Jellemzően az utóbbi években nem csak a Bayern ellen mentünk ki így, hanem a legtöbb Bl-találkozó előtt meg voltunk szeppenve, de idén nem csak a bajorokkal szemben, hanem minden meccsen tele önbizalommal és magabiztosan léptünk a fűre. Pedig a Benfica vagy a Dortmund stadionja is egy igazi katlan volt 60-80 000 fanatikus szurkolóval. Szerintem ez rengeteget számított, ahhoz hogy így jussunk el eddig.Troym írta: ↑2025.03.12. 16:12:55Bármikor szívesebben venném a BLben ellenfélnek egyenes kiesésben a Realt, mint az Intert, vagy a Bayernt. Egy Barca - Real mindig Classico hiába címkézik bajnokinak, spanyol kupának, szuperkupának, BL-nek és ugyanúgy ők is megremegnek.
Egy Bayern ellen viszont jellemzően mi megyünk csak ki berezelve, örültem is, hogy ősszel nem így történt, de nehezen látom, hogy 3 Bayern elleni meccsből 2-t hoznánk egy szezonon belül. (Leyen így!)
Mellesleg ahányszor gól vagy emberhátrányba kerültünk nem estünk össze, hanem ment a válasz, még a Monaco ellen is.
Nyilván nem olyan, mint a Benfica ellen egy 3/3 (bár amilyen helyzetekbe kerültünk a portugálok ellen többször kellett nagy bravúr a győzelemhez), de egy győzelem+X például nem elképzelhetetlen, bár én inkább egy sokgólos párharcot vetítenék előre, amiből akármelyik csapat kijöhet győztesen.
Viszont elég messze van még az elődöntő a pillanatnyi formára/játékosállományra sem lehet alapozni. Ráadásul még nekik is túl kell jutni az Interen, nekünk pedig egy BVB/Lille párharcon. Lehet, hogy a papírforma ezt a két csapatot várja az elődöntőbe, de nincs még lejátszva, ahhoz még lesz egy-két szava az olaszoknak és a mi ellenfelünknek is.