "Csoport második", így lényegében mindegy hogy elsőként vagy másodikként kerültünk be a kalapbaChino írta: ↑2025.03.11. 23:54:11Kicsit bosszankodtam az Atalanta elleni X miatt, de úgy tűnik a lehető legjobb, ami csak történhetett.
Nem verhetetlen ez a PSG, de az biztos, hogy ott vannak az eélyesek között a fináléra. Meg fogják izzasztani egymást a Reállal (ha a papírforma érvényesül). Az Arsenalt nem tartom sanszosnak az elődöntőre így, hogy nincs csatáruk. Ha akár Jesus, akár Havertz játszhatna jó esélyük lehetne az elődöntőre, még ha nem feltétlenül őket várnák oda, de így én kevesebbet adok nekik, mint az Atmának még az előző forduló előtt. Amúgy Nunezt én sem értem, egy bohóc volt azóta, hogy beállt aztán beáll tizit rúgni.
Köszönöm, de pusztán csak azért raktam be az idézetet, mert korábbra vártam ennek valamilyen formában való bekövetkeztét.
Mindkettő valahol furcsa lenne, bár mindkettő jó jelenleg, de azért az aranylasztihoz - az én mércém szerint - egyik sem ér fel jelenleg.
Kicsit bosszankodtam az Atalanta elleni X miatt, de úgy tűnik a lehető legjobb, ami csak történhetett.
Dembele meg becsekkoltcsababarca írta: ↑2025.03.11. 23:45:48(Raphinha aranylabda esélyei ha vannak, most nagyot nőttek, ha így folytatja, akkor simán top favoritok között lesz, Salah szerintem ezzel kicsekkolt)
Az a Pool aki allandoan letolt gatyaval kap ki a madridtol?! Inkabb nezem a bolond Dembelet,hatha megkavarja oketMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.11. 23:44:36Továbbra sem bánom hogy nem minket sorsoltak össze velük![]()
Donnarumma nagy tizimágus, lényegében megérdemelt a PSG továbbjutás, Lucho miatt örülök, de sokkal esélytelenebbnek érzem őket a RM ellen mint a Liverpoolt.
Respect
Fején találtad a szöget.
Kb.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.11. 23:38:19Vitinhaé az évezred legrosszabb, de bement tizije díjra pályázik![]()
Ez mondjuk jellemző rájuk amúgy is. Nincs gólerős játékosuk, csak Salah, aki meg klasszikusan gyenge az ilyen jellegűmeccseken, és elég jól ki is veszik.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.11. 22:42:49Liverpool úgy látszik visszaadja az odavágóért és most ők azok akik mindent kihagynak![]()